LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 336
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 450
Да се отчета от доставката ми.....
Честно казано съм малко разочарована...... Sad
Тези панталони в размер 94 хич не са хубави...... Crossing ArmsВ кръста е уж лактик обаче изобщо не се разтяга този ластик и едвам му влязоха на моето бебче което е 75см.Предполага се че това е летен панталон пък са дебели....... newsm78Ще видим кога ще ги носи.....Ми то след месец два вообще няма да му станат на шкембака..... ooooh!И стоят едни такива като носени и избеляли..... Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-2-bermudas-bebe-prix-mini.aspx?pro … e&pagesize=16
Тези панталони за големия ми син същата работа,ластик който не се разпъва,добре че той е слабичък и по има вероятност да му станат ще видим довечера. newsm78По светлите също стоят като носени..... ThinkingНе си заслужават парите изооообщо. Naughty
http://www.laredoute.fr/vente-2-bermudas-enfant-garcon-prix-mini … e&pagesize=16
Тази туника става горе долу........ номер 38,като номер ми заспа но като материя...... Rolling EyesЩе видим като се изпере какво ще стане...... newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme.aspx?productid= … e&pagesize=16
Раничката с мишока е хубава и баткото многооо ще и се зарадва..... Crazy

# 451
Вижте какво намерих...Надявам се да ви е от полза.
http://www.pazaruvane.com/
Лелеее, ти майтапиш ли се? Сори, не се сдържах, ама не мислех, че има човек от форума, който чак сега го открива  Shocked

# 452
  • Sofia
Еврика! Wink

# 453
  • Враца
змейковица бурканчетата за подправки се намаляват само ако има артикул от калекцията на  Solutions Maison иначе са си на 19.90 е... фактурирани са като POT AIL OIGNON цвят acier..

# 454
Момичета, страхотни сте, много ви благодаря и за отговорите и за примерното писмо на английски. Последно питане имам и няма да ви досаждам повече - а  как изглеждат тези ваучери, с които ще ми приспаднат сумите, за да знам какво писмо да търся в пощата си и къде трябва да въведа № на ваучъра в номата си поръчка?

# 455
Момичета, страхотни сте, много ви благодаря и за отговорите и за примерното писмо на английски. Последно питане имам и няма да ви досаждам повече - а  как изглеждат тези ваучери, с които ще ми приспаднат сумите, за да знам какво писмо да търся в пощата си и къде трябва да въведа № на ваучъра в номата си поръчка?

Онзиден видях, че са ми изтеглили повече пари отколкото е поръчката, веднага им писах. Сабине ме попита дали искам ваучер, аз приех и я помолих да ми го прати по мейла. Днес сутринта ми го пусна. Понеже сумата на поръчката ми беше по-голяма от тази на ваучера - на стъпката на плащането първо избрах "Плащане с ваучер", въведох цифрата, която тя ми изпрати и сумата, която ми дължаха се извади от общата сума на поръчката. На същата страница след това избрах плащане с карта - въведох номера и платих само разликата  Peace

# 456
Още веднъж много ви благодаря и ви желая от сърце прекрасен ден и мнооооооого успешни покупки от любимото на всички ни ларедутче!

# 457
  • sofia
Да не е това? Макар че то всъщност е кафяво, само на снимката е черно  Peace
Благодаря ти, намерих го. Ето това търсих:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-femme-on-n-est-pas-d … e&pagesize=16

Само да ви обърна внимание, че са изкуствени и може да издържат ден до пладне. Peace
Аз го имам от есента и не е мръднало Peace

# 458
Момичета, няколко дни не мога да си направя валидна поръчка. В понеделник са ми пратили  и-мейл, че ще ми изпразнят кошницата.

Като влизам да си потвърдя поръчката, ми излиза това:
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse -
плащането прекратено от собственика на картата .

Не мога да поръчвам, не мога да плащам, какъв е проблемът не разбирам?
Благодаря предварително на френско-говорящите мами!

П.П. Явно проблемът ми е в картата, извинявам се за спама!   bouquet

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 14:20 от БиРенкА

# 459
Ми не се майтапя.Разбрах от Ла Бомба за Ла Редут,не
влизам в тази тема,случайно попаднах на този сайт и
реших,че може да е полезен на тези,които не знаят как
да пазаруват,затова го пуснах.

# 460
Пуснах поръчката с друг код, намалява 15Е от 40, с 23922, пробвайте, при някой може да заработи.
Използвах си ваучера и 0.28цента не ми достигнаха. ) Сега ще ги видя дали само тях ще изтеглят от картата ми.

# 461
  • Sofia
подготви се да ти изтеглят цялата сума и после да трябва да се разбправяш с тях Peace

# 462

Онзиден видях, че са ми изтеглили повече пари отколкото е поръчката, веднага им писах. Сабине ме попита дали искам ваучер, аз приех и я помолих да ми го прати по мейла. Днес сутринта ми го пусна. Понеже сумата на поръчката ми беше по-голяма от тази на ваучера - на стъпката на плащането първо избрах "Плащане с ваучер", въведох цифрата, която тя ми изпрати и сумата, която ми дължаха се извади от общата сума на поръчката. На същата страница след това избрах плащане с карта - въведох номера и платих само разликата  Peace

Извинявай ако не е тайна колко пари са ти изтеглили в повече,защото на мен вече редовно ми вземат 3/4 лева над сумата и немога да разбера ,дали това е някаква такса ,която си взема банката допълнително???Обръща ми еврото на 2,05

# 463
подготви се да ти изтеглят цялата сума и после да трябва да се разбправяш с тях Peace

ох, ще ги видя утре какво са изтеглили, все се надявам да си дръпнат само тези 28цента.

# 464
  • Бг-мама

ох, ще ги видя утре какво са изтеглили, все се надявам да си дръпнат само тези 28цента.
Два пъти вече пазарувам с ваучер и си теглят много коректно само остатъка .Не са ми взимали цялата сума досега  Peace

Общи условия

Активация на акаунт