Къде в Пловдив??? - 3

• 160 109
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 450
благодаря, утре отивам

# 451
От дълго време търся такава тема дето да се коментират и подават информации за магазините в Пловдив,браво за темичката!

# 452
Момичета ПОМАГАЙТЕ ! :...
Нашата кошарка я взехме мин. година за ок 140 лв. от магазин за мебели по Цариградско шосе (на изхода на Пловдив ) ,след бензиностанцията,близо до магазина/фабриката на Лутер.Български мебели(някъде от северна БГ).Влиза се в локалното и там в една барака метална се помещават
Не мога да се сетя името на фирмата,но кошарката е супер-раздвижени меки линии и приятни пастелни цветове.  Peace

Да питам и аз-къде има хубави кувертюри за диван (нещо леко и свежо)
  bouquet

Магазинът се казва "Детелина".От там си взехме дюшечето за кошарката,но не и кошара.Не се особено стабилни(тези на Дибо),на нашите кумове направо се разпадна.
А нашата кошара взех от Илиенци,за 120 лв-масивно дърво-170/40 размер с три степени на подматрачната рамка.Не е от спец.магазин за кошари,а от едно магазинче за бебшки дрешки в дъното от дясната страна в Илиенци  Peace страшно доволна съм,на колелца е(могат да се махат) красива е и най-вече от естествено дърво.

# 453
А къде е това "областния"?
И да нацелуваш Джоя от мен

Срещу Ресторант -Стадиона  Laughing или по-точно срещу детския магазин "Бейби Ленд"  Wink

Днес минах по пазара. Продават на 6-7 места бански, но за мен нищо подходящо. От 8ми сме на море, а не мога да си намеря бански. Трябва ми цял- да скрива корема и с твърди чашки. Във всеки м-н има по 2-3 модела само от целите бански. Помагайте ако знаете къде има. Проверих по глваната и в халите, но нищо.

Шушулче, ти откъде познаваш Джоя, че не се сещам Embarassed

# 454
Виж и в подлеза на Ц. гара, а също и в подлеза на Тримонциум. Знам, че има, не съм ги разглеждала подробно.
Джоя не я познавам, но обожавам лабрадори, за съжаление си имам само на картинки Cry .

# 455
Момичета, скоро се преместихме  в Кичука, по-точно на Пере Тошев и не съм ориентирана още в квартала.Ако някой може да ми каже къде наблизо има детска кухня? Благодаря предварително   bouquet

# 456
Ооо, съжалявам за вас.
А малката не е ли малка за кухня?

# 457
Да, малка е още, но трябва да я запиша от сега, защото няма никакви места и като порасне достатъчно - няма да може. Както и с яслите, детските градини...

# 458
  • Пловдив
Момичета, скоро се преместихме  в Кичука, по-точно на Пере Тошев и не съм ориентирана още в квартала.Ако някой може да ми каже къде наблизо има детска кухня? Благодаря предварително   bouquet
Детска кухня има на кръстовището зад халите, точно до строежа на новата кооперация. Само , че подай в най-скоро време молба, че аз чаках 1 година да ми излезе реда. Знам, че има още една кухня в Кичука, но незнам точно къде е. Дано се включи някоя друга мама  с инфо за нея.
Успех!  Peace

# 459
tatito , много благодаря!   bouquet  Ако няма някоя по-близо до нас - ще я запиша! Леле, цяла година  newsm78

# 460
  Момичета, от къде мога да купя детски наколенки, които не вървят с колело или кънки?

# 461
Вьв вис виталис има такива момичешки на Дисни.

# 462
Мацки до нас май ще отварят нова детска градина,отвън излежда много добре!Казва се "Кокиче" и се намира под военния хотел.Дано направят и детска кухня за улеснения на някой майки.Ако има някой с повече информация да пише,а ако ли не когато разбера повече ще ви пиша. newsm51

# 463
didipidi ако научиш нещо  пиши.Детската градина май са я отворили вече.Дано да има и кухня.Ще е много удобно  Praynig

# 464
Мацки до нас май ще отварят нова детска градина,отвън излежда много добре!Казва се "Кокиче" и се намира под военния хотел.Дано направят и детска кухня за улеснения на някой майки.Ако има някой с повече информация да пише,а ако ли не когато разбера повече ще ви пиша. newsm51

КЬде е това до нас? Ти кьде живееш?
Тая градина няма ли да е само за военни?

Общи условия

Активация на акаунт