Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 313
  • 907
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
keiti1402[/color]  новичко Hugпуешка шунка можеш да ядеш

благодара Hug как за 2 месеца толкова много килца си смъкнала....аз за пет дни само 1.900
направо се отчайвам newsm45

# 151
  • България
Добър вечер милички!
Peppi, Орелия,ros4enka,mamica,perlata, Mimi Georgieva,Елена82,Катя*, Боби1973, Зеленкото благодаря Ви сладуранки за милите слова! Hug Hug Hug Орелия мила, изчерви ме Embarassed

Приземих се с чартърния полет от Русе[/ Малийййййййййй момичетата са толкова чаровни и мили, а и са ми като дъщерички, просто летя от приповдигнато настроение. Искам ощееееееееее пък
 newsm44 newsm44

Сънче
ти просто си толкова мила и добричка в действителност, както и тук във форума newsm51
Nelly82 чаровница дяволита и вечно усмихната newsm51
marini + Алекс и татко му сладки и мили душички. marini, като ученичка си и си Русенка-ясно, никаква чужденка не си ти, в нашия отбор "Дунав" Русе си  newsm51
mmg принцеска си smile3520 newsm5
Явно мосю Дюкан си избира отбора! Благодаря Ви момичета от сърце за всичко!
Сега отивам да ви чета!
Спокойна вечер момичета! Усмихвайте се, отслабва се newsm62!

# 152
Ох,Нелинке,аз все съм се озъбила от смях,па като гледам не съм се свършила hahaha Joy JoyМи шЪ взема вече да се мръщя да не би да съм с обратен метаболизъм hahaha Joy Joy Joy Joy
Татианка,с тия букети  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoот смях.
keiti1402,ма те не са никак малко  HugБъди режимна и не прегрешавай може във втора по-бързо да сваляш! Peace

# 153
Много слабички и мнооого красиви момичетата от Русенската среща - Сънче, Нелина, Елена82, Марини... newsm81 smile3501.  Как да не си стриктен и засмян, като виждаш такиваТА  резултати?! newsm51

# 154
Да не съм объркала нещо темата  newsm78 - осем страници за цял ден  #Crazy  Ми те за закуска могат да се схрускат  hahaha  

Пепъри, честит рожден ден!   newsm51  Пожелавам ти да си здрава и много щастлива!

Сънче, Нелина, Нели, Марини, много сте хубави  Heart Eyes  bouquet Hug Александър е вай-хубав де  Laughing Heart Eyes!

Аз Продавалника го ошетах вече  hahaha /ама днес и при мен не работи/, сега съм на ЛаРедутска вълна  Joy

# 155
  • България
Геци75, rivela, tatianka,Зарибената,Fdncy N Благодаря Ви милички, ама наистина ме изчервихте, пламнах Embarassed  Hug Hug
perle паднах от смях с теб бе мило  rotfImbo, как "всички наопаки-ти на терсене", не ти вярвам, не ти отива намръщено, повярвай ми! Абе, я се усмихвай ти пък ще видим !!! smile3521

# 156
Ох,Нелинке,аз все съм се озъбила от смях,па като гледам не съм се свършила hahaha Joy JoyМи шЪ взема вече да се мръщя да не би да съм с обратен метаболизъм hahaha Joy Joy Joy Joy
Татианка,с тия букети  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoот смях.
keiti1402,ма те не са никак малко  HugБъди режимна и не прегрешавай може във втора по-бързо да сваляш! Peace

Перличка благодаря за подкрепата ми то тук било купон бре малииииииииии как съм изтървала до сега ша зема да отслабна като вас ииииииииии моя направо мее утървал...дет само ме тормози дебела съм била Thinking

# 157
  • София
Добър ви вечер!
Русенки сте просто прекрасни  Heart Eyes  Flowers Bouquet
изкарали сте супер на срещата гледам, а адашчето е мнооого сладък, за схрускване направоУ!  
ЕленаАз съм на 1/1 - от седмица, засега без успех, но пък боря едно кило още.Незнам и аз може да направя пак 4/3 за финал - и ареее в трета....

# 158
  • София
В смесения етап мога ли да ям коприва ? Дюкан не я изброява изрично в книгата си , но аз не виждам с какво е "по-лоша" от зелето например?
И ако все още някой не е намерил трици - има в Биозона на Цар Борис ІІІ - 200 гр.- 1 .50 лв срок на годност до 10.2008

# 159
как за 2 месеца толкова много килца си смъкнала....аз за пет дни само 1.900
направо се отчайвам newsm45

newsm78 newsm78 newsm78
Ако правилно разбирам си свалила 2 кг за 5 дни..
13 кг за 2 месеца прави по 1 кг свален на всеки 5 дни горе-долу.. (това за rivela, че като гледам нея визираш..)
Какво се вайкаш не разбирам? Нали се сещаш, че за 1 седмица каквото и да правиш няма как да ги свалиш всичките.. Я малко по-сериозно и реалистично гледай на нещата!

Биби, според мен копривата си е ОК.. Дюкан не съм сигурна дали изобщо знае, че става за ядене  Mr. Green Щом може спанак, лапад, марули, защо да не може коприва.. И тя си е треволяк  Crazy

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 21:41 от duhi_puhi

# 160
  • Oslo,Norway
СЪНЧЕТОмерси мила то не че вече не е на свършване newsm62а пак не можах да разбера тез русенки какви диети ми пазят.абе тайра банкс как не ви е забелязала досега щеше да ви лапне newsm08

# 161
Биби, можеш да ядеш коприва през ПЗ-дните  Peace
духи пухи, а така, набий канчетата на новобранците малко  Joy Joy  Peace

# 162
Кейти Не плачи......... spoko резултата ти не е лош,това са два килограма за пет дни, че аз не съм сваляла толкова от ударният.............. Joy

Пилито Мерси за включването! Peace Може би при теб е още рано за резултата............. newsm78 или незнам,при мен 4/3 не действа добре.Мисля,че имаше още някой 1/1,който беше доволен но не се сещам.........точно Blush

Биби Не виждам защо да не може коприва,нека и другите да кажат но според мен е ОК. Peace

Зарибената
 Joy Joy Joy Мерси ама аз не съм била на Русенската среща..........иначе съм гОлЕма Хубавица............. Crazy

# 163
Фенси, ейййй туй значи, че аз вече не съм новобранкааааааааа  Mr. Green
Само дето като я видях жената на колко е години и малко  Embarassed Embarassed Embarassed

# 164
 spam2Пригответе се за малко смях:
Отивам сега до комшийката и мъжът и се връща от работа.И започва да разправя за работодателя си."Бе то моя шеф ходил при Светла на "гола мацка",ама ако го разбере неговата "и спира да говори.Съответно аз и жена му започваме да се заливаме от смях.Светла е козметичка и човека ходил на кола маска ,а тоя нашия чул гола мацка. hahaha Joy Joy JoyНаправо ме заболяха коремните мускули. hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт