Без земя... Биологично динамично земеделие.

• 34 709
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Влизам  заради последните няколко постинга. Досега си четях тайничко хубавата тема. Heart Eyes  bouquet

EASpirit, първото, което спонтанно ми хрумна, че тази свръхчувствителност би могла да се притъпи чрез хомеопатия или Бахова терапия. newsm78  38 кг. хич не ми се виждат нормално нещо.Ако не успее да се справи с проблема, няма да и е лесно с прехраната.

Сещам се за кълнове, мед и ядки -органик.

Споменахте орехи и се сетих да предупредя: В никакъв случай да не се купуват непроверени от пазара. Вярно, че не ги пръскат, но нали те са зелени и меки в началото. Ако са брани от крайпътни дървета, що тежки метали са събрали. Sick  Научих за практиката, да се продават крайпътни дървета за по 20 лева Shocked. Поне в нашия регион съм виждала череши, круши, ябълки и орехи край пътя. Не се знае, къде стига "продукцията" накрая.

Maktub , много мил жест  bouquet, но не мога да изтегля файла. Само при мен ли не става? newsm78

# 151
Ами жената има тежък проблем според мен.Ако някой и купи не6то и и каже,че е "4исто" как 6те реагира?
Кажи и да си купи озонатор да си пречиства храната,може пък да и помогне.
Всъ6тност каква е при4ината да се откаже от храната?

# 152

Важно е как се чувства, телесните и функции да са в норма и да няма драстична загуба на тегло, според мен.

Вижте какво пуснах току- що в друга тема:
http://www.dnes.bg/article.php?id=59832
Извинявам се за офф-а Embarassed

# 153
[quote author=Спиролина на орторексичния галактически кон link=topic=284226.msg9061329#msg9061329 date=1225406539]

Maktub , много мил жест  bouquet, но не мога да изтегля файла. Само при мен ли не става? newsm78

[/quote]

Сега го пробвах и при мен стана  Thinking  Ето го и тук

ЕА, да не би да се опитва да се храни от слънцето? (хихи, не бях погледнала линка в предния пост Simple Smile )

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 10:13 от Maktub

# 154
Maktub , изтеглих я, благодаря!  bouquet Ще я прочета, разбира се. Peace

Но първоначално мислех, че става дума за "Без земя.". МНого жалко , че е изчерпана. Моля, ако някой я види някъде, да свирка. Hug

# 155
Имате една книжарница АБВ на центъра(май такава бе6е).Лятото бях питала там,но я нямаха в моментаПредложиха ми да я поръ4ат,но аз после си я купих от Вн(не съм я отворила о6те оба4е   Embarassed).

А жената с проблема най-добре да си потърси психолог,за6тото каквато и храна да и се предложи няма да и помогне.

# 156
  • София
А жената с проблема най-добре да си потърси психолог,за6тото каквато и храна да и се предложи няма да и помогне.
Благодаря, че си облякла мислите ми в думи... не бях сигурна дали да го напиша Simple Smile

# 157
  • София
Здравейте,
преди няколко дни си поръчах „Без земя“ от он-лайн книжарницата на пингвините и я получих.
вече започнах да я чета, ще видим, кога ще я свърша  Peace

живи и здрави!

# 158
Случайно попаднах на това, звучи ми интересно - http://www.shu-bg.net/content/centers/cbt/

# 159
Момичета,благодаря,че се включихте!!!

Ясно ми е,че е за психолог и че проблема и е в главата на първо място.Ясно ми е,че и ако човек сам не си помогне няма кой друг..

# 160
  • София
оп, малък пролем с нета....

# 161
Но първоначално мислех, че става дума за "Без земя.". МНого жалко , че е изчерпана. Моля, ако някой я види някъде, да свирка. Hug

Ами сФиркам  Wink Вчера я видях в книжарница "Хеликон" на Патриарха и Витошка  Peace

# 162
  • София
Здравейте,
от тук можете да четете лекции на Р.Щайнер, включително и земеделския му курс - Биодинамично земеделие

http://www.aobg.org/lectures.php?ln=1&id=14

живи и здрави Simple Smile

# 163
Искам да ви питам някой чел ли е поредицата "Звънтящите кедри на Русия"? Могат ли по отделно да се четат или са свързани? Какви са отзивите ви?

# 164
Искам да ви питам някой чел ли е поредицата "Звънтящите кедри на Русия"? Могат ли по отделно да се четат или са свързани? Какви са отзивите ви?
Това са някакви фантасмагории на един руски култ към една  измислена героиня. Висарион, Анастасия и подобни..По- добре далеч от тях Stop

Общи условия

Активация на акаунт