LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 366
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 315
Някой знае ли какви са тези размери на тази риза? Определено не е гръдна обиколка  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-soft-grey.aspx?produ … e&pagesize=16

това си е вратна обиколка, както на повечето мъжки ризи така се определя размера

# 316
Кода с чиниите проработи и при мен  Party
Трябвало е да ги залеем с писма явно!

# 317
  • Варна
Няма да повярвате, хора, и 22500 проработи! Поръчвайте!  Peace

Днес май трябваше да пусна тото.  Laughing

# 318
Здравейте! И на мен вместо хубавите прибори са ми пратили сивата покривка + 6 бр. салфетки - държа да подчертая, че са УЖАСНО ГРОЗНИ, а поръчка пуснах само заради приборите... идва ми да ги... 

И мен ме е яд, че получих покривките вместо хубавите прибори.Явно като пуснат нещо по-хубаво се изчерпва бързо. Cry

# 319
  • София

И какво....намаля 24 евро ли?

# 320
  • Варна

Да. Намаля 24 евро. Ако искате дайте някой код да пробвам, днес ми е късметлийския ден!  Laughing

# 321

Точно така! Намалява 24 евро и дава БД при сума над 48 Е  Peace Явно при всички работи  Wink

# 322

Хайде сега ме зарадвайте и кажете, че от тези трябва да се поръчват +1, защото няма моя номер.... не, сериозно, има ли ги някой, отговарят ли си на номера?

# 323

Точно така! Намалява 24 евро и дава БД при сума над 48 Е  Peace Явно при всички работи  Wink

персонален ли е кода?

# 324
Сега ако може да ми кажете като прохождат бебетата колко им е голям крака? С тия кодове веднага ми се прииска да поръчам тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 но не знам кой номер  newsm78

# 325
  • София
 От 8-ма страница не съм чела нищо, но след малко ще наваксам.
 Днес ми пристигна поръчката от 28.03 за поща. Доволна съм от всичко, най-вече от адидаските.
Страхотни са  Heart Eyes Всичко дамско на адидас ми пристигна уголемено, така че препоръчвам да се взима -1. Не мога ги намеря за да дам линк, може би са изчерпани вече, 2 тениски и якенце, но всички са уголемени. Вече нищо не чакам, само мъжа има 2 поръчки.  Crazy От намалението на умброто и от днешното намаление на колумбия се наоблече за лятото.

# 326
  • Sofia
Сега ако може да ми кажете като прохождат бебетата колко им е голям крака? С тия кодове веднага ми се прииска да поръчам тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 но не знам кой номер  newsm78
как очакваш някой да ти кажа точно с кой номер ще проходите Crazy

# 327
chocha ми де да знам, приблизително поне...
Оф ми знам, че не блестя с мозък, но все си мисля, че децата прохождат на една възраст горе-долу и както при дрехите е по възраст, така и за крачето мисля, че има нещо общоприето.
Горе-долу на годинка например кой номер взимате?

# 328
  • Sofia
Това ти обяснявам,че всяко дете е различно.Вики проходи на 1,1г. и беше с доста по-голям крак от другите ми познати деца на тази възраст.

# 329
Tristia това е много относително...chocha затова така ти е отговорила
моите дребосъци проходиха с крачета за които няма обувки ... 15-16 номер
за Каката купих КиК 18-ти и и бяха огромни то тогава нямаше голям избор
...има деца които прохождат с 20-ти номер

Това за възрастта също не е съвсем така...аз съм наказана с рано проходили

При мен работи вече 22500...ако някой има неработещ лично получен код...да им пише Joy

Общи условия

Активация на акаунт