Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 160
  • 907
  •   1
Отговори
# 615
Ама това не е реален плюс бе! bash  tooth

# 616
Ори ,  инфото ти е изключително полезно и на място,благодарско Hug
Бубее, де си бе душа, никва те няма Hug
Деата?Виднагически да се явиш smile3513
Перле, сори за кантара, но какво са тук някакви си цифри, важна е визията Hug
Рачони, досега никой не се е похвалил да е свалил от пръчката, ама ако ще помогне, тряс Grinning От утре очаквай сваляне babydust7
Кате, що си депресирана, с тая гръдна ич нема да се депресирам , а ще пресирам някой Joy
Фенси,  Hug
Кремена , добре си се завърнала и успех Hug
Монн, нали инвестираи, скоро ще се похвалиш и ти babydust7

# 617
момичета какво ще кажете за мляно консервирано пилешко месо?пише че има подправки НИШЕСТЕ и разните му там стабилизатори.мазнини няма никакви.днес голямо чудене му се чудих и само го опитах-става че даже е и вкусно.ама дали е режимно? newsm78 newsm78 newsm78

# 618
Здравейте момичета Hug
От доста време ви чета, и досега се колебаех дали да започна режима, но след толкова доволни, нямаше как и аз да не се зарибя Mr. GreenНакратко- на 23 год.в момента съм 64кг, а целта ми е да стана 55-56 кг.Висока съм 171.Доста съм чела за самия режим на хранене и като цяло мен ме устройва.Днес ми е първи ден и засега се справям добре, въпреки че вече ми къркори стомаха от глад.Имам много въпроси към вас, но няма да ги задавам точно сега, защото съм си купила едни пшенични трици и трябва да сготвя евентуално нещо с тях.Някъде бях чела рецепта за едни дюкански палачинки, но ще ми помогне ли някой да я намеря? Blush
На вас пожелавам изпълена с много настроение вечер!  bouquet

# 619
Roisin, не съм те видяла, мила! Веднага се притичвам  на утешителна прегръдка spoko И сериозно ти казвам, че няма защо да тъгуваш, вървиш си съвсем нормално! Аз какво да кажа, като съм 600 гр плюс днес, м? Crazy Че и на ударена се правя и не си променям лентата. Веднага обаче ще го направя, за да се амбицирам.
А, аз трябва да крещя с новия кантар+3кг ooooh! smile3511 smile3511 smile3514И аз не си я местя,ама ще го направя утре сутринта. Rolling Eyes
   да ви имам проблемите на 60те кила! Joy

# 620
  • София
Благодаря ти,Орелия!Преди три седмици видях 67.100 и от тогава хоп нагоре-67.800,хоп надолу-67 и днес вече не искам и да си спомням колко бях, май 67.300.Убийствен резултат,а се гърча режимно.Тази статия за водата е страхотна и първото нещо,което днес направих е да не пия кола,защото забравям за водата-това ми е първата грешка,а и струва ми се,че много ям,уж само режимно,но все пак...Ще ям повече риба и ще видим,от днес съм на П,така,че съм обнадеждена Simple SmileСега като пия само вода през 10 минути съм в тоалетната.
Фолиии,моля те направи магическото заклинание с пръчицата!

# 621
Белла,добре дошла и успех!  bouquet
Ори,Фоли,знам,че е така ,ама ме дразни като е над 65кг.Ама е пък точен Peace
Мон,не съм ползвала ,но мисля, че не става .Другите да кажат Peace
Деата,вярно изчезна  33uuДали newsm78 пак няма гости! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 21:40 от perlata

# 622
Белла, при този режим не се гладува, така че не трябва да ти къркорят червата. Освен това пшеничните трици се вземат при липса на овесени, които са за предпочитане. И освен това триците трябва да се приемат до обяд.  Peace
Перле, що се тръшкаш, ясно е, че е от кантара, иначе как ще качиш 3 кила за един ден  Rolling Eyes Hug Heart Eyes
На всички, които имат плюсче днес-  Hug Утре ще сте с минусче! Simple Smile Heart Eyes
Фоли ,   Kissing Heart
Славе, минала си на друга пейка май! smile3525  love001
Мон, с това нишесте  newsm78  Naughty Ама сега си го изяж де, не го хвърляй!  Laughing Hug

Айде казвайте кога да обявяваме старта на кампанията? Laughing

# 623
Фоли, мерси!Утре ще видя какво ще покаже кантара Laughing.Гадно е да си режимен и да задържаш, ама търпя,кво да се прави!
От мен за сега чао- тръгвам към къщи а там компа е за дзверовете- не мога да се доредя.
Утре ще ви чета и ще докладвам.

# 624
  • София
Савова            ШУШИ     Дорче   само дзаг и бяг - не става.
Славеее  при 6-ките.
Оричка, Фоличка, Гудичка и Абигейл  Hug Hug Hug Hug

# 625
Яяяя, имам си вече и звездичка- станала съм ентусиаст.
Айде чао.

# 626
  • Universe
Днес ми е първи ден и засега се справям добре, въпреки че вече ми къркори стомаха от глад.
Белла, не би трябвало да ти къркори стомаха точно от глад newsm78 newsm78 newsm78-Виж 1 стр. - Naughty можеш да ядеш неограничено количество от режимните неща по колкото пъти искаш /вкл. и да ги смесваш/

защото съм си купила едни пшенични трици и трябва да сготвя евентуално нещо с тях.Някъде бях чела рецепта за едни дюкански палачинки, но ще ми помогне ли някой да я намеря? Blush
Белла#Crazy #Crazy #Crazyама това майтап ли е с ПШЕНИЦАТА  #Cussing out newsm78  Ние тук, макар и кръвожадни хиени, рупаме ОВЕСЕНИ ТРИЦИ!!!
 Ето ти линк към палачинките и кексчетата - http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%94%d0%b5%d1%81 … b8-%d0%9f/page/2/

К_Савова - скри ми шапката с тоя колаж!!!!  БРАВО Hug Hug!!!

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 18:49 от lenny_pld

# 627
перле мерси!и аз така си мислех ама викам чакай да питам че така съм зажадняла за нещо различно на вкус.па то вкусно мамка му.
а пък за кантарите хич не се кахърете.свалените килограми са си свалени килограми.единствената разлика е че може да сте започнали от повече.мен за кво ме е страх да си купя такъв.само обикалям от 1 месец и го гледам в магазина.кой знае колко ще ме изкара ?да изпадна в шок да сА чудите кво да ма прайте! hahaha

# 628
Добре ме нахокахте Laughing
Е ми явно не съм разбрала добре това за гладуването...както и да е
Цитат на: lenny_pld
[color=blue
Белла[/color],  #Crazy #Crazy #Crazyама това майтап ли е с ПШЕНИЦАТА  #Cussing out newsm78  Ние тук, макар и кръвожадни хиени, рупаме ОВЕСЕНИ ТРИЦИ!!! Ето ти линк към палачинките и кексчетата -
В магазина който пазарих преди малко, казаха че нямат овесени трици, и аз купих пшенични... Embarassedсега не става ли да сси направя с тях палачинките(утре мисля да ги ям на работа)или не? newsm78

# 629
Може ли някой да ми каже рецептата за кексче на МВ, че аз не мога да го намеря Embarassed baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт