Лазерна епилация - 2

• 261 911
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Някой правил ли си е фотоепилация тук?

http://www.medica-aesthetica.com/main.html

пише, че премхват и светли косми.

# 256
А някакви впечатления от  фотоепилацията в  "Бюти фейс"?
Следващата седмица смятам да пробвам,
но цените им са доста ниски и се опасявам да не е за сметка на качеството...

# 257
gerichka-, стига реклама,толкова ли сте го закъсали че лъготиш по форумите, или поне ако ще правиш такава, обяви и цени с отстъпки.  Mr. Green
gerichka Регистриран на: 29 Мар 2008 Мнения: 17 Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 11:40 am    Заглавие: Какво работите и приятно ли ви е да го правите.
аз работя в дерматологичен център "Pearl skin" гр.Варна
много си харесвам работата, защото центара е много красив и уютен,сприятелявам се с много жени и се радвам на тяхните отлични резултати след процедурите, които извършват... 
дерматолозите с които работя са страхотни, като хора, като специалисти  и това едно от важните неща: човек да се чувства добре на работното си място ДА СЕ РАЗБИРА С КОЛЕГИТЕ !!!
аз се грижа за клиентките ни и на тел. 052/637736 отговарям на въпроси свързани с процедурите, които извършваме: БОТОКС,ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ,МЕЗОТЕРАПИЯ,ХИМ. ПИЛИНГ,ПОСТАВЯНЕ НА ПЪЛНИТЕЛИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА,ОТСТРАНЯВАНЕ НА ВЕНИ И КАПИЛЯРИ С ЛАЗЕР,ЛАЗЕР ПОДМЛАДЯВАНЕ ПРОЦЕДУРИ И ДР.
http://www.cutera.com/product.asp?view=100 тук можете да видите лазера с който работим и в момента е единствен за България
Инфото е от тук
http://www.cosmopolitan.bg/forum/
viewtopic.php?t=13650&start=15&sid=7844a2d98b345cee9ccf6377308a1245

http://www.kozmetikata.com/forum.php?dscid=4&topicid=1204&view=1
НЕ ИСКАХ ДА ПРОЗВУЧИ ТАКА!!!
ПРОЩАВАЙТЕ АКО Е ПРОЗВУЧАЛО КАТО "РЕКЛАМА", НО ВСЕ ПАК ТОВА Е ФОРУМ И ВСЕКИ ПИШЕ ЗА СВОИТЕ ВЪЛНЕНИЯ И ИНТЕРЕСИ.КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА ДА ПОМОГНА С ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ КОЖНИ ПРОБЛЕМИ НА ХОРА КОИТОИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА.ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА НА КОГО И КЪДЕ ДА СЕ ДОВЕРИ.
НЕ СЕ УЧУДВАМ ЧЕ МЕ НАПАДНАХТЕ ЖИВОТЪТ Е УСТРОЕН ТАКА.... ВСЕКИ ИМА И ПРИЯТЕЛИ И ВРАГОВЕ И НЕ ЗАЩОТО СМЕ ЛОШИ,А СТАВА ВЪПРОС ЗА ИНТЕРЕСИ
СЛАГАМ ТОЧКА И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗКАЗВАМ,ЗАЩОТО МЕ РАЗБИРАТЕ ПОГРЕШНО ИЛИ ЗАСЯГАМ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ

# 258
Привет эа първи път съм тук и ми стана много интересно Имам лазер за трайно обезкосмяване и съм много доволна Наскоро получих и друг като подарък но понеже не са ми нужни два го продавам Ако някой се интересува тел ми е 0886314324 Габи мога да пратя и снимки

# 259
Здравейте:)
Някой беше питал за Скин Лайн и за новата им апаратура - преди 2 дена я пробвах, но  за сега не мога да  дам кой знае каква надежна информация.
"Dualis - Два мощни лазера в обща платформа – най-авангардната и многофункционална ларзена система в естетичната медицина"- с това ми бяха процедурите, след епилацията ми дадоха някакви  кремове с много  висок фактор -50. След две седмици ще пиша пак дали съм доволна и какъв е ефекта.

# 260
Здравейте:)
Някой беше питал за Скин Лайн и за новата им апаратура - преди 2 дена я пробвах, но  за сега не мога да  дам кой знае каква надежна информация.
"Dualis - Два мощни лазера в обща платформа – най-авангардната и многофункционална ларзена система в естетичната медицина"- с това ми бяха процедурите, след епилацията ми дадоха някакви  кремове с много  висок фактор -50. След две седмици ще пиша пак дали съм доволна и какъв е ефекта.

Две седмици след процедуата как е?

# 261
Скоро някой посещавал ли е Леграно. Правил ли си е лазерна епилация на области от лицето.
Какви са отзивите?

# 262
ELOS technolologiata e nai dobrata, koiato ima za momenta. Takova oborudvane ima v salon na vitoshka 192-198. salona se kazva Medefect. men me vodiha priateli problali ureda i moga da tvurdia, 4e efekta naistina e porazitelen. niama nisto obsto s lazeri, IPLi i t.n.
preporu4vam go na vseki
www.medefect.com

# 263
  • в Tara
deina78, бъди по-конкретна, какво значи поразителен ефект.
с 1 процедура не ти никнат косми ли вече?
изрекламирай докрай

# 264
deina78, бъди по-конкретна, какво значи поразителен ефект.
с 1 процедура не ти никнат косми ли вече?
изрекламирай докрай

И мен ме интересува това. Колко процедури направи и  какво в крайна сметка се получи?
Този поразителен ефект от личен опит ли е ?

# 265
Относно Skinline-Варна, аз съм много доволна. Обиколила съм доста салони, но от известно време си посещавам само Skinline понеже резултат има и то задоволителен Simple Smile Сега мисля да пробвам и една зона в Борекс- Варна, не за друго, но искам да съм наясно и там как е. Все пак винаги трябва да сме в крак с новите неща Simple Smile

# 266
  • Манчестер
Аз си закупих уред за лазерна епилация и съм много доволна. Живея в Манчестер от три месеца и се съмнявам че в БГ ще се намери. Преди година , когато все още бях в БГ, пробвах една процедура в Леграно на бекини.Точно когато вървеше предаването "Пълна промяна" и тогава хванах 50% намаление, и това ми струваше 70лв. Космите започнаха да ми падат след 10 дни, а бях почнала да си мисля че само си дадох 70лв. на вятъра  newsm78....и те започнаха да падат Laughing....но за да има ефект трябваше да мина още 3 или 4 процедури.
Сега съм много доволна от моя уред. Ето и линк , ако някой има интерес http://www.riolaserhair.com/. Има три варианта : най-евтиния сканира косъм по косъм( процедурата е бавна и не си заслужава), аз имам втория, сканира 20 косъма за 10сек. и става сравнително бързо (цената му е 200£ или 500лв), и трети вариант , сканира 60 косъма и е най-добър (струва 300£ или 750лв.). Сега ме е яд че не си го купих... Уреда има 5 степени, в зависимост от типа кожа... Усеща се леко боцкане или парене, особено при по дебелите косми, но не е болка за умиране. Като си спомня в Леграно, доста си подскачах... Joy Joy Joy

ако имате въпроси относно уреда питайте...аз съм на линия.. Grinning 

# 267
  • Манчестер
Забравих да ви кажа, ако имате уреда ...край със скъпите процедури в "луксозните" и така рекламирани козметични салони в БГ...
Сега ще го дам на сестра ми, а аз мисля да си взема по скъпия...
все пак го имам от един месец и ми трябват още няколко процедури...съжелявам че тогава не го взех, ама се стиснах за пари Laughing Embarassed

# 268
Забравих да ви кажа, ако имате уреда ...край със скъпите процедури в "луксозните" и така рекламирани козметични салони в БГ...
Laughing Embarassed

Нима ще дойде края на скъпите  луксозни салони? Вероятно от части, но не и напълно.

Не мисля че всеки е толкова голям професионалист в областта. Ами ако започне с домашния лазер да си обработва лицето. И поради непрофесионалните си действия се обезобрази?

# 269
Сега мисля да пробвам и една зона в Борекс- Варна, не за друго, но искам да съм наясно и там как е. Все пак винаги трябва да сме в крак с новите неща Simple Smile

Внимавай, лазерите на Борекс са агресивни.  Гледай там където опитваш, да е зона различна от лице.

Да вярно аз не съм опитвала във Варна, а в София. Но не мисля че има разлика.
А може би апарата е от някои от Софийските центрове.

Общи условия

Активация на акаунт