Къде в Пловдив??? - 3

• 160 024
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 990
  • Пловдив
Къде в Пловдив се намира ЦДГ "Малина"? Видях, че е някъде около кичево, в кичука, но тоя квартал ми е толкова омразен, че ходя само по принуда там, така че изобщо си нямам и идея какво да търся. Доколкото разбрах била в блок, ама кой и ако може точен адрес?

А къде се намира СОУ "Цар Симеон Велики"? Гледам, че е зад ВХВП, но там не е ли след 7 клас? Има ли др НУ с такова име?

Аз живея от 3 години в омразния ти квартал и съм доста доволна  Mr. Green

Ето адрес и телефон на ЦДГ Малина
ул. "Кичево" 48-52
тел. 032/ 692 903
а тук се намира на картата http://bgmaps.com/map.asp?sid=6b775c237fd03b1f0923a326b91202c9&a … 48&search=adr.Лесно ще се ориентираш.

Няма друго училище в Пловдив с име Цар Симеон Велики.Намира се тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=6b775c237fd03b1f0923a326b91202c9&a … A%F0%EE%E2%22+13+,но от поста ти разбрах,че се сещаш за същото.Училището е от 1 ви до 12 ти клас.

# 991
Елфита, благодаря, а на коя спирка на 1 след бетонния мост да слизам? Тази, преди кръстовището с Н. Вапцаров ли? И после може би някъде наляво в улиците? А то градина ли е, или е в блок?

# 992
Днес за първи път качих малките на надуваемите замъци и са много впечатлени. Дали се продава нещо подобно в умален размер за вкъщи. Или поне нещо като заграден надуваем батут?

# 993
  • Пловдив
Виждали ли сте по центъра дебели анцузи - поларени или плътни ватирани на сносни цени  Praynig

А някой има ли инфо дали магазин Рошко в Кичука ще работи утре  Thinking

# 994
  • Пловдив
Шушулче ,мисля,че има спирка точно на завоя след кръстовището на Македония и Н. Вапцаров,обаче не съм сигурна,защото не ползвам градски транспорт.И преди кръстовището да слезеш пак ще е добре.Питаш за ул Кичево и търсиш блок 166.Градината е в този блок.Незнам дали има написан номер на блока.За по-сигурно питай за ЦДГ Малина.

По друг начин обяснено-тръгваш от кръстовището на Н.Вапцаров с Македония,по Македония като вървиш по десния тротоар.Първата пресечка /ул Кичево/свиваш в дясно.Ще минеш покрай едно училище,след това стигаш до малко кръстовище на Кичево и Горно Броди.Продължаваш да вървиш по Кичево.От дясно има 5 блока перпендикулярни на Кичево.В последния блок е градината.

# 995
Момичета, здравейте  Hug
Не знам дали питането ми е за тази тема, но все пак ще опитам  Thinking
Наскоро се преместихме да живеем в Пловдив и си търся козметичка-най-вече за кола маска, топла, която да прави и пълно изчистване на интимни части  Wink
Ние живеем в района на  Панаира, ако има значение, не познавам града с изключение на най-централната част.
Много благодаря на всички, които ще се отзоват  Hug

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 22:16 от Avgusta

# 996
Бях чула че в Пловдив има сладкарница или нещо от този род 100гр бонбони ли беше или сладки. Някой да знае къде е или сладкарница където продават шоколадови бонбони, не от готовите, собствено производство?

# 997
Днес за първи път качих малките на надуваемите замъци и са много впечатлени. Дали се продава нещо подобно в умален размер за вкъщи. Или поне нещо като заграден надуваем батут?
Скачаха  и на нашия батут. Много красиви деца, пу, пу, да са ти живи и здрави.
Изчакай ги няколко месеца, ако им продължи интереса, има замъци за вкъщи, около 500 лв са, ще ти кажа откъде - фирма в София, по поръчка ги доставят с куриер.

# 998
Скачаха  и на нашия батут. Много красиви деца, пу, пу, да са ти живи и здрави.
Изчакай ги няколко месеца, ако им продължи интереса, има замъци за вкъщи, около 500 лв са, ще ти кажа откъде - фирма в София, по поръчка ги доставят с куриер.

Хехе, благодаря ти, Каспър Embarassed. Хубаво е че има такава темичка, вече сме и връзкарки Wink 500 лв не бих дала, но пък предполагам, че е голямо. Аз искам нещо по-мъничко, което като им омръзне след 1 месец, да го махна, защото е препълнено вече от люлки, триколки, столчета и какво ли не и всичко по 2 Crazy

# 999
Елфита, разбрах, благодаря!

# 1 000
  • Пловдив
Момичета, здравейте  Hug
Не знам дали питането ми е за тази тема, но все пак ще опитам  Thinking
Наскоро се преместихме да живеем в Пловдив и си търся козметичка-най-вече за кола маска, топла, която да прави и пълно изчистване на интимни части  Wink
Ние живеем в района на  Панаира, ако има значение, не познавам града с изключение на най-централната част.
Много благодаря на всички, които ще се отзоват  Hug

Аз ходя при една козметичка на бул. Руски, фризьорски и козметичен салон Дива. Изключително доволна съм, много спокойно, бързо и чисто работи. Салонът е много голям, на няколко етажа, намира се между кръстовището на Руски и 6ти септември и кръстовището на Руски и Данаил Николаев. Голямо е и няма начин да се пропусне. Мога да ти дам координати на лични.

# 1 001
Момичета ,къде мога да си пребоядисам ботушките (заради един "лек " дъждец ,който леко попромени цвета им )  Rolling Eyes

# 1 002
  • Пловдив
А Мечо пух дали ще работи днес.....някой знае ли? Praynig

# 1 003
  • където си пожелая...даааа...
Мами, знае ли някоя от вас, дали в Пловдив се продават детски обувчици Примиджи? Ако да, може ли да ми обясните къде да ги намеря Praynig. Благодаря предварително Peace.

# 1 004
Мечо Пух би трябвало да работи днес.Той работи и в неделя по принцип.Ето ти телефона от визитката:0897614087.

Общи условия

Активация на акаунт