Отговори
# 105

Мая, днес падна и се удари на дръжката на едно чекмедже и сега е с подута вежда  Sad Малка калпазнка...  ooooh!

# 106
Ради, огромни благодарности!

ние по принцип предпочитаме Гърция за почивка - няма смисъл да обяснявам защо. Напоследък стана дори по-евтино от нашето Черноморие. Винаги сме били доволни от обслужването, имали сме късмет с хотели.
Последните няколко години летувахме на станцията на министерски съвет в Слънчев бряг, но лудницата ми дойде в повече и не искам вече да ходим там.

най-любимо място за ходене е южно от Солун. летували сме няколко години на Паралия Катерини и Олимпик бийч. Ходили сме до Волос и островите в близост...
Не обичам да ходя на ръкавите на Халкидики, макар че и там има страхотни местенца...

# 107
Ради, огромни благодарности!

ние по принцип предпочитаме Гърция за почивка - няма смисъл да обяснявам защо. Напоследък стана дори по-евтино от нашето Черноморие. Винаги сме били доволни от обслужването, имали сме късмет с хотели.
Последните няколко години летувахме на станцията на министерски съвет в Слънчев бряг, но лудницата ми дойде в повече и не искам вече да ходим там.

най-любимо място за ходене е южно от Солун. летували сме няколко години на Паралия Катерини и Олимпик бийч. Ходили сме до Волос и островите в близост...
Не обичам да ходя на ръкавите на Халкидики, макар че и там има страхотни местенца...

Ние на Великден се събираме семейния съвет и ще решаваме къде ще ходим.Майка ми живее в Солун и затова мислехме да отидем в едно село Олимпиада , на 50 км. от града/дали за същото става въпрос/.Бях там преди 3 години и има невероятни девствени плажове, никакви хора, спокойствие.Аз точно от това се нуждая, не искам тълпи народ и шумотевица.
Запазвам си правото да се съветвам с теб за хотели, даже ако имаш някой сайт на място където си била....
Ние мислехме на наемем къща в това село. Ужасно евтино е , но не всички къщи са с удобства за малко дете и затова ми се ще да е хотел.
Другите ни идеи са за остров Самотраки-била много спокойно или в краен случай Тасос, макар че там все едно си в БГ, пълно е с българи. То не , че ми трябват гърците, но все пак предпочитам място, където няма много туристи.

# 108
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ АПРИЛЧЕТА! Мая, Вяра, Александра и Валентин, да растете здравички, послушни, умни и обичани!

Благодаря за поздравленията за празника! Честито и на колегите! Само спечелени дела, платежоспособни клиенти и учтиви деловодителки им пожелавам. Joy

Ламичке, мислиш ли, че трябва някакъв документ изобщо? Аз мислех, че трябва само ако пътува извън ЕС или ако е само с единия родител.  Ние планираме кратка екскурзия до Гърция в началото на май покрай почивните дни /но без Калина... много път ми се вижда за нея Rolling Eyes/.
В нета попадам на разни съмнително евтини оферти /232 лв за път, 3 нощувки в 3* хотел 3 закуски, 3 вечери в Ситония, Халкидики/. Имаш ли агенция, с която търсиш местата за почивка или сами си ги намирате?

Ларсен, лесно ти е на теб, нали няма да идваш на срещата, та затова 'обадете се на медиите да отразят'.  hahaha На мен обаче хич не ми се става медийна звезда, виж ако на някой друг му се занимава и иска да се появи по телевизора, и аз ще гледам с удоволствие. Mr. Green

# 109

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЦА!!!

# 110
Със сигурност трябва паспорт за бебето, независимо, че сме в ЕС! Ние минаваме границата всеки месец и искат и паспорта на Александър, освен нашите лични карти.
Ламичке, това, което ти е написала smooth е напълно изчерпателно и точно!

# 111
Илит, в интерес на истината доста са паднали екскурзиите до Гърция и Турция. Сестра ми мин.година май месец ходи за 3 дни до Тасос за 100 лв. Crazy
И аз се интересувам от предложения на агенции. Дали правят самостоятелни почивки?

# 112

Ларсен, лесно ти е на теб, нали няма да идваш на срещата, та затова 'обадете се на медиите да отразят'.  hahaha На мен обаче хич не ми се става медийна звезда, виж ако на някой друг му се занимава и иска да се появи по телевизора, и аз ще гледам с удоволствие. Mr. Green
Laughing Ами така де,няма само за неприятни поводи да ставаме медийни звезди... WinkНа мен хич не ми се щеше да заставам пред камерата по повод некачественото мляко,ако си спомняте репортажа и случая.Но като е за децата се "жертвах". JoyА ако сте съгласни ,чудесно би било да ви гледаме по телевизията,като не можем да ви видим на живо. Laughing

# 113
  • София
smooth, самостоятелните почивки не излизат евтино... май. Миналата година зълва ми ходи с мъжа си за седмица на Санторини /със самолет/ и им излезе около 2000 евро! Те се обадиха на някаква 'тяхна' агентка и й казаха как искат да пътуват, кога и в какъв хотел и тя им уреди всичко. Аз мисля, че можеха да минат доста по-евтино, ако се бяха включили в някоя организирана екскурзия. Според мен много добър вариант са организираните почивки със собствен превоз. Защото хотелът ще ви излезе по-евтино, отколкото да си ангажирате самостоятелно стая /убедих се след проверка в сайта на хотела, тия 232 лв само за спането не стигат/, а пътувайки с личен автомобил, няма да сте зависими от група, и ще може да спирате колкото често е необходимо за малко дете.
Кофти, че трябва паспорт. Но от друга страна, нека е по-строго разрешаването на излизане на дечица от страната. Naughty

Ларсен, гледай сега как стоят нещата.  Grinning За едно-две дръвчета никой няма да ни обърне внимание. Виж, ако се разшумим, че сме се натровили или сме спали с малките деца в мизерни условия е друга работа. По новините само трагедии и драми. Хубавите неща не 'продават' репортажа. Tired То за децата жертва винаги съм готова да направя, ама в случая, 'жертвата' не е за децата.  Wink Обещавам да филмираме всичко на клипче /освен на снимки/ и ще ни гледате! bowuu

# 114
smooth, самостоятелните почивки не излизат евтино... май. Миналата година зълва ми ходи с мъжа си за седмица на Санторини /със самолет/ и им излезе около 2000 евро! Те се обадиха на някаква 'тяхна' агентка и й казаха как искат да пътуват, кога и в какъв хотел и тя им уреди всичко. Аз мисля, че можеха да минат доста по-евтино, ако се бяха включили в някоя организирана екскурзия. Според мен много добър вариант са организираните почивки със собствен превоз. Защото хотелът ще ви излезе по-евтино, отколкото да си ангажирате самостоятелно стая /убедих се след проверка в сайта на хотела, тия 232 лв само за спането не стигат/, а пътувайки с личен автомобил, няма да сте зависими от група, и ще може да спирате колкото често е необходимо за малко дете.
Кофти, че трябва паспорт. Но от друга страна, нека е по-строго разрешаването на излизане на дечица от страната. Naughty

абсолютно е така Peace

Ларсен
, идейката ти хич не е лоша, ама и на мен като Илит не ми се става медийна звезда.Ще ви нащракаме събитието и ще ви го филмираме с видеокамерка. Все пак и другите , които ще идват да си кажат дали искат,  ще се съобразим с мнозинството. Hug

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 14:41 от smooth

# 115
Благодаря за пожеланията, но аз незнам кога ще се дипломирам с детето , а и така ми писна честно, сега на  юни имам последен изпит и то при зам. мин Бойко Рашков, незнам просто как ще го взема, колегите се явяваха по 5 пъти някой, и за държавните незнам просто, но ще се постарая ! Нали нотариус ще ставам  Grinning Grinning/ трудна мисия / !

# 116
Сърдечно благодаря за пожеланията!
Рожденникът си подремва в момента и събира сили за останалата част от рождения си ден!

Честит професионален празник на Илит и Kler! Много професионални успехи!

# 117
Илит, Smooth - имам травел агентка, с която си организирам пътуванията от години, но примерно в момента брат ми организира за себе си и гаджето си и за майка ми и баща ми супер евтини почивки в Турция - 300 лева с автобус, ол инклузив на Мармарис - а ако се плати през април, цената пада още.
Доста се колебая дали да не отидем само с Марио, а да оставим бебата тук, защото дори със самолет - пак си е доста път. Самолетните са 300 евро на човек, което пак не е нищо кой знае какво...
Ще взема сайта на фирмата, която ги организира и ще ви го пусна. ето една туристическа агенция, от която брат ми е много доволен http://www.johnleetravel.com/

Санторини принципно е доста скъпо място! както и Корфу. ама има шанс да се пееш до някой известен актьор на Санторини...

Аз планувам засега да направим пътуване за 1 уикенд, за да не тормозим себе си и Мия, а и искам да мина през Икеа, че съм направила един списък за пазаруване... Най-много да се комбинираме с още едни близки приятели. За такова бързо ходене, подходящо е да се спи в самия Солун, според мен, или да се отиде направо в Кавала през Гоце Делчев.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 16:03 от Ламята Спаскa

# 118
Честит рожден ден на Вяра, Александра, Мая, Александър и Валето!!!

Честит празник и на всички юристи!!!

# 119
Първо да поднеса извиненията си за обърканата анкета в ощърб на Валко  Hug Не беше нарочно!

Вилиана,добре дошла!

Честит професионален празник на всички!

Ох,Клер,като спомена за изпити и аз се сетих,че юни месец ме чакат още 10,а нямам никакво време да седна и да поуча...  Confused И може да ми пратиш линк към снимка на Даная на лични!  Peace

Ех,какви пътешественици си имаме само-благородно ви завиждам,аз не мога да си позволя подобно удоволствие!И чакаме много снимки,за да се пренмесем и ние в приштната атмосфера! Hug

Общи условия

Активация на акаунт