Къде в Пловдив??? - 3

• 160 120
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 405
И аз да не знам за тая темичка  Embarassed
То по-добре късно, от колкото никога  Wink

# 406
  • София / Пловдив
....
В ТЦ Гранд тази година нямало да зареждат на PIZ BUIN  Crossing Arms

Кофти, близо ми е и мислех пак от там да купувам. Като си намериш - пиши откъде си го купила.

# 407
  • гр. Пловдив
Някои знае ли къде се намира детски магазин Касида /май така се казваше/ ? newsm78

# 408
Някои знае ли къде се намира детски магазин Касида /май така се казваше/ ? newsm78

Май малко по-назад бях обяснила, но пак ще ти напиша-зад гърба на Кино Космос-на Гладстон, заставаш пред киното, дясната уличка, която води до един тото пункт и е без изход на булеварда-тръгваш по нея и на ъгъла от дястата страна се намира! Peace

# 409
  • До моста на реката
Запис!

# 410
  • София / Пловдив
Щях да питам за бански на "Делфина", но прочетох в темата къде има.

И аз да похваля магазин "Мечо Пух" - купихме от там на дребната страхотни сандали на Колев за 20 лв.

# 411
И аз да похваля магазин "Мечо Пух"
Къде се намира?

# 412
И аз да похваля магазин "Мечо Пух"
Къде се намира?
И аз съм доволна от този магазин (днес взехме страхотни обувчици на Колев ),благодарение на темата   bouquet

Намира се в Кючук-а
Вървиш от Била на гарата по бул "Македония",на кръстовището с "Вапцаров" завиваш на ляво,минаваш редицата блокове и след около 100 м. завиваш първата пресечка вдясно и виждаш метални магазинчета тип "барака" -хранителни стоки,"Мечо Пух" и аптека.

Ех,склероза-след толкова напъни да напиша къде се намира се сетих,че ми дадоха визитка-бул .Н Вапцаров 55 А  Wink

# 413
Благодаря.  bouquet

# 414
Здравейте момичета

Аз също съм от Пловдив, но искам да ви попитам за детски колички, които не са точно в Пловдив, а в Бостън, какви марки се предлагат там, знаете ли, може ли някой да ми даде отговор

Бях в магазин 9+, и си харесах Бугабу-Бииз, също и на Пег Перего новата триколка, лелчето ми ме попита какво искам да ми донесеот там, а аз искам количка, но нямам и на идея какво се предлага там

Моля да ми помогнете
Praynig Hug  bouquet

# 415
Някой знае ли къде се е преместил магазинът на мс. baby, който беше в търговски център "Гранд".

# 416
любимия ми магазин го няма
 Joy
ще пукна
 Joy

# 417
Момичета, случайно да знаете къде се продават калъфи за дъски за гладене. Дъската ми е хубава, но реших да изпера калъфа и той взе, че се сви.

# 418
Момичета, случайно да знаете къде се продават калъфи за дъски за гладене. Дъската ми е хубава, но реших да изпера калъфа и той взе, че се сви.
Купих си от бившите магазини ТСМ,може сега в Квазер (до Халите -център) да има .

# 419
Благодаря, ще потърся там, близо ми е и дано намеря.

Общи условия

Активация на акаунт