Карлово и Сопот - Великденска тема

• 8 655
  • 223
  •   1
Отговори
# 135
  • на пистата
 1dishes smile3524

# 136
лелееееееееее кви прилежни домакини,а аз .... Embarassedяк мързел ме е налегнал

# 137
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243170&photo=9  красота .........сега съм на тема цветя и искам да си направя нещо подобно няколко в една саксия или кошница.

# 138
  • Карлово
Ау, красота. И аз чопля тези дни из градината, все нови и нови идеи ми идват, като приключа пак ще снимам, пък и наживо ще покажа. Купихме си и шатра, така че сме почти готови да приемаме гости за градинско парти. Някой да има циганчета излишни? А бегонията, т.нар. дъвка, дали се хваща от листо?
Бимбе, прегледах за театъра с Мечо Пух, ама цените ме спряха, хубавите места са по 45-60 лв, ако искаш ще ти пусна линковете все пак.

# 139
  • Карлово
Циркът колко лв му е билета?

# 140
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243170&photo=9  красота .........сега съм на тема цветя и искам да си направя нещо подобно няколко в една саксия или кошница.
ауууууууууууу тин страхотно аз  за Боженци съм казвала,че част отсърцето ми за винаги ще остане там...Трявна ни е в плановете какато и Елена и язовир Йовковци,ние отскочихме до Ловеч там цветя нямаше много освен прословутите люляци ама какъв зоопарк страхотия.....
Мики честно да си призная множко ми се виждат тези парички задетско представление а и ако не се вижда добре...ако детенце е поне на 10 години да ама за по.-малки май не си струва.......

# 141
  • Карлово
Бимбе, аз точно затова се отказах. Имаше клипче от предсталението, пускат огромни топки към публиката, после ги връщат и ако е назад-няма смисъл, но и там билетите са по 25 лв. Умножено по две-ми множко ми се виждат 100 лв за един театър. И ако на Мартина й писне напр, щото е 90 минути.

# 142
Бимбе сега като гледам и аз снимките се сещам колко ме зареди това пътуване до Трявна и Боженци, и пак ми се ходи там. Но сега си обмислям друг маршрут, все пак там съм ходила и на семинари и ми се иска на други места да отида.Наистина са райски кътчета Peace

# 143
Ей, къде се изпокрихте всички Crossing Arms

# 144
Работим......................

Тук съм smile3524...Записвам се в темата и ....заспивам EmbarassedКрай на работната седмица-издържах Hug
Лека нощ! Whistling

# 145
Работим......................

Тук съм smile3524...Записвам се в темата и ....заспивам EmbarassedКрай на работната седмица-издържах Hug
Лека нощ! Whistling
  bouquetма много добре изглеждаш Heart Eyes,ади от утре чакаме едноза кафенце Joy

# 146
Аааа-съгласна,Бимбе HugСамо дето с цялото фемили се срещнах днес,а с теб-не hahahaНищо де-утре при хубаво време ще свирна за кафе Whistling Whistling Whistling
hahaha

Запознах се с Ин/по-скоро тя  се запозна с мен де.... Laughing/Дано се включат и тя и останалите мами  да спретнем едно форумско кафенце тия дни Heart Eyes
Лека и спокойна неделна вечер  bouquet/мойта е спокойна,че всички са на цирк  newsm53 newsm44

# 147
И аз снощи бях самотна, защото децата бяха на цирк.Но миналият път когато имаше цирк аз ходих и сега не проявих желание Simple Smile

# 148
  • Карлово
И Марти беше на цирк, с Боян, аз с Ангел пак садих китки Grinning
Бимбе, утре да се видим непременно.
Аз вчера бях на кафенце със сопотската компания.

# 149
И на мен вчера деня ми беше отдаден на цветарство, но нещо не ми стигат китките ........ искам ощееееееееее, на скапаната тераса  Simple Smile...... ще дойде момент да си оправя както искам Sad
Днес една колежка ми донесе градински татул, ще го видя тва чудо като цъфне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт