Къде в Пловдив??? - 3

• 159 466
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Пловдив
JeniB, звездичките са ми от Америка, но в Кауфланд видях конфети (и се зачудих дали да си взема защото бяха много ярки и дребнички), сърчица и животинки (около 4лв. шишенцето), а перличките са ми от Сани в Гранда- намират се на щанда с подправките. Има цветни и перлени  Simple Smile

# 1 801
JeniB, звездичките са ми от Америка, но в Кауфланд видях конфети (и се зачудих дали да си взема защото бяха много ярки и дребнички), сърчица и животинки (около 4лв. шишенцето), а перличките са ми от Сани в Гранда- намират се на щанда с подправките. Има цветни и перлени  Simple Smile
Трябва да разгледам значи какво се продава. В Англия също има много неща за украса на торти и сладкиши. Дано да са пуснали и из нашите магазини по-голямо разнообразие Grinning

# 1 802
Благодаря за пожеланията.
Бейби зоната е точно до родителският кът, бебета винаги могат да видят родителите, ако ги търсят. Оборудвана е изцяло с играчки за най-малките. По-големи деца не се допускат.
Може да заповядате по всяко време да ни посетите.
Снимки - другата седмица, когато се обнови сайта.
Пак благодаря за хубавите думи.

# 1 803
А може ли моят дивак в голямата зона  Embarassed

# 1 804
ако трябва на всяка цена да е различно, може, но няма да му е интересно
там има неща за деца над 4 години...
бебешката зона ще му е перфектна, ще видиш

# 1 805
А в бебешката зона по всяко време ли е свободен достъпа, или ако се организират празненстава за бебешоци, си е само за празненството?

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 23:31 от Velesa

# 1 806
ако трябва на всяка цена да е различно, може, но няма да му е интересно
там има неща за деца над 4 години...
бебешката зона ще му е перфектна, ще видиш

Ами доколкото си го познавам..
Не си пада особено по играчките, имаме ги с тонове..
Обича да се катери, да скача, да се бие.. и да си играе с батковци..
Страх ме е да не пострада някой бебешор, че не отбира много  Sad

Ще дойдем, ще видим Simple Smile  Hug

Това за занаятите също ми е много интересно!!!

# 1 807
 Здравейте. Опитвам се от две седмици да открия аеробика в Тракия, но засега безуспешно. Възможно ли е наистина да няма  newsm78 . Ако някой има информация по въпроса ще съм много благодарна   Grinning

# 1 808
  • Пловдив
Някой знае ли къде в мога да подаря качествени масажи  newsm78 Видях за СПА студио Кадифе, че се предлагат подаръчни ваучери, но в Красива мама така и никой не ми отговори бива ли ги масажите (щото студиото може да е фешън, ама...). Дайте идея, моля  Praynig

# 1 809
Здравейте и аз се интересувам от Айробика в Тракия но не се сещам каде може да има
Ако някой знае да каже
Предварително благодаря
Приятен ден на всички

# 1 810
_Пепи_   а да питам дали е възможно да си поръчам някоя тортичка или сладки при теб  Embarassed

# 1 811
Някой знае ли къде в мога да подаря качествени масажи  newsm78 Видях за СПА студио Кадифе, че се предлагат подаръчни ваучери, но в Красива мама така и никой не ми отговори бива ли ги масажите (щото студиото може да е фешън, ама...). Дайте идея, моля  Praynig
Доволна съм от Кадифе. Правих си там ароматерапевтичен масаж и друго което съм ползвала е СПА капсулата. Струва си и обслуждането е на ниво. Wink

# 1 812
Здравейте. Опитвам се от две седмици да открия аеробика в Тракия, но засега безуспешно. Възможно ли е наистина да няма  newsm78 . Ако някой има информация по въпроса ще съм много благодарна   Grinning
ами в 60-класното има разни неща май, виж в тази темичка може да питаш Тае бо - да друсаме телеса заедно. темичката е за тае-бо, ама в по-предните страници момичетата обсъждат и за тракия нещо. а темата е пловдивска  Peace
п.с. чети на 20-та страница

# 1 813
  • Пловдив
Валерия,   bouquet Ще ми се да подаря пакет 5 или 10 частични масажа, но да са качествени, щото от гъзария само гръб не минава  Laughing

# 1 814
Каспър,и в новия ти център проблема с паркирането си остава,измъчих се докъто намеря къде да паркирам,най накрая влезнах на платения паркинг.Втори път едва ли ще се наема да прекося целия град и да си вкарвам толкова нерви само за да могат децта да играят час два,иначе те се забавляваха(но те се забавляват и в парка).Ако има възможност осигури повече парко места за посетителите на центъра.Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт