Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 279
  • 907
  •   1
Отговори
# 330
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ухххх, и аз днес се оттдадох на домашен фитнес.   newsm28 hang newsm71

Ама ми е такова едно енергично  Whistling

Цоци, честито ново-старо именце Hug. Днес направих първата си дюканска палачинка  newsm64. Ама тя много хубава билааа.

Мммммм!

Като гледам на хубавелките от Русе колко им е хубавоо.... Айде и ние една Софийска срещичка - така ми се ще и да ви видя  Laughing  bouquet

Айдеее, мъжо ме прати на скарата. До скоро  Hug

# 331
  • София

Айде и ние една Софийска срещичка - така ми се ще и да ви видя  Laughing  bouquet

Kакво ще кажете за 20 април, неделя, от 14.00? Предвеликденско ядене на пилешки пържоли? За Жедира ще измислим нещо друго  hahaha
Я си кажете мнението???

# 332
Здравейте, дюканеси! Heart Eyes
Оказа се, че ей така, в шеги и закачки, са изминали три месеца, откакто попаднах сред вашите стройни и прекрасни тела! Ето...всеки да си взима, каквото му се полага:
Дискутирате сутиени...аз съм извън всякакви класации...скоро сигурно и А ще ми е голяма! Embarassed
Аз също не правя разлика между Coca Cola Light и Zero... И тук я има, но аз пия рядко и по-малко...
Ели, правих 1/1 точно преди да започна трета и за седмица свалих единия кг, който ми се пречкаше! Нищо не ти пречи да пробваш! По-лесно се издържа и е по-приятно...поне за мен беше така!
Хайде, до после, че малчо изрева...

# 333
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Айде и ние една Софийска срещичка - така ми се ще и да ви видя  Laughing  bouquet

Kакво ще кажете за 20 април, неделя, от 14.00? Предвеликденско ядене на пилешки пържоли? За Жедира ще измислим нещо друго  hahaha
Я си кажете мнението???

Би било прекрасно - но нали е Цветница - сигурно доста момичета имат имен ден. Или имат ангажимент с именници.

Какво ще кажете за Събота - 19ти?

Но пък ако всички са ОК за 20ти .... ОК   bouquet

# 334
Marini, честити 3 месеца  bouquet  Къде тук има Кола Zero? Аз не съм виждала.
За сутиените - ми на мен C ми  големее вече Shocked, от В преливам, няма угодия Sad
Перле, наскитах се, срещнах много хубав мАж, ма няма да ви го покажа tongue
Бачи таз пералня не я разбрах, или пък си осведомена по неведоми пътища, че не съм си простряла прането днес Crazy Laughing
Кри, за срещата -   Hands Thumbsup Ама не е ли Цветница тогава?

Откакто съм на режима съм имала два пъти МЦ, първият път 2 дни, втория - няколко часа Confused... Това нито ме учудва, нито ме плаши, защото по принцип съм с оскъдна менструация. Не чак толкова, но повече от 3 дни не ми е била от студентските години. Факт е обаче, че самият цикъл ми стана редовен, преди беше по над 40 дни.

# 335
 Hug
ако сме здрави ще сме на линия на 20.04.2008 или когато кажете, но този път и аз ще бъда с една придружителка, която е доста енергична...

# 336
Еееее, ако има среща следващия уикенд, аз пак няма да мога да се включа smile3518, а толкова искам, оказва се , че май ми е по -възможно да отскоча на среща в Пловдив например, отколкото тук на място/все така се случва/ newsm78.

Опитвала съм такава кола зиро, като бях в Турция, там е пълно с нея/ за около левче, кутийката/, тя е без никакви подсладители ако не се лъжа. Хубава е и на вкус и на цвят и на мирис Peace

# 337
Орелия   Hug

Момичета , за среща с вас - винаги ГОТОВА  smile3521

Още повече ,че след миналата бях с - 1 кг  goodscale      Joy   Joy   Joy

# 338
  • София
Момичета, не се сетих, че е Цветница  Embarassed За деня преди Цветница кажете, но ако нашите цветя искат да се подготвят за празника?
Ако искате да я оставим тогава за след Великден? 4 май?
Амси, Hug дай ти идея за среща   bouquet
Ори  Hug Халеева  Hug Фоли  Hug Жедира  Hug Зеленко  Hug Амери  Hug Аби Hug

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 19:54 от krikri

# 339
Иухуу wavey привет и от мен Simple Smile
Днес бяхме на обеден семеен рожден ден(на бабата на моят мъж), да е жива и здрава жената. Беше ни наготвила като за световно-и режимна и нережимна храна Simple Smile имаше печен заек, телешко, салатка, яйца...и торта,и алкохол,разбира се...Изкарахме си много приятно, хапнахме по множко и такаа....
Иначе чистенето и прането си го разделих на порциики-една за вчера и една за днес, та не го усетих... Wink
Днес кантарът е малко по-благосклонен, защото вече не показва такива големи разлики като вчера...ама все още е разбрицан - не заковава на едни кила, а при всяко качване -различно...варира в рамките на кило-две... ще го сменим утре Simple Smile
Честито на всички с повод!   bouquet
честито, Марини за трите дюкански месеца!  Hug
Това за срещата ми харесва, като идея Peace , но е Цветница...дааа, Орелийка е права Hug ( та какъв хубав мъж и къде го откри, питаше ли за мен...) След Великден- аз съм 'за'  Peace

# 340
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Откакто съм на режима съм имала два пъти МЦ, първият път 2 дни, втория - няколко часа Confused... Това нито ме учудва, нито ме плаши, защото по принцип съм с оскъдна менструация. Не чак толкова, но повече от 3 дни не ми е била от студентските години. Факт е обаче, че самият цикъл ми стана редовен, преди беше по над 40 дни.
Аз нали от вчера съм в МЦ, трети откакто съм на режима - Е НЯМА ПО-ТОЧНО НЕЩО!!! ПРеди не се знаеше, кога ще дойде - 35-40-45 дни.. Кратък за 3-4 дни. Орели, като теб съм! Peace А сега -ШВЕЙЦАРЕЦ! Точно като по учебник -28 дни! Единственото, което е по-различно, но ще свикна, че се удължи - не е 3-4 дни ами 4-5-6 по-скоро!

# 341
Перле прослушах ти любимата песен -много ми хареса Hug

Сънчее Hug
Вери ,честит един месец с режима, много добър резултат имаш Hug
Goody сладурано ,не спирам да се смея с- и аз съм паркетен лъв    (в овча кожа   ) - само се чудя, като се метнем всичките от едната страна на дансинга, другия край дали няма да се щръкне?
 Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Maрини,честито тримесечие Peace
Франциии    friendship
ros4enka Party
Валето newsm10

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 20:08 от rivela

# 342
Момичета аз влизам само за протокола, от утре съм на линия........ започвам го този режим, навих се окончателно и даже си наготвих от днес за утре - палачинки и риба във фолио. Благодаря на всички за многото споделено инфо.   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 343
Катяджин, аз не съм и предполагала, че нещо може да ми урегулира смахнатия цикъл, честна дума, а съм изпила милион глупости. А имам обяснение защо ми е кратък, ама да не изпадам в медицински обяснения сега Grinning  Сега ще видим този месец как ще бъде, ако съм точна -  признах го режима окончателно, нищо, че няма ни овулация ни дявол Crazy

Росченка, пита, пита, даже не ме и погледна, а все за теб питаше, ама аз му казах, че си изчезнала вече Joy /Всъщност ти още ли задържаш, любима моя? Thinking/

Валето, хайде и късмет! И воля, че ще ти е нужна. И палачинката - само една утре Peace
Ривела Hug

За срещата аз конкретно нямам претенции кога да е - няма цветя около мен така или иначе. Когато решите.

# 344
Кате Hug
Орелия, абе изчезвам,скъпа, ама по- бавничко Simple Smile аз затова си смених бегачката от линийката с костенурка... Simple Smile ами май съм дръпнала леко надолу(усещам!), ама кантара ми тези дни е  Crazy шашав и не показва вярно... утре ще го сменим и новият ще ме зарадва, знам аз Simple Smile
Валето, добре дошла и успех! Simple Smile Peace
Ривела Party

Общи условия

Активация на акаунт