Вечке, давай снимките от срещата в DE 72!

• 15 505
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Mi6ka, ИЛИ и ти лепваш африканския вирус на Мамуната и излизаш в прилично дълга отпуска Laughing.

ти ся пророк ли го раздаваш? Mr. Green
Ма то отдавна ти е време! Whistling

# 181
Вечка,  Hug правилно, и без това ми омръзна да бъда само възрастна първескиня.

# 182
В момента последен записан член на форума е : mistik2.
Това беше за Биба. Край, то не бяха грешно написани мистици, ами има вече номер 2, което иска сигурно да каже, че е с две правописни грешки в една толкова кратка дума.
Скоро ще си сменя името. Простаците ме карат да бълбукам от гняв.

# 183
Mystic, ти си оригинала все пак - не им се ядосвай излишно Simple Smile

Аз имам ок за неделя  Laughing

# 184
  • Германия

Честит рожден ден на Милена!
Здраве, весели игри и много слънчеви дни!

# 185
Татянке, къде са тортите и кафетата??
Да ти е zдрава щерката, наzдраве   bouquet

Гея, ти какви иzследвания искаш да направиш, zа какво се съмняваш? Само zа сополи няма да пуснат иzследвания. Ако секретите са бистри е ок., ако станат zеленикави явно става въпрос zа бактериална инфекция и тогава положението е zа АБ. Започнах да давам на големия актимел (въпреки, че не вярвам много в чудотворното му действие), но и беz това му харесва на вкус. Засега не ми е донесъл нищо zараzно от ДГ.

# 186
Мерси zа пожеланиета, zаповядайте на по4ерпката  Wink

Рожденни4ката е болна, сополите станаха то4но така zелени и гъсти както ги е описала Котето, въпреки АБто  Sad Хи4 няма настроение милото, не може да ги иzкарва и се дави  Sick Капвам фиz. раzтвор, обадих се в пед. кабинет и ми каzаха zа сироп Синупрет, но аz ли4но не съм доволна от Синупрета и не zнам дали да вzема.... Други идеи ако имате, няма да ви се раzсърдя  Wink

# 187
Татяна, много неприятно. Препоръчвам ти Бепантен на спрей. На малкия последната такава цветна хрема се изчисти много бързо. Купува се свободно без рецепта.

# 188
Моята педка винаги изписва обикновени капки за нос - Отривен newsm78

# 189
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
така и така сте подкарали заболявания и прочие да се оплача и аз

от 5 дена имам упорито главоболие, но и аз съм упорита и не пия хапчета.
първия ден ми мина от гинко на капки, сега не се влияе от нищо.
кафе като пия и се пооправям, но за кратко, после болката се завръща по-силна.
пия зелен чай в момента....

писна ми с това главоболие Tired

Татяна, имаш ли рецепта за сладкиша на снимката?
да се пооблажи туземецът  Mr. Green

# 190
  • Германия
Синупрет действа бавно, според думите на дом. ни лекарка.

Мамацки, да ви питам как го възприемате това с многото бератери тук? Наскоро разбрах, че има и Трагетухбератунг, позачудих се, какво пък толкова има да му се консултира носенето на бебе в слинг/кенгуру/ерго и каквото там има още  newsm78

Котарана, имам питанка към твоята половинка, пък и останалите бремелинки, ако искат да попитат гинеколожките си:
Възможно ли е (технически) с ултрашал или 3-Д да се види преди самото раждане, къде точно минава пъпната връв?
Дали е увита някъде и пр.

# 191
Пепе, вижда се. На мен поне са ми показвали къде минава, когато преносвах малкия. На обикновен УЗ.

# 192
Моята педка винаги изписва обикновени капки за нос - Отривен newsm78

И нашият педьо тия ги дава. Аз съм доволна как действат на дребната Peace.

Многото бератери са ми точно на същото стъпало като многото хайлпрактикерки - всеки си търси място под слънцето. Whistling
За пъпната връв и аз мился, че може - на мен също са ми я показвали...Друг въпросе бебето като тръгне да излиза дали и как ще се увърти в нея. Т.е. конкретно в момента на раждането ми се струва невъзможно да се проследи.

Ми6ка, да нямаш и ти повод да черпиш? Иначе го играя пожелател, не пророк Whistling Wink .

Мисти, да предположа ли какъв ще е новият ник Mr. Green.

# 193
Ти недей Сърфе, че аз пак се "олях". Ако ми влезеш на МС страницата и видиш кой съм си сложила като приятел номер 1. в топ на приятелите, ще умреш от яд. Този хубавец ми писа мейл на английски ( че той май е испанец ) да ми каже колко ме харесва  Joy
Така че аз занимание си отворих за днес, ей тук правя една чернова на английски  Laughing

Отривен ли? Сигурно има Отривен за бебета/деца. На мен само Отривен ми отпушва носа, даже и бременна го ползвах, а е забранено.

Ей, Татяна, много лошо, че детето е болно. Кураж. Моето и то смърка, има запушен нос, ама не и писва да ме ядосва. Заключението ми е, че не е болна.

# 194
Здравейте момичета Hug
Пиша тук,защото една мама спешно се нуждае от подкрепа и превод на 21.04.2008г. в гр. Есен,когато се налага да влезе в болница за лечение със бебка,която е с тумори в очичките.Моля ви мами,помогнете да и намерим преводач,поне за първия ден Praynig,Ако имате идеи,пишете ми на лични HugБЛАГОДАРЯ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт