Гледах....Харесва ми!...Препоръчвам! -Тема VІ

• 32 788
  • 580
  •   1
Отговори
# 405
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, в някоя от предните теми се обсъждаше филм по Тери Пратчет, ако някоя си спомня заглавието, нека го напише, че много ми се иска да го гледам Simple Smile.Благодаря предварително Hug.

# 406
  • София
Цветът на магията е най-новият.
Много ми хареса, повече от Хогфадър  Grinning

# 407
  • Пазарджик/Лондон
Amidala , благодаря ти Hug Намерих го в замунда и го свалям, на мен Хогфадър много ми хареса, и този едва ли ще направи изключение Simple Smile.Ама аз съм си фен на книжките на Пратчет и съм пристрастна Heart Eyes.

# 408
Ураааа !!!!!Най сетне този филм ще си го изтегля със субтитри !!!!Еееее кеффф !!!! Party Party Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Youth Without Youth
Младост Без Младост
-------------------------------------
За филма накратко:
Любовна история обвита в мистерия. Действието се развива в Европа преди Втората световна война, боязлив професор е променен от събитие на катаклизъм и изследва мистериите на живота.

# 409
# 410
Markrit ,а субтитрите къде са?

# 411
Не аз го тегля от интернет доставчика ми , днес са го закачили .Просто линка го пуснах за да не сте в чуденка за кой филм говоря .

# 412
Поразгледах някой друг кадър , ама той много шантав филм ми изглежда ???Има ли някой който да го е гледал ...

# 413
Поразгледах някой друг кадър , ама той много шантав филм ми изглежда ???Има ли някой който да го е гледал ...

Маркрит и за него сме писали назад в темата   Wink
Аз съм го споменавала февруари-март.
По Мирча Елиаде е.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 12:17 от Tsugumi

# 414
И аз чаках субтитрите да станат  Mr. Green Тази  вечер   пак ще имам кинопрожекция  Party

# 415
  • Варна
Отзиви за тоя филм
http://www.imdb.com/title/tt0478087/

# 416
Много ми хареса 21!
Все още е с лошо качество по торент сайтовете, но отидох на кино и не разбрах кога минаха 2 часа.
Саундтракът също си заслужава!  Listen

# 417
  • Paris
Невероятен филм, брилянтна игра на Марийон Котияр!

# 418
An american crime - такъв жесток филм не съм гледала! Ако знаех какво ще видя бих се замислила дали да го гледам. Легнах си със силно разтуптяно сърце и дълго не можах да заспя. Чудех се как е възможно да има такава жестокост и безчувсвие у хората.
Ако не беше по действителен случай нямаше да му обърна такова внимание, но за съжаление такива изроди наистина съществуват.

# 419
An american crime - такъв жесток филм не съм гледала! Ако знаех какво ще видя бих се замислила дали да го гледам. Легнах си със силно разтуптяно сърце и дълго не можах да заспя. Чудех се как е възможно да има такава жестокост и безчувсвие у хората.
Ако не беше по действителен случай нямаше да му обърна такова внимание, но за съжаление такива изроди наистина съществуват.

И аз бях така.Писах го някъде по-напред в темата.Гадното е ,че това наистина се е случило , а не е измислица !

Общи условия

Активация на акаунт