Къде в Пловдив??? - 3

• 160 122
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте да се продават ей такива етажерки?
http://homestorageconcepts.com/files/CPB00002/509.jpg

# 841
Аз имам 2, тъмно синя и червена купени от Икеа, ако искаш мога да ти ги продам, от триетажните са.

# 842
Момичета ,трябва ми помощ  Blush .Търся отварящ се медальон (златен ,сребърен ,позлатен без значение )със снимки за подарък -майка ми е юбиляр края на септември и със сестра ми решихме че искаме да й направим личен и запомнящ се подарък .Проблемът е ,че не намирам в родния ми град и мисля да потърся  в Пловдив (там следвам ) .Ето защо ви моля горещо да споделите инфо ,ако имате такова   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  Heart Eyes

# 843
Държиш ли медальона да е отварящ се? Защото аз съм си поръчвала от тази фирма и съм много доволна.
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=9&a … cat=10&page=2
Дава се снимката и върху златото се изработва. Много е оригинално.

# 844
Искаше ми се да е от онези класически медальони с двете снимки  Blush Знам,че звучи банално и изтъркано ,но също така знам ,че много ще й хареса  Heart Eyes 
ПП все пак благдаря за идеята и това е някакъв вариант   bouquet

# 845
Отдавна не съм виждала такива по бижутерските магазини в Пловдив.
Ето ти обаче координатите на два магазина от които аз си пазарувам, може да звъннеш да попиташ дали имат нещо такова.
"Версай" Златна бижутерия гр. Пловдив ул. Отец Паисий 14 тел. 088/8442753, 088/8988970, 088/8530 294
"Ситела Голд" Златна и сребърна бижутерия гр. Пловдив ул. Отец Паисий 15 тел. 032/ 63 10 19, 0888/312 654
Ако не успееш да намериш в бижутерските магазини може да потърсиш в някой антикварен, там съм виждала доста такива работи. Ще ти излезе евтино и при някой златар може да се почисти и позлати. Peace

# 846
Момичета, моля, препоръчайте ми магазини с качествени осветителни тела. Също и за аксесоари за баня.   bouquet
Качествени се сещам за Италмодалуче - имат много каталози, поръчките идват от Италия - за около 30 дни.
Също и няколко други магазина, но нещата се припокриват.
Общо взето в Италмодалуче изборът е най-голям.

До аксесоарите за баня още не съм стигнала, но в повечето магазини за санитария имат и аксесоари, както и по големите строителни хипермаркети.
Италмодалуче имат много добри лампи за баня и тераси. Енергоспестяващи са и карат бая години. Ние сме много доволни от тях. Към 50-60лв излизаха мисля. Другите осветителни тела ги взехме от Баумах.

Иначе аксесоари за баня има почти навсякъде. Малко по-труден е избора на ъглова етажерка. Мъжът ми обиколи няколко магазина докато намери хубава.

За медальон отиди и питай в златарските на Отец Паисий. Може да ти направят по поръчка.

# 847
Момичета ,благодаря Ви .другата седмица имам път към Пловдив ,та ще мина да разгледам  Hug  bouquet Честно казано ,за антиквариат не ес бях сетила ,но е чудесна идея   bouquet

# 848
Момичета ,благодаря Ви .другата седмица имам път към Пловдив ,та ще мина да разгледам  Hug  bouquet Честно казано ,за антиквариат не ес бях сетила ,но е чудесна идея   bouquet

Да ти кажа и аз си търсех такова и доста магазини имат, но явно не са сред най-купуваните и затова много хора не ги забелязват, честно казано ще те излъжа в кои магазини точно видях такива  ooooh! , но като тръгнеш по златарската уличка, която е успоредно на главната пробвай във всеки магазин и няма начин да не откриеш поне няколко модела!  Flutter Успех!  Peace

# 849
benitta, етажерките, които търсиш ги има в магазин джъмбо в софия
най-различни цветове
ако някой или ти има път към софия, може да ти ги вземе
евтини са - 5 лв бройката, от най-дългите

# 850
 Знаете ли къде мога да намеря добър инструктор/курс по шофиране,който наистина да преподава добре,а не да се претупват нещата?

# 851
  • Някъде в Европа...
По разбираеми причини не съм напускала Тракия от 2г за обстоино обикаляне по магазините в центъра Twisted Evil
Сега обаче ми трябват пердета и единствения магазин, за който се сещам е около Военна болница (освен хипермакетите). Помагаите! Къде има магзини за пердета, в които да предлагат и ушиване?
Благодаря предварително!

# 852
  • Пловдив
AIR ,аз съм много доволна от ушиването и цените на магазина,който е на кръстовището на църквата Света Петка на бул Мария Луиза.
Ако купиш плата от тях,ушиването е безплатно.

# 853
По разбираеми причини не съм напускала Тракия от 2г за обстоино обикаляне по магазините в центъра Twisted Evil
Сега обаче ми трябват пердета и единствения магазин, за който се сещам е около Военна болница (освен хипермакетите). Помагаите! Къде има магзини за пердета, в които да предлагат и ушиване?
Благодаря предварително!

На сточна гара,в уличката водеща към Иван Вазов,има хубави пердета ,предлагат и ушиване
Доколкото си спомням ушиването беше 1лв на метър, дано не бъркам

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 23:59 от Танчето

# 854
Сещам се за едно място, което се намира горе-долу срещу спирката на ПУ-то, ъглов магазин е, доколкото съм виждала като съм минавала покрай него има голямо разнообразие, има големи и относително лесно забележими надписи, така че не мисля, че ще се затрудниш в намирането  Flutter , точно там има и някакво кръстовище, дано съм успяла да го обясня горе-долу. Само да добавя, че не съм сигурна как стоят точно нещата с ушиването.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт