Карлово и Сопот - Великденска тема

• 8 648
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
  • Карлово
тутти, ние идваме след малко

# 196
Ей,браво!Все пак се видяхме Grinning
Миккииии-след малко ли  ? newsm78Да те издам ли кога се приземихте на паметника Joy hahaha Joy

# 197
  • Карлово
ами да де, писала съм в 10, дойдохме в 11 и нещо, то си е след малко. нали знаеш за онези табелки по магазините "връщам се след малко" Mr. Green

# 198
ами да де, писала съм в 10, дойдохме в 11 и нещо, то си е след малко. нали знаеш за онези табелки по магазините "връщам се след малко" Mr. Green

smile3532

# 199
Ей мами,
Я да се включа и аз ТУК...
От Карлово съм,но живея във Варна.Имам дъщеря на 5 месеца и 11 дни...Казва се Денелина...
Ще е готино да научавам как е живота в нашия район...пък и скоро ще си идвам... newsm44

# 200
Здравей dodii и добре дошла ще се радвам да се запознаем Hug
Ходихте ли по центъра днес да видите царицата на розите? Пак е настанало едно затишие, някой се стягат за море други ще учат Cry
Ей, цветарки как са ви градинките и китките  bouquet

# 201
Добре дошла на новата мама Hug
Ей и аз се надявам на моренце,ама докато не стане на 100% да направим резервациите няма да се хваля PraynigПосле вече може Laughing
Много хубава абитюрентка,Ели....
А това за табелките го приемам лично Crossing ArmsЗнаете ли колко съм бърза-докато сложа табелката и вече съм се върнала  Mr. Green

# 202
Честит празник на всички  дечица HugНека да имат най-прекрасното детство и усмивкат да не слиза от лицата им Heart Eyes
Честит празник и на тяхните родители  bouquetНезнам за вас,но аз първи юни си ги харесвам повече от 8-ми март Blush

# 203
Здравейте и от мен
Честит празник на всички дечица пожелавам им днес много игри, забавления, лудории и много смях защото смеха е здраве  Hug   Party Time  bigdance2  ura Tada  costumed034

# 204
И  от мен,макар и с малко закъснение-честит празник,дечица! lovekissПрекрасно и щастливо детство на всяко дете и щастие и радост на вас,родители!Не забравяйте-най-голямото богатство са ни те! family

# 205
А как и къде изкарахте празника?Някой ще се похвали ли?То в града видяхме каква богата програма имаше Mr. Greenкакто винаги Crossing Arms-кой ли прави нещо за децата.. ooooh!....

# 206
Денелина-привет  от мен  bouquetКато си дойдеш да се обадиш да се запознаем! Hug
Бимбе-да не сте на море вече бе ,мила?
Ин-избрахте ли къде ще почивате? Simple Smile
Бебешор-обещала си кафенце преди да дойде бебо HugАйде,свиркай като се освободиш Whistling  bouquet
Ели,Микки-отсъствате от темата напоследък?/и не само вие де/
Тин,скоро ли са ти изпитите?Вземай отпуск-не се ли полага?А малчуганите как се справят с ваканцията Simple SmileМоята кака като че ли започва да скучае Rolling EyesЛипсва и училището, определено LaughingСега само за море се говори вкъщи,амаааа........ само се говори hahahaИзгледи няма скоро да идем Sad....
Поздрави на всички-малки и големи newsm51

# 207
Здравейте хорица!Помагайте че я закъсахме-трябва ни спешно майстор за циклине на паркет.Ако някой е ползвал услугите на някой подобен и е доволени изобщо...да дава кординатите,че бебето наближава а паркета е за циклине.ТУТИ тези дни съм по-свободна така че казвай кога и отиваме.

# 208
Веднага ще потърся телефона на момчето,което цикли нашия паркет.Доволни сме!А за кафе-следобедно става ли?На паметника?

# 209
Писах на лични,Бебешор Hug

Общи условия

Активация на акаунт