Къде в Пловдив??? - 3

• 159 877
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 525
Има ли в Пловдив склад на Бертони,имам предвид нещо подобно като на Чиполино?Май някой беше писал,но не можах да намеря с търсачката newsm78
Знам за един,но е за търговци на едро,пък и собственика един нафукан,все едно не китайски стоки продава,ами....

# 526
  • Pb
В JUSK дали пускат с детски колички, някой да знае?

# 527

# 528
Момичета, знаете ли къде има магазин/и, където продават обувки на фирма Брайт?
Мерси   bouquet

# 529
  • София / Пловдив
Джей, нямат магазин в Пловдив  Confused
И аз много се надявах и питах в темата, ама не...

# 530
Джей, нямат магазин в Пловдив  Confused
И аз много се надявах и питах в темата, ама не...
Кофти ...
Аз до колкото знам те са прекупвачи, не ги правят те обувките, та затова се надявах, че може да има в някое магазинче.
Не ми се рискува онлайн, тъй като искам да ги видя на място  Peace

# 531
  • София / Пловдив
Аз пък не смея да поръчвам обувки, защото номерацията така се обърка в последните години...  Crazy че обувам от 35 до 37-38 номер даже и просто не рискувам, без да пробвам.
Тук - там по магазините съм виждала модели от сайта им, но магазин отделен в Пловдив нямат.

# 532

Пускат,влизала сьм и то много пьти .

Момичета, знаете ли къде има магазин/и, където продават обувки на фирма Брайт?
Мерси   bouquet

Можеш  ли да покажеш какви са тия обувки?

# 533
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Има ли в Пловдив склад на Бертони,имам предвид нещо подобно като на Чиполино?Май някой беше писал,но не можах да намеря с търсачката newsm78

На бертони мисля е срещу нои, магазин бимбо, на ул любен каравелов

# 534
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, а знаете ли фирма, която изгодно доставя галони с минерална вода-Девин или Горна Баня по домовете? Търся в интернет, но нещо нямам успех - намерих само един доставчик- Аквадом, а те са доста скъпи, след като проверих цените по телефона....Благодаря предварително за всеки отговор...

Провери Девина, бяха ми пуснали оферта, цените са сносни, трябва да ги има в гугъл

# 535
  • София / Пловдив
...

... обувки на фирма Брайт?
Мерси   bouquet

Ето ги:

http://www.shoes-bg.com/

# 536
Момичета, а знаете ли фирма, която изгодно доставя галони с минерална вода-Девин или Горна Баня по домовете? Търся в интернет, но нещо нямам успех - намерих само един доставчик- Аквадом, а те са доста скъпи, след като проверих цените по телефона....Благодаря предварително за всеки отговор...

Провери Девина, бяха ми пуснали оферта, цените са сносни, трябва да ги има в гугъл
Благодаря, но Девин не доставят по домовете...

# 537
...

... обувки на фирма Брайт?
Мерси   bouquet

Ето ги:

http://www.shoes-bg.com/

kremena, съжалявам за късното всключване.
bim_bam, е дала линка  Hug

# 538
  • Пловдив
Момичета, искам да нарисувам няколко картини за стаята на малката - ориентирайте ме откъде мога да купя бои и платна, какви бои са най-добри за рисуване на платно и горе-долу на каква цена е платно с размер 20 на 20 см

Аз се сещам само за един магазин на джумаята, но не знам дали не е скъпичък  Embarassed

# 539

Благодаря, но Девин не доставят по домовете...
мога да ти дам 2 телефона, едните ги имаме в офиса, другите в къщи, но са от тези фирми дето ти доставят и машина, която е тяхна и цената е 11лв за 2 галона от по 19л. една колежка пък имат в офиса към някаква фирма, която ти доставят на различни марки вода, всеки път си избираш...
упс, сега видях, че искаш девин или горна баня, значи ще питам приятелката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт