Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 278
  • 907
  •   1
Отговори
# 345
Мале, какво сте направили момичета, не съм влезала два дни, а вие сте приключили старата тема и вече сте изписали 18 стр. от новата.
За протокола вчера кантара ме зарадва с още -1кг.

# 346
Здравейте на всички тук Goody, galaMa, Toby, rivela, vodoleiche, dudinka, ЗлаВещица, мая пенчева, gery1981, Даниа, FEN, svidni4ka, amsimom, Mimi_Georgieva, Цоци, AVah, katti79, tatianka, krikri, тики-так, Mi_Lady (+ 5 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
еййй мтого ми хареса това скрепежните елементи за дансинга....ама ние тук си имаме една дискотека дето има ден На лов за мъже Joy Joy Joy
така че там ще ни тацуват готини гаджета и ще оплакнем окото с нещо младо smile3533 smile3533 smile3533

# 347

Амси, Hug дай ти идея за среща   bouquet

Не искам цял форум да се съобразява с мен Embarassed, както решите , така да бъде, все ще има случай , когато и аз ще дойда, наистина много искам. През седмицата съм много заета, а през уикенда , често пътувам, когато си остана в нас, нищо не ми се прави, гледам да си почина малко и заредя за новата седмица. Днес чистих къщата, ако имаше някоя срещичка, щях да зарежа всякаква работа, тя няма къде да избяга Joy . След Великден се зареждат едни дълги почивни дни/ вероятно в някои от тях ще си доработвам/, а после пък заминавам малко в Троянския балкан, но поне ако до тогава има скучаещи , може да пием някъде по кафе .

# 348
Бачи таз пералня не я разбрах, или пък си осведомена по неведоми пътища, че не съм си простряла прането днес Crazy Laughing
така се чувствм Simple Smile)

# 349
  • Universe
     bouquet!
След кратко боледуване - пак съм на линия!
Ето малко снимки от мен. Специално си играх с цветовете, защото албумът е публичен, та дано много не си личи коя съм. Май не се справих отлично   Sad ,ама не зная как да си замъгля лицето  ooooh!, та само внесох неестествен колорит  Rolling Eyes.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236754&photo=1

За протокола - 50 дни - минус 8 кг /твърдо инвестирани Wink/
И пак за протокола - май водя по еврогодини newsm78 newsm78 newsm78, така като чета  Embarassed

Русенки са хубавици - май не са за Дюкан, а за Мари Клер Hug
Цоци - браво за сменения ник Peace
Поздрави за новодошлите, за тези с поводи и най-вече за трайно свалилите -

Я вижте колко секси денси колежката по килограми #Crazy #Crazy #Crazy - http://www.youtube.com/watch?v=VJJn2wGK-9w&feature=related

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 21:18 от lenny_pld

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
орелия, слънце - нали си признах вече,  Blush не ми става  Blush , ама съм по-близо до целта от преди
а вие, другите, дето носите номер първи пран (за да се свие) -  що ви тербЕ таралеж в гащите  Thinking що ви требЕ силикон  ooooh! и идея си нямате колко сте добре.
и крепежни елементи, скелета и проч. изобщо не са ми трЕбват - завъртя ли се на дансинга съм като вихрушка - сама се повдигам във въздуха. Ей това най-много ме е яд -  види ме някоя скумрия топло и студено пушена и рече "Колко е пълна, а как играе, сякаш не и тежи"  Crossing Arms не ми тежи пък  Crossing Arms
бачииииии, славееееееееее, настииииии - къде сте, бре чада Божи?  Shocked ей тъй ми щръкнаха очите за вас  Heart Eyes

хи-хи-хи - 3 нови отговора и един е от Бачи - няма пък да си изтрия бойния вик, да разбереш докъде си е докарала  Crazy

# 351
Момичета, моля кажете по колко течен парафин на ден консумирате? Колко трябва? Аз по 1ч.л. и няма ефект. Повече ли трябва?

# 352
КатеHug
Амси, Насти, ГалаМа, честити намаления!  Hug
Вери, честит 1 месец с режима!  Hug Супер резултат! Браво!  smile3501
Джани, благодаря ти!  Hug
Мама Веси,   Hug
Бермудез, браво!  smile3501 Благодаря ти за милите думи!  Hug
Комикс, че се радваме да се присъедините следващия път, заедно с останалите русенки от София - Зеленкото, Зазу, Амери. А също и от Варна - Джини и от Шумен (една шуменка с особена слабост към Русе) - Вани ник и всички останали дюканки, които имат желание да се присъединят към русенските срещи.  Hug
Аватар, добре дошла и успех!    bouquet Стискам палци да няма нищо сериозно след прегледа при лекаря!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ори,  Hug
Мишленце, и ние постоянно сме мислено с теб (с вас, де)!  Hug
Марини, честити 3 месеца с Дюкан!  Hug
Росченка, да е жива и здрава бабата на мъжа ти още дълги години!   bouquet
Ривела,  Hug
Лени плд, радвам се,ч е вече си добре и ти благодаря за комплимента!  Hug резултатите ти са внушителни! Браво!  smile3501 А за еврогодините, не виждам какво те притеснява?  newsm78 Изгеждаш перфектно - на снимката с дъщеря ти изглеждаш като нейна приятелка, ако не знаехме, че си й майка, никога нямаше да се досетим.  Hug

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 21:49 от Sun

# 353
Леле, Перле.. Като ги гледам началните размери  Rolling Eyes Моите са бая повече, пък сме започнали на едни кг и см..
И 50 кг да стана никога няма да ми е 50 см бутчетоооооооооооо  Rolling Eyes
Добре че засега поне балкона не мърда  Twisted Evil

# 354
За протокола аз на 78 кг. и бутчето ми е 58 см., а талиата 96см, ханш 110 Simple Smile Няма такъв човек. Баси несъразмерието. Аз съм само на корем и цици. Пфуууу

Т'ва е- тяло на кит!

# 355
Момичета, моля кажете по колко течен парафин на ден консумирате? Колко трябва? Аз по 1ч.л. и няма ефект. Повече ли трябва?
Мамица, аз по 1 с.л. слагам, а може и повече да се изсипе...но не всеки ден, защото не се сещам.Не мисля, че има проблем с честотата и количеството.
Ама така съм преяла, че утре хич и не чакам намаление Whistling

# 356
Mamica хе не си сама аз съм същата не правя бричове и дупе а всичко на паласки шкембе не корем...и гръб малеееее като борче ставамммм...и цици...и сега като виснат....ще стане като във вица кво има между две цици.....пъп  Joy Joy Joy

# 357
  • Пловдив
Китовете нямат цици май  Thinking  Wink Аз само два пъти съм ползвала течен парафин - сложих си на око в салатата и ефекта беше много бърз спринт към оо-то след около 15-20 минути. Сложих го не заради това, а за да ми стане мазничко. Иначе ако имам проблеми си ги решавам със студено прясно мляко. На мен ми действа.

# 358
Mamica, мъж ми е така  Mr. Green Само корем и цици.. А краката и дупето са му .. ми като на културист бе - САМО мускул  ooooh! Иначе гръдна обиколка 140, талия 130  hahaha Яко аааааааа  Laughing
Ето и моите размери:
                    Начало 85:          Сега 76:
Бедро:         67                        62
Ханш:          110                      105
Талия:         100                       88
Бюст:           98                        95

# 359
Духи,талията  и бедрата ми са вече в идеалните мерки,но от дупето искам още 3-4см да сваля Hug Най-много см свалих от талията.Тя е моята гордост hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт