Къде в Пловдив??? - 3

• 159 685
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 710
  • гр. Пловдив
Момичета,а да знаете кьде може да се купи или порьча такава приставка за количка за породени дечица. Едно такова като скейтборд?
В Хиполенд съм виждала такива.  Peace

# 1 711
  • Пловдив
Jes много благодаря за идеята   bouquet така наистина ще е най- добре тъкмо снимките ще бъдат точно тези които искаме

# 1 712
Пак до попитам а някой виждал ли е стикери за дрехи от тези дето се лепят с ютия ......ако пък има и с русалките ще е направо като 6ца от тотото ......
в началото на пешеходния мост, там отзад при паркинга има 2 доста големи кинкалерии. там съм виждала какво ли не... може и да има с русалки Simple Smile улицата доколкото виждам на картата е петко каравелов.
а за боядисване на дрехи май на опълченска или там из уличките някъде беше... име един магазин в едно дворче, пише "злато" и в същото дворче боядисват и дрехи и продават бои.

# 1 713
  • Пловдив
Привет, момичета!
Някой знае ли къде гравират стъкло иби пък сребро?
Предварително ви благодаря Hug

# 1 714
Момичета, търся си мрежа за количка нещо такова
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_213&products_id=3270
 или пък
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4437

да сте виждали някъде да се продава??
 Ако няма ще си я поръчам по нета ама ми се искаше да ида на място с количката и да видя как става закрепването. Мерси!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 10:10 от беба28

# 1 715
  • Пловдив
Нещо не се отварят линковете, които си дала?
Мрежи за колички има почти във всички детски магазини, но много зависи от моделът на количката - в Бейби Ленд има за Чиполино например, а в Щъркел - за Маг Ингланд. По-скоро е важен размерът, иначе закрепването е с ластик, нищо специално  Peace

# 1 716
  • София
Привет, момичета!
Виждаласъм на бул. Христо Ботев има магазин, където продават витражни стъкла, но дали гравират, не знам. Сребро, а предполагам и стъкло може би гравират и в бижутерските магазини. Например за нашата сватба, златаря, който ни прави халките, гравира и тях, и чашите ни.

# 1 717
  • Пловдив
Привет, момичета!
Виждаласъм на бул. Христо Ботев има магазин, където продават витражни стъкла, но дали гравират, не знам. Сребро, а предполагам и стъкло може би гравират и в бижутерските магазини. Например за нашата сватба, златаря, който ни прави халките, гравира и тях, и чашите ни.
Благодаря! Ще питам в най-близкото ателие. Поздрави!  bouquet

# 1 718
Нещо не се отварят линковете, които си дала?
Мрежи за колички има почти във всички детски магазини, но много зависи от моделът на количката - в Бейби Ленд има за Чиполино например, а в Щъркел - за Маг Ингланд. По-скоро е важен размерът, иначе закрепването е с ластик, нищо специално  Peace

Незнам защо не се отварят на мен ми се получава newsm78
Както и да е става въпрос за мрежа за багаж не за комарник, незнам дали се разбра. Тах ли има по магазините???

# 1 719
  • Пловдив
Беба28, аз разбрах за комарник, а за багаж не съм виждала  Rolling Eyes
Lara1, ние също си гравирахме чашите при един златар на ул. Отец паисий, препоръчан от златарския магазин, в който си взехме халките.

# 1 720
Както и да е става въпрос за мрежа за багаж не за комарник, незнам дали се разбра. Тах ли има по магазините???

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … %2e02&sort=pa

Виж тук,момичетата поръчват и до БГ в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353142.0

лично аз не съм виждала тук,но не съм и търсила Simple Smile

# 1 721
  • Пловдив
Търси се кутия за бижута-шаренка, за момиче на 13г.  Grinning Не от тези, дето са имитация на щраусова, крокодилска и т.н. кожа, по скоро бяха нещо като ПВЦ. Съвсем доскоро имаше такива в Квазер електроник до Халите, даже съм купувала, обаче има останала само една грозна. Някой сеща ли се нещо  newsm78

# 1 722
  • София
Знаете ли дали може някъде в сладкарски цех да се поръчат сладки във формата на детски фигурки или украсени с шарени глазури? Трябват ми за коледния празник в градината, а не ми се занимава да ги правя сама.

# 1 723
  • Майничка
Знаете ли дали може някъде в сладкарски цех да се поръчат сладки във формата на детски фигурки или украсени с шарени глазури? Трябват ми за коледния празник в градината, а не ми се занимава да ги правя сама.

Питай в сладкарница "Амброзия" на "Богомил", до кръстовището с "Родопи" или в сладкарницата с/у общината. И в двете пекат на място, така че биха могли да направят.

# 1 724

Здравейте,

някой да е виждал в пловдив къде има кутия за часовници? Искам да подаря на мъжа ми, че само си ги подмята, намерих в СОЛО но имаше само черчени и розови  Laughing

нещо такова:  http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFromFolder?param=a3bb2 … da22e4b99914ad83d

Общи условия

Активация на акаунт