“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 143
  • 319
  •   1
Отговори
# 195
Влизам само да ви дам леко разяснение,защо липсваме.По принцип вече не пиша в този форум,но си проверявам ЛС ,затова ако имате нужда от мен,ще ме намерите,знаете това Hug
Това е извадка от съобщение от Татти:" чата в Клуба на родителите с очни проблеми се забранява и се премества в седмичната спамо-чат тема или се изтрива."-тази тема беше моя и една от най посещаваните напоследък,но както виждате пречим на някого и аз да си кажа се чувствам изгонена,имаше доста простотии тези дни и затова се оттеглих,някой ме последваха,сега си имаме наше си място и ако някой иска да е с нас,само пишете на ЛС Hug
Поздрави  bouquet

# 196
 Thinking
Аха...такава значи била причината.
уф...

# 197
Viki i mama и mim40    Hug  Hug  Hug

# 198
  • София,
Viki i mama не ни изоставай моля те, ние имаме нужда от теб и много те обичаме, така, че ще те търсимдори и да ти писне от нас Mr. Green. ЦЕЛУВКИ НА ВИКИ!
аз влизам за последно днес, да ви поздравя и да ви пожелая приятни празници. А като се върна към 12.05 гледайте да е сте изписали 5 - 6 теми Mr. Green, че кога ще ги чета, а там нямаме комп. Ще ми липсвате ужасно! Sick целувки на всички бебоци! Hug а натъркахте ли вчера челцата и бузките им с първото червено яйчице?

# 199
Dundurela, лек път. Да си починеш много хубаво, наслаждавай се на почивката и да се върнеш заредена с много позитивна енергия....тооолкова много, че и на нас, дето ще си караме празниците вкъщи, да педадеш  Wink
Айде, до скоро на теб  Hug

# 200
оф яд ме е !  мимчо, вики и мама  Hug  bouquet дундурела -целувки и на вас Hug

# 201

Минавам само да ви почерпя - днес Мими става на 5 Месеца !

Ние заминаваме за два дни на почивка и като се върна ще пиша отново .
Весели празници на всички  Peace Hug

# 202
  • София
Честита месечинка на Мими! Да е жива и здрава и много щастлива! Hug

# 203
Честита месечинка на Мими !!!! /на патерици/ Да е здрава и много да  радва мама и тати  Heart Eyes

# 204
Здравейте! Много сме щастливи днес! Серафимка сава на 1! Въпреки че я родих преждевременно и беше мъничка днес е здраво и палаво мъниче! Като я питаме на колко си годинки и казва : " на ена"  Blush толкова ми е сладичка.

Черпя всички виртуална торта!
   Hugbouquet  chef  bouquet Hug

# 205
mi6lek честото .Да ти е жива ,здрава и много да слушка и вие нея.
Весело изкарване на празника  bouquet

# 206
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ТИ ПРИНЦЕСА, mi6lek!

bouquet  bouquet  bouquet

ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!
МНОГО ХУБАВ ПРАЗНИК ДНЕС!

# 207
Честит първи рожден ден на малката принцеса на мама mi6lek !!!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва !!! Hug Много е сладка !!! newsm51

# 208
  • Варна
Mi6lek, да ти е жива и здрава рожденничката!  bdbaloni
Много хубави очи има.  Hug

# 209
mi6lek, Честит първи рожден ден и от нас! Да ти е живо и здраво ангелчето и много щастие и радост да ви носи!

Общи условия

Активация на акаунт