Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 344
  • 907
  •   1
Отговори
# 135

Татианка ,покажи му на човека ,де hahaha Joy Joy

smile3508  Ще, Перле...  Joy  Joy

Я да видим сега с букетите как е работата, ако излезът са специално за теб Перле Hug

bouquet                         bouquet

Ей, глуха работа...еми няма букети, ще се сещате

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 20:50 от tatianka

# 136
Ленушкатаааааааааааа Heart Eyes ... готова третофазничка!!!! Hug [/b] Супер си!

Crazy Това ме развесели.......... Joy още, още бой трябва...........8кг.Обаче, нещо все по-трудно ми става с 5 дни П, та изпаднах в чуденка, дали да не направя 1/1?Имаше някой на тази схема май..........моля дайте ми идея,дали се сваля на тази схема или да стискам зъби още малко... newsm78За сега само го обмислям но........

# 137
Русеее, newsm47 newsm51
Орелия,ако правиш третата по устав - няма проблеми, но ако си затваряш все повече и повече очите...правиш като мен - малко втора Joy

# 138
Ола и от нас! Добрахме се до съседката... Wink
Невероятни са русенки, да знаете!  LaughingМили, услужливи...Чак съжалих, че не съм русенка...Много приятно и страхотно бързо мина времето! Имам чувството, че тъкмо бях седнала и вече им казвах:"ЧАО!". Надявам се на есен с песен пак да ме поканят на срещичка...много ми хареса!  LaughingБлагодаря на всички за милите думи и за бебо! Ори, да ти кажа похапна си от салатката ми добре, даже и от тази на Сънито поиска!
А само аз ли не мога да видя снимките?  CryВярвам ви, че сме хубави  Embarassed, ама да видяяяяя искам! Защо ли не мога? newsm78
Не съм чела...сега започвам...

# 139
  • София
Русенките, пу-пу, красавици   bouquet . Ади, Сънче, едно Александърче или Александричка и на тебе  fingerscrossed

Kameliya, ползването на подправки се поощрява, пише го в книгата, но ползвай "единични" (тревички): чубрица, босилек и т.н. Разните Вълшебни работи обикновено имат добавени нережеримни неща, виж само колко Е-та имат...

Приятна вечер на всички  bouquet

# 140
Пепи, Ори, Росченка, Мамица, Перличка, Елена82, Мими, КатеДжин, Кате, Боби, Зеленко, благодаря ви за милите думи!  Hug Heart Eyes Наистина момичетата са прекрасни, всички до една и времето излетя така неусетно...  newsm76 А малкият Сашко е невероятно слънчице - малка прелест, пу-пу, да е жив и здрав и все така усмихнат и лъчезарен!  Hug Heart Eyes
Марини, в последния пост на предната страница е линкът към албума.  Hug

# 141
Татианка,между първото и второт букетче само един интервал Hug  bouquet   bouquet

# 142
Мими Георгиева, злостно завиждам, и ще подюркам рокера в къщи, дето е забравил, че е рибарин другата седмица, нищо чудно и към вашия край да се довлека, колко му е Crazy Joy
Боби, защо ми се струва, че всички в трета се... "дънят" Embarassed, съвсем добронамерено и уклончиво го казвам, да не се засегне някой! Защото се познавам прекалено добре и ми е ясно, че колкото и да съм уставна - ще преям както аз си знам и дотам, т.е. аре обратно. Crazy hahaha
Ще го мисля, има време. В крайна сметка ще си векувам във втора, нека ми е зле, толкова ми е уютно Crazy
Лигавя се, но смятам постепенно да включвам нещата, може пък да се получи. Peace

Татянка, разсмя ме с тия букети  bouquet hahaha Изчакай човечето да си прибере китката и тогава цъкни върху него, да го избереш. Laughing

# 143
Здравейте и от мен новичката момичета  Stop
Поздрави на всички празнуващи много късмет здравеи любов  bouquet
Много хубави снимки .....браво страхотно изглеждате амалкото слънчице направо е прекрасно да радва само мама и тати  Heart Eyes
А сегаи аз да се оплача ...нали днес миепървиден от ПЗ  Sad правих 5 дни ударни можеи днешнияда се смята ама смятам сега да спретна една салатка....
но искам дапитам пуешка шунка на лекиможе ли да ям....... Rolling Eyes

ужасна ми е клавиатурата на компа

# 144
Сън,Марини,Нели,Нелина -  newsm51 - момичета прекрасни сте !!! Греете направо !!!   Nature Sunny
 А как само изглеждате ....  4470 - вие сте само за онагледяване на темата ни !!!!!!!!  newsm03  newsm10

# 145
Нелина, Сън, Марини, Нели82 видях четири чаровни дами
Марини,страхотен сладур ти е синчето smile3525
keiti1402  новичко Hugпуешка шунка можеш да ядеш
Францииии Hug

# 146
Много хубави Русенки!! Толкова свежи супер.

bouquet              bouquet

опитите продължават  Joy Joy

Перле, Орелия благодаря ви!     bouquet

С равномерен неуспех се подвизавам, 2 от 3  hahaha hahaha утре ще пробвам пак, че много спам днеска с тия букети

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 20:59 от tatianka

# 147
Нелина, Сън, Марини видях три чаровни дами

А, Нели не видели и тя е убава NaughtyА видела си я Hug Hug
Татианка smile3501 smile3501успя!И пак нещо го направи едното newsm78 NaughtyАха ,дойде hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 20:59 от perlata

# 148

Целувам ви всички и благодаря за хубавите думи  Hug
Лека вечер от мен - отивам да купонясвам  Drunk

# 149

[/quote]А, Нели не видели и тя е убава Naughty
Татианка smile3501 smile3501успя!И пак нещо го направи едното newsm78 NaughtyАха ,дойде hahaha Joy Joy Joy
[/quote]
и още как -ама съм се поправиЛ Mr. Green
нещо смотах поста newsm48

Общи условия

Активация на акаунт