Козуначна тема 2008- II част

  • 74 773
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Конците зависят от месенето и втасването, съжалявам, че не се е получило. Rolling Eyes

# 271
  • Мнения: 4 371
Джема, с каква глазура са кексчетата?

# 272
  • Мнения: 11 607
Джемма, разкошни са!Поздравления!

# 273
  • Мнения: 5 026
Конците зависят от месенето и втасването, съжалявам, че не се е получило. Rolling Eyes

 аааа, получи се, но не чак на такива конци. Месих 2 пъти в машинката, после и на ръка. По-напред съм дала и снимки-вид никакъв , но вкусът беше страхотен  Peace

# 274
  • София
  • Мнения: 2 649
ако си пекла по-дълго козунака и е поизсъхнал, също не става на хубави конци.

# 275
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Глазурата е от белтък, лимонов сок и пудра захар.

# 276
  • Мнения: 4 371
Потекоха ми лиги Blush Обаче ще се въздържа от сурово яйце Confused

# 277
  • София
  • Мнения: 542
Здравейте момичета , и аз съм решила да правя козунак, само се чудя кога се вади от формата - още топъл или като истине добре?

# 278
  • Мнения: 5 453
Дано не стане фал и то най-вече с третия козунак.

Както се притесняваш за него...така може той да стане най-хубавия......

При мен така се получи с втория  Laughing
SANI+ предния път козунака го извадих веднага и се накъса. Но този изчаках малко Simple Smile

 

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 21:29 от Radina

# 279
  • София
  • Мнения: 542
Дано не стане фал и то най-вече с третия козунак.

Както се притесняваш за него...така може той да стане най-хубавия......

При мен така се получи с втория  Laughing
SANI+ предния път козунака го извадих веднага и се накъса. Но този изчаках малко Simple Smile

 


Radina мерси....ще изчакам малко да изтине и го вадя...ох дано стане добре,че ме гони мерака доста да си хапнем домашен козунак...

# 280
  • Мнения: 11 607
В къщи ухае на кифличките на Джемма.....

Остава третата тава да се опече......

# 281
  • Мнения: X
И аз съм готова с пробата на козунака! Доволна съм от резултата. Давам снимки преди да втаса, но оплетен и изпечен!
Чакам компетентното ви мнение  Embarassed
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005658571250.jpg
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005275446250.jpg

# 282
  • Мнения: 22 867
И аз съм готова с пробата на козунака! Доволна съм от резултата. Давам снимки преди да втаса, но оплетен и изпечен!
Чакам компетентното ви мнение  Embarassed
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005658571250.jpg
  http://www.bgphoto.net/photos/21055/o633445005275446250.jpg

Направо е разкошен! Мисля, че повече няма какво да се иска!Браво!  bouquet  chef

# 283
  • Мнения: 1 440
ma4o, разкошен е Peace

Ох, сега като ви чета какви страхотни кифлички правите и направо лигите ми полекоха, ама няма да има време и за тях...иначе е сега рапретвам ръкави и почвам Joy


Да питам сега за плетката - дaйте идея за малка форма тип трапец 30см? Да плета ли обикновена плитка, но с по-тънки фитилчета или някак само 2 фитила да усуча newsm78 Help!

# 284
  • Мнения: 1 117
Мили дами, радвам се, че и моя рецепта е намерила място сред всичките тези чудеса, макар и да не е точно козунак
Козуначен кранч на Анджелика (pepika) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271610.msg6955843#msg6955843

дадох си сметка, че съм бая закъсняла, но реших и аз да се включа към козунаците.
Пробвах рецептата на Наталина, в момента е в хладилника, утре ще пека и ще докладвам.
За сега тестото изглежда много много добре!

Общи условия

Активация на акаунт