Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 282
  • 907
  •   1
Отговори
# 315
Голям фитнес направих newsm79   newsm75 hang, ама спирам вече/нали не е препоръчително във 2-ра фаза/, сега и ако съм свалила 1- 2 кила Joy , ще си взема отпуска и  всеки ден ще чистя основно и ще мия и прозорците на съседите Joy Падна ми лака, падна ми клина, всичко ми изпопада, така се бях развихрила, че не можах да се позная. То ми е леко,леко, прегъвам се на четири,  катеря се по прозорци, парапети, маси и столове. Преди беше опасно, да не изпочупя мебелите у дома newsm78

Хайде сега на по едно кафенце и парче дюканска торта Wink

# 316
.......имам микровълнова с грил от 10 години и успешно пека пържоли на грила
   newsm78 Значи са ме метнали продавачите. Така си купих и скара  Joy, ама бяха много убедителни. Вече ще ме изгонят от къщи с тез уреди, гарсониерката издиша   chef
Цоци newsm53 smile3505  Peppi smile3503  Goodyyy ...  Joy  иска ми се да видя щръкналия дансинг  Joy Joy
Според мен не са те метнали. Имам скара, скаричка и всякакви скарички. Имам и микровълнова с грил. Случвало се е понякога да вечеряме принцеси с кайма. Тъй като скаричката ми събира само 2 филии съм слагала и в микровълновата на грил. В скаричката стават за 13 мин. , а с микровълновата за 20. Ужас. Няма смисъл според мен. Никаква работа не върши. За мен това не е решение.

# 317
Вещи не знаех за това изказване на "заблудила се драка" ..... smile3532 smile3532 smile3532..неврозни лелки .... аз от както съм в този форум намирам само "енергични усмихнати момичета " .... и което най много ми харесва е чувството за хумор ...и приятелския дух ...
keiti1402 .... за купона ...идеята ми хареса .... но аз ще мина първо да проверя заведението в което ще ходим за да проверя пилона ...достатъчно ли е здрав - ако не е да занеса от някои строителен обект няколко тръби от фасадно скеле ( те са доста здрави ) .....и в тази връзка като ви гледам какви сте жизнени  ...май един пилон няма да ни стигне та и да е здрав пак ще трябва да докарвам в заведението помощен инвентар ..... а за щръкването на дансинга ... ние ще сме толкова много че място няма да има по него ...май по добре ще е да докарам и някоя друга "талпа за да го поукрепя ".... да издържи "динамичните" момичета

# 318
Привет от мен! Чета ви от доста време, но досега не съм се включвала във вашия прекрасен форум. Харесва ми  загрижеността и взаимоотношенията. Аз съм на Дюкан от 10 март. Стартирах от 63 кг в момента съм 57. Целта ми е 50. Имам проблем обаче! Пия противозачатъчни и при тях грешка не може да има, но този път МЦ дойде с 1 седмица по-рано и с кръвоизлив. Може ли някой да даде съвет!

# 319
Мама Веси и аз съм твърдо за Пепси макс Peace И преди режима предпочитах продуктите на Пепси, та логично съм заредена с него - Лайта не ми е вкусен, въпреки че имам за зор заман и от него. И се възмущавам яко от заведения, предлагащи Пепси продукция, но нямащи Лайт Tired

Деата, филма е супер, съгласна съм Hug
Гуди, пак не разбрах, става ли сутЬена или не? Thinking Паднах от смях с тоя дансинг, представих си го много образно Joy
vichy95, нещо да не си объркала мерките, почнала си от 78, сега си 79?

За микровълновите - моята също има грил, явно е супер скапана обаче, защото също като на Мамица трябва да пека поне 20  мин. , за да хване нещо коричка, а недай си боже да река да пека изцяло. Tired

Avatar, консултирай се с лекаря си! Peace

Сънче, Джани, Амси, Бачи, Вещи, Перле, Мамче, комикс, Пепи, Цоци, Вери, Насти, Тони lovekiss

# 320
Интересно, Пепси не обичам от малка , но варианта му лайт ми допада. Ама искам Зироу! Mr. Green
Перле, каква хубава разлика в мерките! Горе-долу това са и мойте стартови и гоня сегашните ти. А за "голата мацка" - имам същия случай със сина ми, когато беше в ДГ  hahaha Joy Joy Ама като се замислиш, има логика  Joy Joy

# 321
Ей мъ - на!
По въпроса за сутиените не мога да се включа, защото докато не родих второто дете си носех един от 8 клас, по-точно не носех.Понашишках се и ей ме на  bombs само това ме крепеше в дебелината Joy.Сега ново 20 - пак съм за сутиена от 8 клас, но не става без такъв hahaha.Силикона съм си го изпросила вече, красотата ми пак ще си е естествена и остава мъжо само да събере парите.
Цоци,хич не ми се смей на стоте грама Laughingа и за да не остане някой с впечатление, че нямам с какво да се гордея - да ти кажа, че вече свалих 14 кила, така че тези грамове са си бонус Laughing Joy
По въпроса за пилона предлагам , за да не се налага да търсим скеле, железобетон и др.подпорни материали, да помолим Фоли да пусне от нейния контингент да се мятя по пилона, пък ние да се кефим hahaha
Имах още някакви мъдри неделни мисли, но ума ми е в тортата в хладилника...
А, да!По повод трета фаза.Притеснява ме това, че правим много протеинови дни, т.е. отслабваме и не се захранваме.Затова и минах във втора, де.Ще гледам следващия път да направя по устав третата, за да мога да се захраня с всичко по 10 дни на свален килограм.Опасенията ми са, че дните на третата си текат, а ние сваляме, качваме, водим се в трета и като изтекат дните и започнем нормално хранене, ще изпищим пак.И то ще стане една въртележка - няма излизане от режима.Тъй че, уставна трета и за всеки случай малко по-дълга.

# 322
perlata "...купувай голям апартамнт hahaha Joy JoyДа не вземеш да пропаднеш при комшиите hahaha Joy "
 Joy newsm52 Освен да отскоча за един  Joy Joy
Мамица, Орелия,
По въпроса за сутиените ...  ново 20 - пак съм за сутиена от 8 клас, но не става без такъв hahaha.
newsm56
Голям фитнес направих newsm79   newsm75 hang, ама спирам вече/нали не е препоръчително във 2-ра фаза/,..
Така си е - никакъв такъв стрес  smile3521
.... и си местя копчетата на връхната дрешка, че ми е широкаааааа  Joy
  Похвално  Hug
keiti1402 Изчитането - задължително. Иначе няма сваляне Simple Smile))

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 18:27 от baci

# 323
  • София
Здравейте, сладуранки, банда хубави дюканки! Hug
Мисленно съм с вас ежечасно, впреки че не пиша напоследък често. Дюканския режим малко съм го позарезала, въпреки че се придържам към основата му, но напоследък хапвам предимно плодове (ябълки) и пилешко месо, само като видя по-различна храна и ми се  Sick Тези дни не се чувствам изобщо във форма, постоянно ми се гади и ме болят  bombs , но това да ми е кусура.  Blush
Мисленно съм с вас и от време на време влизам да прочета какви сте ги свършили.
На новичките желая късмет, воля, постоянство и упоритост и знайте че няма невъзможни неща! С Дюкан мечтите стават реалност! аз лично смятам, че съм чудесен пример за това! Peace
На всички стари муцуни и дружки- много цАлуФки и силни прегръдки! Hug Няма да ви изброявам поименно, но те си знаят кои са! Hug

# 324
Имам проблем обаче! Пия противозачатъчни и при тях грешка не може да има, но този път МЦ дойде с 1 седмица по-рано и с кръвоизлив. Може ли някой да даде съвет!
Поради богатия на протеини режим и липсата на мазнините ,които постъпват с храната се появяват проблеми с овулацията , при някои и до липсата на такава ,организма ти реагира може би трябва да се консултираш с лекар!
Както и хората чийто организъм не произвежда достатъчно инсулин ,възникват хипогликемични състояния ,поради липсата на въглехидрати ,приемани с храната .

# 325
Оф,Фен,и при мен е явно липса на овулация/не че ми треба ,нема а раждам  Joy Joy/,ама май шЪ ма хване хрониченМЦ.Дата за МЦ-идва.Дата  за овулация -пак идва ooooh! ми па си и вървииииииииии Rolling Eyes
Мишле,радвам се да те видя. HugВлез във трета и гледай  preggoда е добре.Пък време за режим има. Hug Hug
Орелия,ти наскита ли са? Naughty
Боби,аз съм "ЗА"-нека ги пусне ФолишЪ гледаме Joy JoyЗа трета фаза си много права. PeaceПодкрепям те!
Тони,той твоя малък,ми тоя 50годишен дъртак  Joy Joyкакви "голи мацки му се причуват" newsm78 hahaha Joy

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 18:23 от perlata

# 326
Благодаря ви за приема и за отговорите. Съжалявам, че стартирам направо с моя проблем, но мисля, че ще ме разберете. Чета ви редовно и имам чувството, че ви познавам отдавна. Това с овулацията звучи много сериозно и ще се ходи на лекар.

# 327
  • Пловдив
Ами ние знаем доста за режима, но все пак не сме доктори. При такива случаи винаги е добре да се консулирате с лекар. Единственото тук, което бихме могли да кажем е на кого как е повлиял режима в такива случаи, но няма как да кажем какво да се прави.
Това го казвам съвсем дружески и добронамерено, да не си помислите че се заяждам  Hug

# 328
Благодаря! Знам, че не се заяждаш - не си такъв човек

# 329
Добър ден,

Върнахме се от разходка и хоп ето ме тук......... HugКантара ми явно се влюби в 68кг. и не помръдва горкият.......... Crazy ама има време ще стане! Wink

Аватар Добре дошла!   bouquet Наистина трябва да се консултираш с лекар,това с овулацията не е шега,аз имах такива проблеми но не в следствие от режима а преди да забременея!

Гледам обсъждате сутиените, аз носих чашка Д ама сега се побирам и в С,нЕма лошо......... Joy тъкмо има по-голям избор! bowuu

Айде  Hug на всички!

Продължавам да се интересувам за схемата 1/1, ако някой има още наблюдения,моля да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт