“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 151
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен! Днес има раздвижване в темичката, браво  Party
Честит празник на Надя, да е щастлива и много обичана жена   bouquet
Честито зъбче на малката принцеса на mamajaba  Mr. Green
Ние бяхме на консултация, дребния е едва 10 кг., 80 см. Наистина дребен, а  hahaha Но иначе здравичко диваненце  Blush
Аз май няма днес да боядисвам яйцата, ще го отложа за събота, че моя мъж иска и той да се включи. А след работа е изморен...та в събота ще е мацаницата  Mr. Green Но принципно аз и не боядисвам кой знае колко яйца..Но мнооого ми харесва заниманието  Peace Тази година смятам да пробвам и нови техники, да видим какво ще се получи  Thinking
Dundurela, тези в подписа ми наистина са страхотни, но такива аз не мога да ги докарам, признава си  hahaha

# 181
Аз яйчицата днеска ще ги боядисвам, че в събота пътуваме към село. Там ще празнуваме на чист въздух, с домашен козунак и агънце. И аз съм приготвила малко яйца-10, защото моето майче и то ще боядисва 50 бройки, ама аз заради Преслава да и натъркам буските.

# 182
  • София,
Ама знаете ли, че и ние сигурно до два дни ще имаме ново зъбче горно, вече прозира от венеца ама още не боцка!  Mr. Green
ivanah, а аз някога като ученичка в Пазарджик ни водиха в един музей и ни показаха как се правят точно такива яйца, даже всички си направихме по едно. И станаха точно такива, само, че процедурата е много трудоемка и изисква специални материали  Mr. Green.
А пък аз боядисваммного яйца около 60. Миналата година със свеки ги бяхме докарали до 120 общо, сигурно и сега ще е така. Но то си трябват, защото ние ходим много по гости на Великден и се носят яйца. И ние ходим на село при старите баба и дядо на агнешко, а при нас има и обичай да се ходи у кума с торта, козунак и яйца, е и винце  Mr. Green и пак на агнешко. Абе тия празници са си цяло приключение!  Mr. Green Вече нямам търпение да стане утре на обяд и да тръгнем, а вместо да стягам багажа цял ден се моткам, при все че Вероника спи Mr. Green. Хайде отивам да приготвям че за 15 дни ни трябва страшно много багаж,   newsm78 а къде ще го съберем в колата ума ми не го побира!  Hug

# 183
боядисахте ли яйчицата мами? Wink

# 184
боядисахте ли яйчицата мами? Wink

Аз имам напредък, поне ги купих. В събота ще творим семейно  Mr. Green
Айде, който е готов, да покаже резултата  Blush Ще бъде интересно, мисля  Thinking

# 185
  • Варна
Мамчета тази нощ зъбната фея най-накрая ни донесе зъбче.
mamajaba, честито зъбче  tooth !
Аз боядисах яйцата и мацнах Вики с първото (червено) easter.

# 186
Дундурела,като си дойдеш в Брацигово,ако не се видим ,ще ти се разсърдя,да знаеш Crossing Arms

# 187
  • София
Ние ще боядисваме в събота, ще снимам после и ще пусна снимки Simple Smile

# 188
и аз ги боядисах днес Grinningама се чудя Вики и мама къде е  newsm78.още много мами се губят нещо newsm78що ,така?

# 189
  • София
Има защо и новината не е от на-добрите.
Просто, защото на някой чат темите не са му по вкуса.

# 190
Добро утро! Как сте днес?

А това какво значи? С лоши новини почваме деня ли?

# 191
  • София,
Добро утро и от нас!
Добро утро! Как сте днес?

А това какво значи? С лоши новини почваме деня ли?

А ние ще разберем ли каква е новината?

ivanah ние с теб пак ли сме най ранобудни? Ние сме на крак от 6,30 и сега чакам Вероника да спре да кашля и да я сложа да спи, че трябва да стягам багажа!снощи боядисвахме яйцата с малкия до 21,00 часа и после докатоэ се оправя с малката. А тя през деня нали спа цял ден и вечерта не ще да ляга.Накрая тъкмо заспа към 23 часа и се събуди пак с пристъп, кашля повръща. Опитах се да и направя инхалация ама тя се скъса да реве. И сутринта пак и правих, но вече беше по добре, гадно  е, но ще свикне.
Паликарова ще ти пиша на ЛС тел. да ми се обадиш, ако имате път към нашия край.  Hug

# 192
добро утро и от мен  bouquet как сме днес?много не сме в настроение май а Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 09:37 от GERI844

# 193
  • Варна
Гери, какво става с топченцето под мишничката на Жорко - започна ли да намалява?
Искам да напомня и на мамчетата на скороизписаните бебчета да ги заведат на очен лекар (ако не са го направили). Simple Smile

# 194
да ,топченцето почти се е скрило.сега пък жорко нещо се опъпчи-има 4-5 пъпчици на лицето не много големи и около тях е зачервено /от около 3 дни са/.също така има една на колянцето,та днес ще го водя при педи .

Общи условия

Активация на акаунт