“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 454
  • 319
  •   1
Отговори
# 285
  • София-овча купел
ЕleoHoра добре дошла. И нас зъбчетата ни мъчеха от 4 месец и чак сега изби едно ,мазах я с какво ли не ,но вечно пищеше и ръцете и бяха в устата.А нищо чудно и да ви излезне те вече се раждат и с зъби.Имам познати ,който имаха такъв проблем.Сега боцка като я пипна и дрънка по лъжицата. welcome  party006 Flowers Sunflower

# 286
Лелеее луда работа Simple Smile то коликите още не са минали дето се казва..и зъбите ще ни разкатаят.. #Crazy

# 287
Добре дошла на новото майче. Страхотно име и страхотна дата на раждане. Да ти е живо и здраво момичето.

# 288
Момичета...да ви питам нещо ...днес сутринтта забелязах, че На Мими фонтанелата е леко наранена..леко леко...1-2 мм...зачервено просто ...понеже вечер я мажем с кремчето на Мустела за крустите...и може ли да се е отлюспило от фонтанелата и и за това да е така?Много съм притеснена

# 289
  • София
Може,ако я решиш за да изпадат крустите също ще се зачерви

# 290
разбрах аз какво е станало малката Мимка се е почесала сама ..с ноктенцата си ..ѝ Simple Smile Съвсем леко се е одраскала...ми те тез нокти все едно ги полива през ден ги режем .. Simple Smile

# 291
# 292
Усмивкеfriendship

# 293
 Hugпрегръдка за добре дошла на новата мама. и аз съм от варна-имам дъщеря на 6 месеца.

# 294
Добре дошла в темичката  ни, EleoHopa   Hug

# 295
Здравейте милички.

Отдавна не съм писала,но и не си бяхме в къщи 12 дни около празниците.

Честито Възкресение Христово на всички мами и дечица и техните семейства,с пожелание за много здраве и щастие.

Добре дошла на Елеонора.

Иначе ДАРИ е добре.На един корегиран месец(09.05.) бяхме на консултация.Тежи 3600 гр. и е 52 см.Държи си вече главичката перфектно опитва да се надига   и да се обръща. Heart Eyes
Единственото което ме претиснява е,че много повръща.Почти на всяко хранене и то като фонтан.Нямам нерви вечеееее.... #Crazy

Много ми липсвате,но почти не успявам да се включа в темите с това повръщанеее....... #Crazy

Приятна вечер   

# 296
  • Варна
SLADKA MAMA, много е неприятно това с повръщането. Пробва ли да се храните по-начесто, с по-малки количества?

# 297
Никак не става,тя повръща дори по средата на храненето,защото аз я уригвам и тогава. newsm78

# 298
SLADKA MAMA - на това с повръщането не му ли се казва рефлукс ли как беше..?Отидете на лекар може да ви предпишат някакви ампулки ли хапченца ли против повръщане...А кърмиш ли я или с АМ?Ако е с АМ защо не вземете специална храна против повръщане..Фризовома е такава примерно Simple Smile

# 299
Мамчета ,здравейте и от нас. Тук е бебе Мими 26 г.с -950 гр.-17.10.2007 г.
Искаме, ако може , да допълним списъка с бебчета с още едно сладко момиченцв. Благодаря ,че ви има. Не знаете колко ми помагате в трудните моменти. За сега толкова Wink

Общи условия

Активация на акаунт