Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 310
  • 907
  •   1
Отговори
# 180
Лека нощ Sun еййймомичета благодаря за подкрепата ама  аз яко се навих стриктна съм и още как и да ви кажа аз си мислех че няма да ми поглеждат нещата снощи реших да си направя пилешки дробчета във фурната.... първо го позапекох малко повече ами кат не съм готвила до сега без мазвина ужас...трябваше после да ги преглъщам с кисело мляко...и си оставих 3-4 за днес и като се прибра щерката вика оооооооо дробчета и докато кажа че са за диетата дюканските ми дробчета бяха изчезнали....май ще ги мина всички на диета Laughing smile3534

# 181
  • София/Осло
нели82-слагай аватар..снимката от срещата  Wink
И аз искам такааааааааааааа..като се разхождам и да срещам дюканки познатииииииииииииии  Cry
А то кво...интериорните магазини ми станаха като родни  Joy Joy Joy
Орелия бонисима - не всички се дънят в 3 фаза, има и супер примерни дами, които са я минали и вече са в 4-та или пък в края на 3-та ,само че за съжаление аз не съм от тях и нещо все ми куца... Whistling
Сънче[/color][/b] ти просто си толкова мила и добричка в действителност, както и тук във форума newsm51
А тук какво впечатление оставяш..не е истина просто  Joy Joy Joy Joy  Wink Heart Eyes
ейй шегувам сеее/ вече предупреждавам за да няма не видях и не разбрах/  Sunglasses
биби- яж коприва ,спанак ,киселец,лапад..всичко зелено е ок и препоръчително..ама то и моето дупе е гладко ,но аз не му се радвам особено  Joy
фенсиHug
кейти-не реви ами търпеливо продължи  Hug
офф цоци - снощи в нас беше  Crazy и се сетих за теб...тананикам си аз нещо и малкия ми син/  2 г./ вика.."Не пей тва, пей Ду хаст"  #Shocked..и се започна Рамщайн, Найтуиш..и четиримата бяхме горе на черешата  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy - добре че си бяхме сами  Laughing / няма при нас "мила моя мамо", "чело коте"  Laughing..направо на хард отиваме/..дориии
мамицеее- аз защо ли ти отговарям като ти не четеш  newsm78 Joy Joy Joy..редовно ползвам содааааа

# 182
Sun ...благодаря за подкрепата ... аз не си поставям "невъзможни цели "...да стана "манекенка"....а точно както си го казала ...искам да се харесвам ...
искам а вляза в по нормалните размери на "дрешките"....а не да пазарувам само от магазини XXXL ....
леле тази диета е наистина ефикасна ...дружката ми с която пътувах, не се бяхме виждали с нея около месец .... а тя е по пълна даже от мен ..... голям смях падна като се видяхме в четвъртък .... на мен панталоните ми "падат свободно " ( не са се опънали до спукваме по мен и да мязам на хамбургски салам ) ...а на нея полата и блузата на костюмчето с което беше направо и висят като на закачалка ...като я питах какво е направила със себе си ...тя гордо каза "ОТ ЕДИН МЕСЕЦ СЕ ТЪПЧА С МЕСО И СЕ НАЛИВАМ С КОЛА ЛАИТ ....ПО ЕДНА СИСТЕМА НА ДЮКАН ...направо си намерих най накрая МОЯТА ДИЕТА ....и на виж ме " ...забавното беше че и двете сме фенки на една и съща диета ....
Момичета как сте тези дни .... забелязвам доста усмивки в постовете ви .... newsm51

# 183
Цоцоланке,като изключа някоя и друга болежка ,настроението ми е супер Hug Hug
Смейте се, смейте се smile3521 smile3521Няма само аз да да се хиля ,като варена глава Hug Hug

# 184
deata       така е по весело в къщи когато всички са малко "дивички "..... твоето дете е на 2 год ...моето на есен ще стане на 20 год ...но и досега (когато успеем да се засечем и тримата в къщи вечер и по телевизията пуснат хубава музика ...или просто ни хващат "дяволите "...и си спретваме домашна дискотека ....

# 185
  • София/Осло
цоци-имам си и бесен тийнейджър аз...обаче ми е кеф като чуя, че има и други като нас /нестандартни  Mr. Green/ Hug
перле- не се оплаквай от болежки ти..я кажи как върви режима, стига само спам си мятала  Mr. Green

# 186
Ще се весна, макар, че минах темата по-диагонал  Mr. Green
Peppery,  newsm59 желая ти много здраве, и постигане на всички мечти  Hug
Vichi95, честита ти месечинка   bouquet
Орелия, мразя уикендите, понеже почвам едно безкрайно готвене , чистене, пране  Sad Край няма това домакинстване  Grinning
zazu, мойта щерка, и тя некви листа трупа в горичка, но нещо я прецакаха от сайта и сега наново  Mr. Green
Sun, много сте готини, бе русенки пу-пу  Grinning И малък чаровник, сте имали в компанията  Peace
Цоци, искренно ти пожелавам да постигнеш целта си  Hug
Ще стана, да хапна едно млекце  Wink Да не заслабна, евентуално  Mr. Green

# 187
Пак да изкажа благодарност за милите думи и да БЛАГОДАРЯ НА РУСЕНКИ, че ме включиха в тяхната мила група!
Нелина, на ръст го докарвам на ученичка, права си! А пък ти все ми се струва, че нещо ни забаламосваш с тоз 24годишен син?!  WinkТой ти е като приятелче!
Перле,  Joy
mmg,  Hug, благодаря за хубавото място, където ме прати - намерихме го и пари не ми взеха! Пак ще отида!  bouquet
Хайде, да отивам да приспивам онова малкото, дето толкова го хвалите, а то толкова не иска да спи...
Лека нощ,  Heart Eyes...лягам си усмихната! Laughing

# 188
Перличке ...забелязах те на снимките ...че си ухилено слънчице .... а за болежките ,..... по добре ги отминавай с "пренебрежение ".... ела да видиш като минеш 40год ...как неусетно се появяват и е въпрос на "отношение "...моят съпруг ( той ми е набор даже е 6 месеца по 'малък " от мен) .... последните 4-5 години все нещо охка все нещо го боли или му се е схванало ..... и все тича до личната .... веднъж си бяхме сами с щерката и аз като се замислих и казвам "знаеш ли че като се замисля май баща ти си е хванал любовница и даже знам коя е " ...тя учудено ме попита "яяяяяяяяя кажи мамо че като го гледам тате какъв е домошар чак ми стана любопитно това за любовницата коя е " ....и аз и казвам " личната ни лекарка .... всяка седмица я посещава , че някой седмици и по два пъти ".....тогава щерка ми почна да се смее неудържимо "АБЕ МАМО ...ти откога не си ходила при личната " ....аз се замислих че от 3-4 години не съм ходила при нея и ако я срещна на улицата няма да я позная , та щерка ми ми обясни " МАМО личната ни лекарка последните години много напълня и е и по пълна от теб и даже повече говори от теб .......... кой мъж си търси за любовница жена по модела на тази , която си има в къщи "...много се смяхме .... не е да се гордея че хич не си обръщам внимание на здравето ...ама какво да правя като ако нещо ме наболи .... го оставям да се пребори имунната ми система с него ако не успее ...вземам аспирин или аналгин ...........и чакам да мине "защото съм взела мерки "....

# 189
Цоци, hahaha Joy Joyаз преди 2години минах 40,мила. Hug Hug
 Joy Joy
Деата,казах, аз за режима ,ама ти като не ме четеш Naughty

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 23:32 от perlata

# 190
amerie   като ти гледам лентичката ...ти си на "финалния спринт " ...до поставената цел ....нооооооо ти си на късите дистанции ..( малко килограми гониш ".....аз съм от дисциплината "маратон "......целта ми е 25-30 кг .... но тук не се състезаваме ..тук целта е ДА ФИНИШИРАМЕ ...всеки в "дистанцията в която се е захванал "  smile3521  261uu
deata .... щом си имаш и "лудичък : тинейджър и у вас е "циркова клоунада "....и малкото няма как да не влезе в трупата .... smile3532 newsm44

# 191
ОХООООООООООООООО ПЕРЛИЧКЕ ....значи си на 42....а ми изглеждаш като на 21 ....абе мила ти след този дюкан си влязла в ЕВРОПА ....минала си на ЕВРО .... 42год ( лева )  = 21 евро
ееееееееееее това си е истински стимул .... да вляза и аз в ЕВРОПА ...да се меря в евро ..... и години и килца ...по курс ...2към 1  smile3508

# 192
  • София/Осло
ааааа перлита , цъ-чета те ,ама освен за 3-те кила от дупето дето ги гласиш друго не видях  Thinking
цоци bowuu

# 193
Цоци,голям комплимент ми направи.Моят хубавец е на 22почти bowuuДай боже скоро да е достигането ти на целта. Peace Hug Hug

Деатке,а то малко ли е .Другото си е едно и също ям,ям и пак ям hahaha Joy Joy Joy

# 194
Цоци, hahaha Joy Joyаз преди 2години минах 40,мила. Hug Hug

Деата,казах, аз за режима ,ама ти като не ме четеш Naughty

Охооооооо значи не съм сама на по 20 г.по две малеее успокоих се ами то всемлади мами с бебета...

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 23:41 от keiti1402

Общи условия

Активация на акаунт