Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 293
  • 907
  •   1
Отговори
# 300
Привет милички! Hug
Най-после обстановката у нас е що годе спокойна и аз доживях да седна на компата. Благодаря ви   bouquet за пожеланията за 2 месечинки, много съм ви задължена, благодарение на вас аз отново се чуствам харесвана и желана и най-вече аз самата се чуствам страхотно в новата си фигура.
Много от родителите в детската градина вече забелязват осезаемата разлика и не спират да ме питат какво чудо съм направила, че да изглеждам така добре, дори някои ме порицават да не съм слабеела още. Разбира се аз клатя главата и се съгласявам с тях, а на ум си викам, вие ще ми кажете какв да правя.  Mr. Green
Мишле, страхотна новина, едно голямо ЧЕСТИТО и дано след 9 месеца да си гушнеш едно малк сладко бебче. Сънче , и на теб пожелавам скоро да се похвалиш.

За съжаление не можах да разгледам снимките от русенската среща, явно има много срамежливи русенки и не искат да бъдат ухажвани.

Видях, че сте писали за Кока Кола Зеро, при нас отдавна я има, все едно е Лайт, но аз по принцип не се доверявам на тази марка и съм си твърдо за Пепси Макс. Знам, че в Колата има повече кофеин и става бързо пристрастяване към нея, затова в моята къща се купува само Пепси Макс. Имам колежки, които ако не изпият 2л. Кола на ден подивяват, луда работа  #Crazy. Тук като ги видя малки 2-3 год. деца с колата и хамбургера в ръката направо ми призлява, аз на моите още не съм давала да кусват, дори и Пепси. (извинявам се за отклонението. Embarassed

Хайде лек ден от мен и много свалени килца да предстоят.  Hug

# 301
Момичета  хайде по едно следобедно
 И сега да се похваля,  вчера получих първия си комплимент Grinning newsm44По този повод ще ви напиша разликата в мерките си до момента:От-5см , Ох-4см , Ог-6см , Об-4см.
Лео , Вери   честити месечинки  bouquet Hug
Русенки видях вииииииии , ама вие дюканки ли сте или модели , супер готини сте момичета.  bouquet Hug
Цоци ти май си на една възраст с щерка си(хубаво направи че си махна това прословуто "баба" от ника)  bouquet Hug
Привет на новичките welcome

# 302
Сетих се. че рекламата беше много готина ето да я видитеJoy

# 303
  • Пловдив
Привет, имах гости от Бургас, затова не стоях много много тук.
Браво на свалилите   bouquet Само така  Peace
И аз да се изкажа за содата и бакпулвера. Както е писал някой по-напред бакпулвера е сода, смесена с лимонтозу (ако бъркам правописа ще ме извините, винаги съм се чудела как точно се пише ,срещала съм дори и лимонтоузу). Та то било за "угасяване" на содата. Става и сам да си го направиш, купуваш си ги поотделно и ги смесваш. Ако нямаш лимонтозу може да се сложи в содата малко оцет (тогава кипва и пак "угасва"   Laughing ) Слага се в рецептите, където няма кисело мляко. Ако в рецептата има мляко, содата се слага в него и се смята, че е достатъчно за "угасването"  Sunglasses . Лично на мен ако сложа сода ми мирише на сода и не ми е приятно, а незнайно защо бакпулвера не ми мирише. Ако нямам бакпулвер използвам сода, но гледм да го избегна.

# 304
  • Пловдив
Цоци , всеки твой пост ми оправя настроението да знаеш. "килотите на баба ми" супер лаф.  Joy Joy Подкрепям предложението ти за замяна на термина ЛЕЛКИ, щото аз съм момиче (36 г) с опит  Laughing Laughing

Мамица, иначе и аз съм за естествената красота. Ама отдавна не съм ревала на мъжа ми. Хайде ще почна да рева да ме води в Дубай  hahaha hahaha Така с един куршум два заека : хем ще ми се радват дубайци  Embarassed, хем ще съм на топличко.  Grinning Grinning

Вещи, пише се лимонтозу ( limontozu, буквален превод- лимон на прах)

# 305
Бермудез,ти ме подсети.Тъй като си бях загубила листчето с първоначалните мерки- не ги давах,ама сега малко пролетно почистване и хоп листа се показа.Мисля,че това е началото ,ама няма дата newsm78
         преди-                   сега
Талия 84см  -                   62см
ханш108см ooooh!-        93см
бедро62см                       50см
Е, те това е!Друго не съм мерила.Добре ,че не съм мерила горната част hahaha Joy Joy
Ривела,зло да те забрави ,слънце!Пропуснах те в отбора,ама се поправих Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 15:53 от perlata

# 306
Комикс, благодаря!  Hug А ти защо не се присъедини към нас, щом си съгражданка?  newsm78 За следващия път си в списъка.  Hug

Благодаря за любезната покана, но живея в София и се прибирам доста рядко, но пък нищо не ми пречи следващия път да си организирам едно прибиране когато има и дюканска срещичка... Simple Smile

# 307
.......имам микровълнова с грил от 10 години и успешно пека пържоли на грила
   newsm78 Значи са ме метнали продавачите. Така си купих и скара  Joy, ама бяха много убедителни. Вече ще ме изгонят от къщи с тез уреди, гарсониерката издиша   chef
Цоци newsm53 smile3505  Peppi smile3503  Goodyyy ...  Joy  иска ми се да видя щръкналия дансинг  Joy Joy

# 308
  • В.Търново
О baciHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Къде се губиш? Аз се глася за РД и си местя копчетата на връхната дрешка, че ми е широкаааааа  Joy

# 309
Аз се глася за РД и си местя копчетата на връхната дрешка, че ми е широкаааааа  Joy
Радвай се ,че ти стават. HugЩе те питам след някой и друг ден като отвориш гардероба и се  ooooh!,че всичко ти виси hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 310
  • В.Търново
Перле, аз вземам пример от теб.
Купих си нов панталон по случай чуждия рд Simple Smile
Продавачката искаше да ми дава по-голям размер, ама аз си исках L и даже влязох в него  Joy Joy Joy

# 311
Ето ме и мен за малко Stop
Страхотен купон не мога да ви изчета нали съм от новацитенямам опит Embarassed
ама ще ми простите .... Цоци Перле и всички измерващи се в евро няма дасе даваме я съгласна съм с това дамахаме лелките супер емомичета с опит ....абе що не спретнем един купон и да покажем на младежите как секупонясвя hahaha hahaha hahaha

тоя лаптоп май е за смяна ужасна клавиатура

# 312
  • Пловдив
Лелки се наричаме не защото се чувстваме такива, а защото една потребителка ни нарече "разни нервозни лелки" - приехме го не като определение за възраст, а за титла  bowuu

# 313
Запиииис    Hug
Че иначе ще ви търся сред другите   Wink

# 314
Перле, аз вземам пример от теб.
Купих си нов панталон по случай чуждия рд Simple Smile
Продавачката искаше да ми дава по-голям размер, ама аз си исках L и даже влязох в него  Joy Joy Joy
Аааааааааа, Naughtyаз вече не си купувам. hahaha Joy JoyВчера няколко блузки с къс ръкав-лято иде Embarassed
keiti1402, Hug Hug
Бачи,купувай голям апартамнт hahaha Joy JoyДа не вземеш да пропаднеш при комшиите hahaha Joy Joy
Вещи,маани я тая. WhistlingТя не разбира нищо от живота. hahaha Joy JoyПък и сигурно беше на 15 hahaha Joy Joy Joy
Поздрав за всички ,които харесват баладитеhttp://www.vbox7.com/play:b004bd64
Оф, у нас е луд купон .Как да не спами човек.
Пускам си баладата.Вратите са отворени ,мъжо седи на компа в хола.Провиквам се специален поздрав ,а той ме пита :"Кой ти го праща"Отговарям "Бе кой ми го праща ,аз на теб го пращам"А той ме пита "Защо?"Иди му обяснявай Па след малко се усети какво е казал и се провиква "Мерси" hahaha Joy Joy Joy
 hahaha Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 17:03 от perlata

Общи условия

Активация на акаунт