“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 137
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
  • София-овча купел
ХРИСТО ВЪЗКРЕСЕ желая ви всичко най хубаво.  Не можах да ви дочета но утре ще го направя ако има именяци да са живи издрави easter

# 211
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ   easter

Просто трябваше да отговоря.

Момичета отдавна ви чета, и без да се оправдавам все време не остава. Нека първо се представя, казвам се Мариана, имам едно по голямо момче Борис и преди 5 месеца се родиха близнаците Явор и Александра, в 31-32 г.с на 28.11.2008г. Първо излезна Явор 1550гр. и 46 см, а после Али 1450гр. и 46 с,. Манекени си имам, дългорани като мама  Wink
Доста време бяха в болница близо 2 месеца, докато наваксат , сега са добре наддават, кърмим се и с двамата/ успях да запазя лактацията през тези два месеца/.
Постоянно питам педиатъра затова и онова и все казва добре са ти децата. Но мен това не ме топли, не че имам някакво предчувствие, но за всеки случай искам да съм сигурна че всичко е наред, и като чета тук, през какви изследвания сте минали, нас никъде не ни пращат. Следващия път ще попитам и за очите / благодаря за напомнянето/ Аз бях споменала един път и той пак -добре са. Sad

Хайде днес на празника да не отегчавам с много въпроси, ще пиша скоро пак.
Приятно изкарване на празниците.

# 212
Христос возкресе!

# 213
Христос Воскресе  Heart Eyes
Весел и щастлив ден на всички  bouquet

# 214
  • Варна
Честит рожден ден на Калина на мама Змейковица!   bouquet smile3510
Весел Великден на всички!  easter easter easter

# 215
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!
 Много здраве, мир и любов в домовете на всички!!!

# 216
Благодаря ви много за прекрасните пожелания! Simple Smile  Hug Hug Hug да ви се връщат - на вас и вашите дечица Simple Smile И Вуистина въскресе!

# 217

bouquet !ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 218
  • София
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

estrella, добре дошла и тук Simple Smile Не се притеснявай да питаш, винаги ще получиш съвет. Относно педиатъра, настоявай за съответните направления, сигурно наистина им няма нищо на децата, но по-добре да ги заведеш излишно, отколкото после да се вайкаш.  Hug

# 219
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!

# 220
чЕСТИТО, рОЖДЕСТВО ХрИСТОВО. много здраве, щастие ,и любов на всички  bouquet estella  Hug

# 221
Христос възкръсна!

Слово за Пасха
http://www.dveri.bg/content/view/6451/

# 222
дззаааак Rolling Eyesкъде сте бе мами?

# 223
 hahaha Днес голямо затишие...още празнично.
Ние ще мърдаме на разходка, че се пооправи времето  Mr. Green най-после!

# 224
вие ще мръдните на разходка ами ние, ниеее Tiredв бургас времето е много гадно Cry

Общи условия

Активация на акаунт