LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 433
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Имам една молба. Още от намаленията в една от поръчките липсваха маратонки. Пиша им вече втори път, че ми нямаше маратонките. Проблема е, че същия ден съм пуснала още една поръчка в която има същите маратонки. Те също не бяха в колета и са ми изпратили ваучер за тях. Сега ми твърдят, че имам ваучер за тези маратонки като ми цитират и номера на поръчката, но това си е за втората поръчка за която действително имам ваучер. Понеже водим кореспонденцията на френски ( и думичка не знам, но Не тази вечер Жозефина беше така добра да ми помага) ми се иска ако някой може да ми помогне да им обясня какъв е случая. За съжаление Не тази вечер Жозефина е много ангажирана в момента и не може да ми помогне, а не ми се иска да в притеснявам. Ще бъда много благодарна, ако някой добър човек ми подаде ръка   bouquet

# 226

А защо не пишеш на английски, не че го знам перфектно, но така повече мами ще могат да ти помогнат според мен-аз лично съм им писала и на български, но се появи Сабине и ми писа, че не разбират моя език и се надяват да разбирам английски-та вече си пишем уж на английски, но засега се разбираме де! Peace

# 227
моля те прати и на мен! baby_neutral

Пиши ми мейла ти на лични!

# 228
Desi 2, моля те измери ми стелката на детските маратонки Найк , номер 26. А ако някой има и номер 25 или 27, ще му бъда много благодарна да ми даде размери.  bouquet

# 229
Ето и реални снимки http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=237116
Забравих да кажа че са с кода за мишката  bouquet
отваря се началната страница на снимка.бг  Peace
Потребител: mama0131ninka
Парола: 10 нули Embarassed

# 230
Здравейте! Да ви питам за поръчката ми имам в кошницата 19 продукта и ми начисляват 6 евро за поръчката и отделно още 4.10 евро но незнам какво означава supplement. Дали е заради многото продукти или е нещо друго.

# 231
  • на пистата
добре де newsm78сега направих поръчка,появи се в сувито даже имейл ми пратиха а кошницата пълна newsm78

# 232
Някой може ли да помогне кой номер дънки да поръчам на мъжа ми? Той носи 32 номер тук, 40 или 42 да поръчам от Колумбия? Една мама беше писала за дънки + 10, значи 42, така ли?
Има хубави неща, ще се харчата пари няма как.  Simple Smile

Да 42.Моя носи 34 и му поръчвам 44.

Някой може ли да ми каже как да копирам това дето са ми го пратили в пощата,
за да го видите и вие.Пробвах,но не става ooooh!

Май не е точно +10, по таблицата е за 40
Пак пускам номерация на Levis и френската за дънки:

Correspondance des Tailles US et Françaises : les pantalons   

Taille LEVIS      28   30   31   32   33   34   36   38

Taille Française   34   36   38   40   42   44   46   48

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:20 от vickey

# 233
Момичета, успявате ли да влезете в намалението на Columbia? Мен нещо не ме пуска.

# 234
# 235
Здравейте! Да ви питам за поръчката ми имам в кошницата 19 продукта и ми начисляват 6 евро за поръчката и отделно още 4.10 евро но незнам какво означава supplement. Дали е заради многото продукти или е нещо друго.

Нормално, на всички е така-май за опаковка се водеше тази такса-ако не се лъжа де! newsm78

# 236
добре де newsm78сега направих поръчка,появи се в сувито даже имейл ми пратиха а кошницата пълна newsm78

Много поръчваш-затова! hahaha Абе спокойно, щом е в суивито! Peace

# 237
  • виртуално
Днес и аз си получих първата поръчка Laughing пуснах е на 02.04, тръгнала е на 04.04, а в дълбоката провинция дойдоха днес - всичко е обсъждано. Но май съм първата, на която й пристигнаха квадратните чинии - добре изглеждат, ако искате снимка - довечера ще пусна
Колко тежеше пратката, за да знам къде да търся моята?  bouquet

# 238

gns благодаря  bouquet
Оказа се , че firefox-a ми прави проблем. Сега през IE е ок

# 239
Да ви споделя какво открих на една разпродажба, като тази, която тече в момента на Columbia. Не е необходимо нещата да се поръчват веднага. Стига да са добавени в кошницата може да се поръчат и след няколко дни, когато разпродажбата е свършила, а цената си им остава същата като от разпродажбата.

Общи условия

Активация на акаунт