Карлово и Сопот - Великденска тема

• 8 649
  • 223
  •   1
Отговори
# 150
Ку-кууууу....
Здравейте Stop
Онзи ден се видяхме с Микки и децата,Ангел колко е пораснал и е едно изключително чаровно бебе,а Мартина милата нямаше компания за игри,нали сме бебшори ние....
Запознахме се с Тути в Шела че бяхме там на РД.Кухнята е наистина страхотна,имаше и някаква танцова формация и то не бяха танци то не беше чудо.
Тути,в началото нещо не се разбрахме кой какъв е и аз започнах да се чудя дали не бъркам човека,но и двете ти деца страшно приличат на теб,та за това не се отказах Laughing
Е,някой ден дано се наканим да се организираме за кафенце...

# 151
ехееееееееееее ин радвам се да те "видя" и да ти кажа че съм в черпушка ама голяяяяяяяяяяяяяма за картите,както и мики щото благодарение на нейните мечета днес ще пращам писмото за голямата играчка  bouquet

# 152
 Изчезвам travel

# 153
е хубава работа да беше казала къде отиваш поне да дойдеме и ние Mr. Green

# 154
  • на пистата
е хубава работа да беше казала къде отиваш поне да дойдеме и ние Mr. Green
и децата ли ще кара   Rolling Eyesкато гледам как се тръшкат тея глави  hahaha ужаст ooooh!

# 155
  • Карлово
споко, отива да учи пак Grinning днес се видях и с тин, и с бебешор, и мимчо с бебетата. мартина е като хипнотизирана от близнаците, все до тяхната количка върви, все проверяваше спят ли, ядат ли
отивам да понапазарувам малко Mr. Green

# 156
споко, отива да учи пак Grinning днес се видях и с тин, и с бебешор, и мимчо с бебетата. мартина е като хипнотизирана от близнаците, все до тяхната количка върви, все проверяваше спят ли, ядат ли
отивам да понапазарувам малко Mr. Green
дочева ако пускаш редутска поръчка ми се обади....

# 157
# 158
Ехооооооооооо GrinningКъде сте всичкииии? Whistling

# 159
  • Карлово
Спииим Mr. Green

# 160
Ех че хубаво време днес....само за плажове.Момичета,планирате ли почивка някъде?Имам в предвид лятна.На моренце ни се ходи много на нас,дано да идем.Споделете идеи или нещо атрактивно,още се чудим на къде да се ориентираме.

# 161
ние планираме море другия месец към края докато навалицата и цените не са много на макс.... Grinning

# 162
Привет завърнах се от училище, много хубаво беше Simple Smile

# 163
Добре дошла ,Тин HugОт кога си на работа пак?
Днес като че ли изпуснах форумската среща,ама другия път може и да се класирам  WinkАз докато се довлека с децата и те мамите си тръгнаха... EmbarassedА на Микки-поздравления за новата визия  bouquetИзглежда чудесно Peace
Лека нощ Whistling

# 164
Ин, и ние планираме море,но къде и кога още  не  сме решили Rolling Eyes...Важното е ,че  ще идем тази година де!:party:Ако споделите впечатления и информация за определени курорти и места  и на мен ще сте полезни bowuu

Общи условия

Активация на акаунт