Къде в Пловдив??? - 3

• 159 993
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 050
Някой случайно да знае в гореспоменатите в темата магазини дали има ботички 21 номер?А и в други магазини ако знаете да има,ще ви бъда благодарна!  bouquet

# 1 051
Някой случайно да знае в гореспоменатите в темата магазини дали има ботички 21 номер?А и в други магазини ако знаете да има,ще ви бъда благодарна!  bouquet

В Мечо Пух имаше голям избор от 21ви номер.

# 1 052
Момичета, знаете ли къде има готини тренчове ... да са с дължина около коляното. Мерси за идеите.

# 1 053

Вчера видях много хубави ботички в магазина на КиК,който е близо до Енергото-има пълна номерация от № 21 започват-цената им 53 лева  Grinning

# 1 054

Вчера видях много хубави ботички в магазина на КиК,който е близо до Енергото-има пълна номерация от № 21 започват-цената им 53 лева  Grinning

В Мечо Пух ботите на КиК са 22лв Peace

# 1 055
А точния адрес на магазин Мечо Пух бихте ли ми дали? Благодаря ви много.  bouquet

# 1 056
Момичета, знаете ли къде мога да разгледам конверторни радиатори ADAX?

# 1 057
А точния адрес на магазин Мечо Пух бихте ли ми дали? Благодаря ви много.  bouquet
Н.Вапцаров 55 А

# 1 058

Вчера видях много хубави ботички в магазина на КиК,който е близо до Енергото-има пълна номерация от № 20 започват-цената им 53 лева  Grinning

В Мечо Пух ботите на КиК са 22лв Peace
Ами 22лв.но са от старата колекция,аз говоря за боти,които са от новата колекция,заредени преди 4-5 дни  Laughing,казвам го като информация,а всеки да си прецени  Peace

# 1 059
Днес във Вис Виталис видях боти и ботушки на К и К,Капчица,Chipo-имаше малки номера,но цени не загледах.Аз търся кошара,къде да погледна,освен във Вис Виталис?Търся нещо в зелено или венге.Благодаря предварително.
А шоколадовият бутик го няма вече,изнесли са се.

# 1 060
Момичета, знаете ли къде мога да разгледам конверторни радиатори ADAX?
Представители за Пловдив са им "Елит-2000".Имат магазини на кръстовището на "Богомил" и "Хр.Ботев",с/у Бриколаж-а и в Тракия-бл.202-магазините са за паркет,но имат изложени моделите и обясняват много подробно всичко./ако искаш ми пиши на лС-ще ти дам и телефоните за връзка/

# 1 061
......Аз търся кошара,къде да погледна,освен във Вис Виталис?Търся нещо в зелено или венге.Благодаря предварително.
......
В Дибо проверявала ли си, на Цариградско шосе? Или от каталозите във Вис Виталис, имат доста моделчета, които не са изложени  Peace

# 1 062
Люба, благодаря много  Hug! Минавам на ЛС.

# 1 063
Момичета, някой знае ли от къде да си купя свястна тенджера под налягане? Не не притесняват парите, просто като си купувам искам да е качествено. Може ли да ми кажете и каква марка да търся евентуално? Мерси предварително   bouquet

# 1 064
  • Пловдив
tanzen ,аз ползвам Фагор и съм доволна.Има ги в Кауфланд и Технополис.Знам че на Тефал също са хубави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт