Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 346
  • 907
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте милички! Hug
Честита ни нова тема!Вещи !- newsm51 Атракция newsm51 Мамицаnewsm51
Цял ден бяхме за риба, поопърлихме се здравичко. Но сега и взех душче и ще ви изчета и чакам снимки, историйки, смях от срещите! Hug

# 121
  • В.Търново
Сънче, много сте чаровни Simple Smile

# 122
Леле, какви мацкииии! #Crazy
Много сте хубави бе, пу! Whistling
Сънче, слънчева и чаровна както винаги  bouquet Hug
Нелина, като излязла от филм Shocked Хубавица! Hug
Нели, каква загадъчна монализинска усмивка, пък Марини - очи като череши, като в народната песен Crazy Hug
И бебето Александър е много хубаво! И упорито не ви ще дюканските манджи, като гледам с какво удоволствие си хапва играчката Joy
Ма страхотни сте! Heart Eyes

Мими Георгиева, издай къде ходихте за риба, веднага да не се разправяме! hahaha

# 123
Олеее, какви сте слаби4ки и хубавки Simple Smile Амаа само вие ли бяхте...? Сън, Нелина, Марини и Нели, прекрасни сте... каква диета, какъв режим- вие сте слабушки- мацки от класа Heart Eyes А малкият Александър е муцка голяма!

# 124
Много сте хубави!  bouquet

Гледате ли Карбовски  Sick

# 125
Гледате ли Карбовски  Sick

Да, ужас  Tired

# 126
По коя програма гледате?
Сън,Марини,Нели,Нелина,да не сте били на конкурс за манекенки?  newsm78Малкит сладур е много сладичък. baby_neutral
Супер сте ,чаровни,усмихнати,големи хубавици Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 19:23 от perlata

# 127
Здравейте дами

Записче в новата тема.Вещи Прекрасна си!  Two Hearts

Първо да кажа за снимките,току що ги видях - много сте хубави момичета.
Sun  Flowers Sunflower
Марини Малкият е голам сладуранко......пу пу  newsm51
Всички сте слабичкиииииииии  Crazy
Да , и аз гледах Карбовски.........много гадна работа........... Sick

Честито на всички с поводи!  Hug
Гуди Хванала си ме ама друг път........ Joy страницата ми стои заредена ама мене ма нЕма Whistling
Видях Катето в морската - голяма Убавица начи........... Hug

# 128
Русенски Дюканки - големи сте сладуранки! Бравъссссс! Красавици, чаровници сте, ама всичките: Сън Hug, Нелина  Hug, Марини Hug, Нели Hug А за принца на Марини -нямам думи! Да го схрускаш! Hug  bouquet
Сънче -радвам се, че днес си на линия отвсякъде! Hug  bouquet
Честити намаления на: Боби, Тони, Марина 79, Орелия, Амси, Мазнислава  bouquet
Джини - честити 8 месеца! Браво!  bouquet И моя мъж така прави, ама много свали пък съм стриктнва и пак по-бавно ... newsm78 що така тия МъЖоВе много бързо свалят БрЕ
Vichi95 -Честита месечинка!  bouquet
Бейби Дол -браво за пребореното 15-то килце!  bouquet и аз него боря, ма нещо ми се опъва ... newsm78
Ори издавам без бой! Тук край Шумен язовири да искаш много са, но днес бяхме на нашия страхотно искарахме:пекохме на жар, че чак и ние се опекохме, то голямо слънце беше пък нали сме се затъжилиии чак кат се препекохме отидохме под дърветата

# 129
Мими , чИ аз не съм ли красавТница и чаровница  newsm78 Joy
 Joy Joy Joy превари ме

# 130
Мими , чИ аз не съм ли красавТница и чаровница  newsm78 Joy
 Joy Joy Joy превари ме
Обърках се! Embarassed Сори, поправих! Ма как да не си, страхотна си!  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  love001 шегувам се , миличка  Hug
В такова приповдигнато настроение се прибрах след срещата  newsm68 . Чудесно си прекарахме ! Момичетата са невероятни  - не усетихме как мина времето  Hug
А бебо Алекс на Марини  , вече ми е любимец   love001

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 19:47 от Nelly82

# 132
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хиххи тук съм!
 Mr. Green
Цъфнах сутринта! В понеделник си чакам минуса вече  Crossing Arms
Голяма разходка му ударих днес, от 13 до 17.. каталясах!!!.. и аз я видях Ленушкатаааааааааааа Heart Eyes ... готова третофазничка!!!! Hug Супер си!
Русенки, ейй свежарки чаровни!! Браво!!
Видях се набързо и с БЕйби долл, както и с една друга мама на 3 дни от режима.. абе  все едно бях на форумска среща.. чувствам се прекрасно!
Много готини!!  Heart Eyes
Снимах магазина, за който писа играчката, Кри ще го добави в блог -сайта!  Peace

# 133
Русенки видях ви!
Сънче Hug, Нелина  Hug, Марини Hug, Нели Hug много сте красиви, чаровни! Малкия сладур голям бонбон!

# 134
Цъфнах сутринта! В понеделник си чакам минуса вече  Crossing Arms
И аз така Катенце, днес завързах ... newsm78 ама дано не само минуса ами и тез пусти 2 кила от дето се взеха, там да си ходят! Не мърдат БрЕ!

Общи условия

Активация на акаунт