Гледах....Харесва ми!...Препоръчвам! -Тема VІ

• 32 785
  • 580
  •   1
Отговори
# 255
Milena, решението на въпроса е да си хванеш един -двама от тука, с които имаш сходни мнения за филмите и да ги следиш какво пишат Simple Smile Аз така правя Simple Smile
Не че не опитвам и нови филми, препоръчани от други хора, разбира се, но когато искам да съм сигурна какво гледам предпочитам да е от човек, с които имам сходни виждания.  Peace

В този ред на мисли, Tsugumi, непременно ще гледам този на сестрите Бронте, дори не знаех, че са го пуснали.  Peace

# 256
Tandoori, много си права, ама все пак залитам и в други посоки като видя висока оценка Simple Smile

# 257
За феновете на  азиатското кино и по специално   режисьора  Ким Ки ДуК      филма се казва  Breath    Simple Smile http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=879ccaf0270397897 … 63749cc67a0648628

# 258
Tandoori, филмът е бил пуснат преди 11 години  Laughing, но аз не бях чела нищо от Ан Бронте (изглежда не е преведена на български език, а нямах време да я чета на компютъра) и заради това избрах да го фледам, иначе не мисля, че има особени качества, но не е и зле  Wink

Никога не се водя по оценките в IMDB, въпреки че в повечето случаи ги намирам за реални. Що се отнася до коментарите тук, струва ми се, че се обсъждат само торенти, т.е. това, което тръгва по сайтовете, е и това, което се гледа  Naughty което е чисто манипулативно. Тук, рядко попадам на някакви други "попадения", с изключения на такива от няколко потребители.

# 259
"Кънки с остър връх 3"

# 260
Американски гангстер гледах вчера. Много як, препоръчвам го на тези, които обичат сериозни филми.
Пък Дензъл голям симпатяга бил Heart Eyes.

# 261
Препоръчвам An American Crime (2007) , но предупреждавам, че е изключително тежък и не е за всеки.
Елън Пейдж отново играе отлично.

# 262
Препоръчайте ми детски игрални филми, може и комедии, които да гледаме с децата. Напр. като Таткова градина.....Благодаря!

# 263
Мама Цоцоланка, този The Water Horse: Legend of the Deep / Легенда за езерото (2007) е страхотен филм за деца, а и за цялото семейство! Повтарям се, в старата тема го препоръчах, но си заслужава, та затова и тук!

И този My Dog Skip !!! Любим филм от този жанр!

# 264
  • гр.Варна
Не съм гледала Таткова градина ,но ето този филм с Джони Деп е чудесен Чарли и шоколадената фабрика
В IMDb

# 265
Момичета, благодаря  bouquet! Ще си ги дръпна...Но само аз ли не мога да отворя замунда-та newsm78....

# 266
  • София
Мама Цоцоланка, ето ти още:

Mr. Magorium's Wonder Emporium / Чудl … 91;м (2007)

Ella Enchanted

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 12:13 от Amidala

# 267
Момичета, благодаря  bouquet! Ще си ги дръпна...Но само аз ли не мога да отворя замунда-та newsm78....

При мен се отваря.
И за да не спамя, добавям още един любим в същата категория.
В Замунда-Matilda / Матилда (1996)
В ИМБД  

# 268
# 269
  • София
Винаги като зацикля в 10те най-теглени заглавия и изгледам 1, 2 бози се сещам да видя какво гледате и обсъждате тук... този път направо ме ошашавихте с филмите, които ми препоръчахте:
1.гледах Awake - готин с готини артисти, сценарий, който те държи до края и т.н., но
2. mom at sixteen направо ме разби, страхотен
Гледайте го мами!

Общи условия

Активация на акаунт