Къде в Пловдив??? - 3

• 159 992
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София / Пловдив
Къде има блузи на Н2О русалките и освен детски дали има и малко по-големи размери ...

В две от магазинчетата на първия етаж на Гранд-а ги гледах, ама поне преди две седмици беше. Анцузи и блузи с дълъг ръкав, в големите размери мога и аз да се мушна, освен ако не са ми къси ръкавите.
И в още едно магазинче - продължаваш от Гранд-а към Евмолпия, има две бараки с детски стоки - във втората, където има и играчки. Там гледах и куклите, тъкмо ще ги видиш и тях.
Ако не намериш готови блузи с Н2О, можеш да поръчаш да ти ги щамповат някъде върху обикновенни едноцветни блузи.

# 1 351
Да ви питам някоя от вас знае ли нещо като склад или магазинче, където да се продава качествено памучно бельо? Thinking Никъде не мога да намеря нещо хубаво и изчистено като вид, навсякъде само изкуствени материи Tired

# 1 352
Да питам и тук: Някой има ли карта за пазаруване на едро във Вис Виталис? Ще съм ви безкрайно благодарна ако някой ми помогне.  Praynig
И ако се появи такъв Laughing го моля да напише и условията за издаване на такава карта!

Такава карта се издава на юридически лица след доста дълга процедура- представят се документи на фирмата , актуално състояние, снимки на магазина който имате, описание и история на магазина, групи стоки които ще пазарувате.....Всичко това е направено максимално с цел защита на търговеца по искане както на търговците така и на фирмите които продават там стоките си.Процедурата по издаването отнема около месец-месец и половина и не става от днеска за утре.

# 1 353
СТРАННИК , мерси за инфото.   bouquet

# 1 354
И аз благодаря!  Hug

# 1 355
Искам да купя часовник Q&Q. Помагайте къде има магазини с избор от тази марка. Мерси Peace

# 1 356
Ами има в Халите, на Пешеходния мост, има и в едно магазинче след Паоло Ботичели, пак от тази страна, малко е, златарско се води, но вътре има и часовници точно от тази марка.  Wink

# 1 357
Каспър, блузи на Н2О най-разнообразни има във Форума в жк Тракия. Блузи памучни, едноцветни, най-различни цветове, български има в търговски център Сани, на втория етаж, магазина се казва "Криско", струват 9,90 лв.  Във Форума също има хубави блузи от трико, много хубава материя по 12, 13 лв.

# 1 358
Момичета, само да шушна, че днес бях в Мечо Пух и имаше добър избор на боти на Колев и Колев. Високи обувки черни за момче примерно с подплата бяха 22 лв. 27 номер, а ботите, които на мен ми харесаха-черн, кафяви и сини, ест.кожа, пак КиК-39 лв. Мисля, че скоро ги бяха заредили(аз минах в 10 сутринбта днес), защото колата на КиК беше отпред и си говореха вътре с шофьора, а и имаше цяла колона кутии невнесени в склада все още Peace
Тази вечер ще ходим с малкия да мери и ще дам пак инфо, ако ви интересува. Аз гледах за момченце на 3,6 годинки 26-27 номер, ама ми направи впечатление, че има много стока  Peace

# 1 359
Момичета, само да шушна, че днес бях в Мечо Пух и имаше добър избор на боти на Колев и Колев. Високи обувки черни за момче примерно с подплата бяха 22 лв. 27 номер, а ботите, които на мен ми харесаха-черн, кафяви и сини, ест.кожа, пак КиК-39 лв. Мисля, че скоро ги бяха заредили(аз минах в 10 сутринбта днес), защото колата на КиК беше отпред и си говореха вътре с шофьора, а и имаше цяла колона кутии невнесени в склада все още Peace
Тази вечер ще ходим с малкия да мери и ще дам пак инфо, ако ви интересува. Аз гледах за момченце на 3,6 годинки 26-27 номер, ама ми направи впечатление, че има много стока  Peace
Ще те помоля,ако може да видиш има ли ботички 23-24 номер и най-ме интересува работното време на магазина и събота и неделя дали работи.
Благодаря!  bouquet

# 1 360
Ще те помоля,ако може да видиш има ли ботички 23-24 номер и най-ме интересува работното време на магазина и събота и неделя дали работи.
Благодаря!  bouquet
Питах дали имат ботички 23-24, казаха ми, че имат Grinning Работното време на магазина според табелата отвън е следното:
Понеделник-петък: преди обед от 10:00 до 13:00 ч.
                                 след обед от 14:30 ч. до 20:00 ч.
Събота: 10:00 - 13:00 14:30 - 19:00
Неделя: 10:30 - 15:00 или 15:30 (снимах с телефона, нещо ми се е размазало).
Ние купихме на моя син полуботи на КиК за 22 лв. и чорапки най-различни, много съм доволен  Grinning

# 1 361
Благодаря!  bouquet
Питах дали имат ботички 23-24, казаха ми, че имат Grinning Работното време на магазина според табелата отвън е следното:
Ние купихме на моя син полуботи на КиК за 22 лв. и чорапки най-различни, много съм доволен  Grinning

Благодаря! Hug

# 1 362
Благодаря!  bouquet

Avgusta, а дали имаше нещо за момче 21 номер?

# 1 363
Avgusta, а дали имаше нещо за момче 21 номер?
radostche_plovdiv, имаше много неща, но не мога да ги изредя всичките  Wink А и според моите впечатления там има голямо движение-ние като отидохме към 18:00 ч. беше пълно с народ  Peace

# 1 364
Какво толкова продават в този магазин, където го няма другаде? Shocked

Благодаря на отговорите за блузите.

Общи условия

Активация на акаунт