Къде в Пловдив??? - 3

• 159 457
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 815
_Пепи_   а да питам дали е възможно да си поръчам някоя тортичка или сладки при теб  Embarassed

Не съм Пепи, но и пиши на лични, за да се разберете и да види със сигурност написаното от теб! Wink Иначе аз вече две торти и поръчвам и сме много доволни! Grinning

# 1 816
Момичета, бихте ли ме ориентирали къде по-точно в Кауфланд или Технополис се намират машинките за стригане на пуловери, че да не блея 100 часа в тези големи магазини. Дано някой скоро да си е взел и да знае де.

# 1 817
В Технополис са на дребната техника (ама и аз как се изразих!) направо вървиш и последните регали вдясно, но най лесно е като попиташ някой от консултантите, дано случиш на някой от по-знаещите. Ще пишеш ли после на каква цена са, защото на мен май ще ми трябва нова.

# 1 818
Ако ми остане време тези дни, ще ида да си взема и после ще пиша.

# 1 819
Каспър,и в новия ти център проблема с паркирането си остава,измъчих се докъто намеря къде да паркирам,най накрая влезнах на платения паркинг.Втори път едва ли ще се наема да прекося целия град и да си вкарвам толкова нерви само за да могат децта да играят час два,иначе те се забавляваха(но те се забавляват и в парка).Ако има възможност осигури повече парко места за посетителите на центъра.Успех Peace
Проблем с паркирането няма - качваш се на тротоара от страната на центъра, винаги има поне по три четири места.
Вечер когато са рождени дни и събота и неделя особено, паркингите са празни, защото съда не работи.
През седмицата - на тротоара от страната на центъра.
Докато го правехме имаше наши коли и бусове паркирани по 3-4 наведнъж без проблеми.
А пък ако не ти се търси - платеният паркинг е вариант.
Иначе благодаря за пожеланието, паркирането да му е кусура, ако няма друго, да има нещо. Simple Smile

# 1 820

Проблем с паркирането няма - качваш се на тротоара от страната на центъра, винаги има поне по три четири места.
Вечер когато са рождени дни и събота и неделя особено, паркингите са празни, защото съда не работи.
През седмицата - на тротоара от страната на центъра.
Докато го правехме имаше наши коли и бусове паркирани по 3-4 наведнъж без проблеми.
А пък ако не ти се търси - платеният паркинг е вариант.
Иначе благодаря за пожеланието, паркирането да му е кусура, ако няма друго, да има нещо. Simple Smile

Смяташ,че няма проблем с паркирането-ок,но 3,4 места на тротоара звучи доста несериозно   Rolling Eyesкогато ходех те бяха, и мисля, че почти винаги ще са заети,така че който ходи да си прави сметката.А относно платения паркинг 2лв на час,сядаш пиеш кафе и гледаш часовника,пресрочиш ли още 2лв, е мерси за такова развлечение,разбирам да плащам паркинг ако съм спряла да си върша някаква работа,ама да играят децата...
Когато правиш детски център трябва да осигуриш безпроблемен и лесно достъпен паркинг,това важи също така и за детски магазини,а не после да се сърдиш и да викаш ми то никой не идва.Ти специално имаш късмет,защото в града още  няма кой знае колко добри  места за детски празненства,но не е зле да направиш идването ни там да бъде по-лесно.Може например да плащаш наем на пл.паркинг за няколко места които да са за твоите клиенти. Peace

# 1 821
Щом ти е удобно да го наричаш късмет, твоя работа.
Много повече от късмет се иска да се оправяш с хора, за които правиш и невъзможното и правят от мухата слон.
Специално заради теб излезнах в момента и преброих 5 свободни места отпред.
Може би предлагаш да направя паркинг от 70 места, щом 3-4 звучи несериозно.
Предлагам ти следващия път, ако имаш нервите да дойдеш втори път, просто да ми звъннеш по телефона и аз ще те чакам отвън, за да ти покажа поне 3 места да си избереш да паркираш.

# 1 822
HRIS TINA, ти където отидеш (магазини, заведения) все  с по 20 паркоместа отпред Wink. Тесничко е в центъра, ама центъъърр. Ако беше в полето, паркоместа щеше да има бол, ама пък тогава без коли които са няма стигане.
Сигурна съм, че наоколо има достатъчно места за паркиране. А това, че се налага понякога да изминем 100-200 метра е в наш плюс (движението е здраве).

# 1 823
Има ли в момента разпродажба или намаление в някои от магазините на главната? Например във Фокса, Елизабет, нещо в Екселсиора или в Дика?

# 1 824
  • Пловдив
Във Фокса има 50% намаление, но май не беше за цялата стока  newsm78

Относно паркирането по центъра - ми то затова е център - за да е платено. Около новия център на Каспър не всички паркинги са по 2лв. за час . Този, който е под моста на мястото на предишния паркинг на Общ. охрана /където носеха вдигнатите коли/ е 1лв. на час  Peace

# 1 825
  • Пловдив
Каспър,въобще не го вземай навътре! То все ще се намери някой недоволен да трови обстановката. ooooh! Невъзможно е да угодиш на всички,пък и не е задължително.Всеки сам си преценява доколко е важно забавлението на детето му.

# 1 826
  • София
Във Фокса всичко е на -50%, аз гледах най-вече детското. Има -30% във SevenHillKids на Отец Паисий, страхотни неща, дори направих едно много добро попадение - имат якета на -50% и взех на малкия от 80лв. намалено на 40лв. Страхотни суитчери, блузи и панталони имаше. Дори имаше и размери. Видях и в Батибалено на витрините пишеше -30%, но не съм влизала да видя вътре.

# 1 827
Каспър, и аз те съветвам да не го вземаш на вътре, хората нямат угодия и това е.
Аз пък мисля че точно там има много места за паркиране, ако пък не да дойдат с такси или радски транспорт...
На мен пък ми е доста близкооо, живот и здраве като порасне бебка сме на линия...  bouquet

# 1 828

Когато правиш детски център трябва да осигуриш безпроблемен и лесно достъпен паркинг,

Мисля,че в случая е редно да се изтькне това,че е супер дотьпно място с градския транспорт от всяка точка на града.

За сравнения ще дам,че от нашия квартал няма с какво да се отиде до Ленинград,а до Форума има един автобус на час. До мястото на центьра на Каспьр имам транспорт на всеки 10 мин. Peace

# 1 829
HRIS TINA, ти където отидеш (магазини, заведения) все  с по 20 паркоместа отпред Wink. Тесничко е в центъра, ама центъъърр. Ако беше в полето, паркоместа щеше да има бол, ама пък тогава без коли които са няма стигане.

Тогава щеше да е, хубаво е, ама децата навсякъде си играят и в парка, и на полето, ама много далече. Докато стигна и мерака ми минава. Simple Smile
Христина, с какво настъпах твоите интереси, че съветваш хората да си правят сметката хубаво като идват насам? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт