Къде в Пловдив??? - 3

• 159 996
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте тия в Акваленд са прекалили,много скъпо искат,верно че си е хубаво,амааааа  smile3515.Аз ходих на Sps 5лв вход ,1лв шезлонг през събота и неделя,а през седмица входа е 4лв.В басейна не съм влизала,защото преценявам че в моето положение не е хубаво.Но всеки решава за себе си newsm53.А иначе за детската много ми хареса как изглежда отвън,не ми мина през акъла,че може да е за военните.Хубаво ще е да има кухня,ще е много полезна за настоящи и бъдещи мами като мен  newsm51 newsm44

Еее, ама то едното е само басейни, а на другото се ходи заради пързалките. Няма как да е един и същ входа.

На мен пък ми дойде идея да ми ушие бански моята шивачка. Знаете ли къде продават такъв плат за бански?

# 481
Благодаря ти много оникс   bouquet  Тази в ДГ "Вяра" ме устройва много, още в понеделник отивам да подавам молба!

# 482
Сори за офф-а ама не мога да се въздържа...
Поли новата лентичка е  newsm44Честито  HugИ не се похнали онзи ден  Crossing Arms

# 483
  • Пловдив
Сори за офф-а ама не мога да се въздържа...
Поли новата лентичка е  newsm44Честито  HugИ не се похнали онзи ден  Crossing Arms
Ехей, Поли, честито и от мен! Затова ли ме питаше онзи ден лесно ли се гледат хлапета с малка разлика? Сладурка!  Heart Eyes Хайде лека бременност и сладко, здраво бебче накрая!  Hug

# 484
Здравеите скоро имаме годишнина и незнам как да изненадам мъжо ,моля помагаите .Мерси  bouquet

# 485
Заведи го на СПА.

# 486
  • Пловдив
Роси, Гери, благодаря ви!   bouquet
Роси, тя Кремена ми е пресаташето, тя като не каза и мен ме хвана срам да си призная  Embarassed
Гери, аз така си питам от дълго време, сега събрахме смелост. Дано го докарам до успешен завършек това дело  Simple Smile
PS много съжалявам за отклонението от темата.

# 487
  • гр. Пловдив
Здравеите скоро имаме годишнина и незнам как да изненадам мъжо ,моля помагаите .Мерси  bouquet
На мъжо може фото-чаша да му подариш с 3 снимки примерно - от годежа, от сватбата и една с детенцето и някакъв надпис, а може и сметанова торта, от която да изскочи стриптизьорка.  Mr. Green
Виж тук

А аз да попитам: Къде мога да намеря столче за кола Maxi Cosi Priori XP?

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 22:34 от zwetellina

# 488
Роси, Гери, благодаря ви!   bouquet
Роси, тя Кремена ми е пресаташето, тя като не каза и мен ме хвана срам да си призная  Embarassed
Гери, аз така си питам от дълго време, сега събрахме смелост. Дано го докарам до успешен завършек това дело  Simple Smile
PS много съжалявам за отклонението от темата.
Тя Креми да не се ослушва, ами да слага и тя лентичка  Whistling
 ivanka.ge нашата годишнина е след 2 седмици и смятам да му направя изненада.Ще запазя стая в някой хотел наблизо(не съм решила още къде) и ще отидем тъкмо да си починем и да отпразнуваме събитието.Дано бабите се навият да гледат малкия  Praynig

# 489
Роси,добре си го замислила, да си изкарате страхотно 1dating luvbed  loveuuu

А за лентичките.... много ми се иска,ама не ми стиска Embarassed Хич не си се представям сама с две деца ,а и ако второто е като Марти тежко ми  smile3514

# 490
Търся си китайска рокля Simple Smile, нещо такова- http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQK … WUAAAAEc2l6ZQ.jpg

Някой знае ли къде мога да си намеря или да ми даде координати на китайски магазини, където мога да проверя?

# 491
Търся си китайска рокля Simple Smile, нещо такова- http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQK … WUAAAAEc2l6ZQ.jpg

Някой знае ли къде мога да си намеря или да ми даде координати на китайски магазини, където мога да проверя?
Защо не питаш някоя китайка като я видиш на улицата
Мен така ми трябваше ориенталски костюм, забрадено и всичките му такъми и спрях една женица от улицата и се разбрахме
Ако не те е срам, защото мен хич не ме е
В китайският ресторант най-лесно Simple Smile

# 492
  • Пловдив

Подобни рокли съм виждала в магазините на "Агата" - единият е мисля на първия /или втория/ етаж на Гранд в близост до ескалаторите, другият е в началото на Гладстон, като тръгнеш от пицария Верди на 40-50 метра от пицарията по посока към галерията.

# 493
Moже ли някои да ми каже къде има хубава сладкарница за празнуване на детски рожден ден,която да е с хубав детски кът.Замислям се за"Скалата"но искам да получа мнение и за някои други сладкарници.

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 18:42 от iva_05

# 494
А колко е билетът за Аквапарк /плажът на Ст. Петербург/?

Общи условия

Активация на акаунт