СЕПТЕМВРИйските мъници здраво раздават ритници!

• 9 846
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Асе, и аз съм с две ръце!! Само да е уикенд или след 18-30.  Hug Peace

# 106
Деси, не ме питай,душо! Няма свикване! Crazy
От 10 г. съм тук, а още не мога да свикна. И при нас много вали, в момента дори...
Вчера ми се отпусна малко душата, че в Хайделберг беше слънчево, ама тук - де ти? ooooh!
Асе, нищо не каза за мойто предложение? newsm78

# 107
  • София
Бе аз и без да съм раждала знам че най-важна е акушерката, ама тук не можеш да си избереш акушерка! Въпреки че избора е на "екип", избираш лекаря. А дали той рабти с определен екип или просто с този който е на смяна, мисля ви става ясно на всички....

Лела ми живее в Германия, преди 5 години роди водно пърото си дете. И през цялата бременност ползаваше тази голяма надуваема гумена топка! Вместо да седи на дивана и да гледа ТВ седеше на нея. Каза че и е помогнала.

Асе и аз съм "за" една таква образователна среща! thumbsup

# 108
Веч, да ти дойда на гости ли имаш предвид Hug Страх ме е да летя, душа. Инак идвам. Ама веднага идвам. Мисля,ч е мога да се трътна при теб, но с кола, автобус или влак... а това ще стане като се родят мъниците Hug Може би другата пролет - да е живот и здраве... или покрай някакви страхотарски намаления - към края на февруари или нещо такова Grinning
Дидка, такава топка имам и аз. Нашите я взеха по погрешка за надуваема топка за дребната от Хит. Та наистина е уникално удобна Simple Smile Мисля като дойде време да поговоря с моя доктор какви са ми шансовете да си я взема в предродилна зала.

# 109
Асенце, може ли мила едно синьо щъркелче срещу мойто име Heart Eyes
Благодаря ти  Hug
Ох, момичета какви ги дискутирате - клизми и тем подобни гадости.
Аз пък съм в такава еуфория от новината ,че незнам на кой свят се намирам.  Heart Eyes
Леле няма да издържа и ще ходя май съвсем скоро на пазар.  Joy

# 110
Асе, един син щърк и за мен, моля  stork-boy
И датата ми става на 27,09
Благодаря!  Hug

# 111
Веч, да ти дойда на гости ли имаш предвид Hug Страх ме е да летя, душа. Инак идвам. Ама веднага идвам. Мисля,ч е мога да се трътна при теб, но с кола, автобус или влак... а това ще стане като се родят мъниците Hug Може би другата пролет - да е живот и здраве... или покрай някакви страхотарски намаления - към края на февруари или нещо такова Grinning

Тц, ни съ приема! Самолета струва колкото автобуса, с колата ще е най-скъпо. Теб за кво те е страх да летиш? По-опасно е с кола или автобус по европейските пътища. Въздухът още е сигурен. Wink
Веднага ми идвай на гости! Peace
Намаления има по всяко време.

# 112
Асе, мисля, че всяка една от нас ще е заинтересована. Ще е супер ако можеш да организираш такава среща Laughing
Дидка, ти при кого си в Токуда? И аз съм там.
И пак да питам мойто си: Може ли някой да ми каже има ли смисъл от БХС 2-ри триместър, слек като резултатите от 1-ви са ми добри?
И някой може ли да каже защо трябва родилките да са бръснати? Заради предстоящите евентуални шевове ли?
П.П. Сори за глупавия въпрос, ама като не знам  Blush

# 113
Лусисити,  Grinning честит щърк!!  Laughing

Аз ходих на плуване вчера на Дианата, басейна е супер - голям и сравнително чист, но нямаше топла вода на душовете, не знам защо  newsm61

# 114
Изобщо не мога да ви хвана спатиите с тия темпове на писане....
Затова предлагам следващо заглавие - "СЕПТЕМВРИйски бременлийки - най-големите бъбривки!"

Айде, когато смогна ще попиша....

# 115
  • София
Асенце, и аз имам таква топка по стечение на обстоятелствата, свекъра я купи на свекървата да прави упражнения  hahaha ! И сега седи прибрана в гардероба! Ще взема да си я надуя....ако ще помогне....

Anjelika84 аз съм при д-р Диков в Токуда. Много съм доволна!

# 116
Merlinkata честито  stork-boy и на теб
Lucicity не мога да ти пратя лично съобщение защото няма свободно място

# 117
  • София
Едно записче от Бургас Hug Heart Eyes
А сега да чета Shocked

# 118
Аз до колкото знам тук в Бг не разрешават на родилките да проявяват своите си "волности"и акушерките много бързо попарват всяка надежда да заставаме както ни е удобно и да си правим това което облекчава болката!Да не говорим за надуваеми топки,висене от платно и такива ми ти работи!!Аз гледах това предаване преди време Такъв е живота" то нали беше разделено на различни тематики!Имаше Раждането И Шейново та това последното го гледах в нетера и смея да кажа че бях много разочарована от отношението на лекарите към родилките! #Crazy #Crazyи всяко желание да правиш нещо което не се вписва в представите и трупания им с години опит бива смазвана и посрещана с многоо ококорен поглед и абсолютно отричане!Ами то си ни е и в манталитета и от рано си знаем "Слушай лекаря/акушекрата/и всичко ще бъде наред"Много малко майчета могат да слушат себе си и телата си!Предполагам че това за което говорите и което е в чужбина е максималното доближаване на раждането до естествения процес какъвто е бил преди време когато не е имало системи епидурали и такива неща!Ами че жените са раждали в реките и кой да слушат "напъвай не напъвай"тогава!Могат само телата си!За съжаление тук не ни се позволява вече ние да сме водещите лица в раждането!А то трябва да бъде така!Аз лично не искам системи за предизвикване или да ме режат ако иска д аме реже и да ме шие после най-лесното е секциото!Същата работа!Вярно че сега процеса на раждане е значително намалял-аз не съм чувала вече за първескиня която ражда по 12-13 часа!средно за 6-8 часа и е родила!А някога са раждали по 24 и нагоре часа! #Crazy
А за бръсненето и аз се чудя и мая ок долу да трябва да е чисто да се вижда и така нататък но те искат и отгоре да си гладка каква е логиката ако някой може да обясни!От там не излиза бебе newsm78а някои бръснат до корема чак ooooh!

# 119
Merlinkata, честит щърк и на теб!  Heart Eyes Ще купяваме сини гащи, а? Голяяям кеф.
Рени, вече можеш да ми пишеш - всичко съм изтрила Hug
 За тези надуваеми топки - правим такова упражнение на гимнастиката за бременни. Аз мисля от утре пак да ходя  Grinning, че вече съм здравичка и няма 5-6

Общи условия

Активация на акаунт