Карлово и Сопот - Великденска тема

• 8 647
  • 223
  •   1
Отговори
# 165
  • на пистата
ще почерпя друг път,днес баба ми почина,мир на праха и Flowers Rose Flowers Rose и утре няма да мога да излезна

# 166
ще почерпя друг път,днес баба ми почина,мир на праха и Flowers Rose Flowers Rose и утре няма да мога да излезна
EmbarassedПриеми съболезнованиятами и тук,товаса неминуемите неща от живота.....много е тежко но.......

# 167
...моите съболезнования......

# 168
 ..... и моите съболезнования Sad

Каква е новата визия на микки?А тя нещо липсва.

# 169
Е, къде се губите пак, помислих че сте изписали поне една страница Crossing Arms

# 170
  • Карлово
 Party

# 171
Е, къде се губите пак, помислих че сте изписали поне една страница Crossing Arms

Губим се,я... Laughing
"паметника и люлките атакуваме от сутрин до мрак
 и за форума време не остава чак" hahaha hahaha hahaha Joy

А ти как си?Децата завършват и стягате тържество ,нали?Разкажи повече...А подаръци купи ли на малките "абитюриенти"? bowuu bowuu
Аз обещах книга и сега отивам да избирам Wink

П.П.Днес е концерта на училището във Ведраре и гарантирам,че ще  е хубав!С участие на Хайгашод!!!Ако имате време и желание-заповядайте довечера в 18 часа е в Културния дом.

Хубав ден!  bouquet

# 172
Добре съм, малко се заредих с енергия от Благоевград Laughing
Малките ми момчета искат ролери, и аз исках като се прибирах от училище да им взема книги но не знаех кои точно ще четат през лятото затова се въздържах.
Завиждам ви благородно за разходките ......... на мен само почивните дни ми остават за това удоволствие.За това казвам, че се заредих с енергия ............ защото не ми спряха крачетата, а и лекциите са в една база която се намира в балкана и се прибирахме пеша до града през едни алейки ......... супееееер.

# 173
Ей здравейте и от мен!Аз няма с какво да се похваля още-освен че сме в луд ремонт.Правя си разходките,но Минев каза от другата седмица да ги почвам по-интензивни-и сутрин и вечер по 1-2 часа Hug.Аз му викам че то трябва на улицата да спя JoyАма щом трябва ще ги обикалям...Чаооо

# 174
  • Карлово
Ураааа! Имам си вече клавиатура и нов компютър!
имам и мн снимки на абитуриенти, ще показвам по-късно

# 175
# 176
  • Карлово
Ей, ми то младото си младо, и е красива!

много приятни емоции около тез балове, ще кача днес снимки да видите и заимовци.

# 177
  • Карлово
Марти и черешите
http://community.webshots.com/album/563592039oAvvUn?vhost=community

Випуск 2008 - Заимов
http://good-times.webshots.com/album/563592051phDvaH?vhost=good-times

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 07:39 от микки

# 178
Момичета,темата ни замира-до Коледа не можем да я изпишем Joy

В тези жеги как се справяте?Аз цял ден не съм се показала от къщи...Добре че климатици са измислили хората,че иначе в банята трябваше да кисна цял ден hahaha Crazy
А снимките ви са чудесни Simple SmileОсобено абитуриентката на Ели-прекрасна млада дама PeaceМного емоции и трепети покрай тези празници-разказвайте де...

# 179
Аз вече си мисля за море с тази жега .................. иначе чак сега пускам климатика на охлаждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт