“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 116
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЖОРКО НА ГЕРИ-ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ. МНОГО КЪСМЕТ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ И НА ТЕБ. newsm51 nbirthday

# 271
  • Добрич
Честито и от мен на всички именници днес! Много здраве, щастие, късмет и любов!

Лек ден на всички Hug

# 272
Здравейте майчета. Най-накрая се завърнахме от дълго странстване в с. Тъжа. Прекарахме много добре всички почивни дни.
Гери, честит имен ден на теб и на малкия вече едногодишен Жорко. Честит ти рожденник. На теб ти пожелава да си здрава и щастлива и много обичана майка и жена, а на Жорката едно прекрасно детство изпълнено с много игри и смях. Целувки и на двамата.
На всички празнуващи дне-много здраве и любов. newsm51

# 273
Честит имен ден на Гери и всички останали именници .Да ви е живо и здраво името.
  bouquet  bouquet  bouquet.
Специални поздрави и за малкия Жорко. Hug Да е жив и здрав да радва много мама и тате.Весело изкарване на рожденния ден.

# 274
  • Варна
Честит 1-ви рожден и имен ден на Жорко! Желая му да е много здраво и палаво дете, да има много късмет!

Гери, желая ти да изкарате страхотен празник - троен, че нали и ти си именичка Simple Smile
Честит имен ден на слънчицето на ivanah!
Весел празник и на всички, чийто приятели и роднини празнуват днес!
julia asenova, разкажи за набора. Как е?

Момичета, много се радвам, че именно днес мога да ви предам целувки на вас, и на бебоците ви, от Mim40! Heart Eyes  love001

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 11:10 от Viki_76

# 275
   ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.
   СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЖОРКО НА ГЕРИ
   ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ.
   МНОГО КЪСМЕТ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ И НА ТЕБ
. newsm51 nbirthday

# 276
Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави и много щастливи!
И на Жорко Честит Рожден Ден! Да расте голям, здрав и силен и много да ви радва!

# 277
Честит Празник на всички, които го отбелязват по някакъв повод днес!

Специални поздрави на рожденика ни Жорко! Да расте здравен, умен и палав за радост на мама и тате!

# 278
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА ЖОРКО! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО УСМИВКИ И СЪЛНЧЕВИ ДНИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДНЕС ДА ПРАЗНУВАТ!

# 279
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet и специални поздрави на вече порастналия Жорко  Hug

# 280
Привет, момичета! Днес голямо затишие в темичката, но аз все пак искам да почерпя за вчерашния ни празник...с извинение, че го правя днес, ама вчера не бях адекватна от многото събирания напоследък  Tired
Както и да е, почерпете се виртуално

# 281
Добро утро   bouquet
Ех тез празници, всички са се изпокрили.
Ние бяхме на село, сега съм на работа.Не ми остава много време на последък.Поздрави и дано няма лоши причини да зачезнете всички.

# 282
  • София-овча купел
Здравейте и от нас  ние съвсем се изгубихме,но да се похваля имаме ЗЪБЧЕ ГОЛЯМА МЪКА ГОЛЯМО НЕЩО ,сега отивам да ви дочета че май много съм изпуснала. #Crazy Честито на всички ,който съм изпуснала.Лек ден.

# 283
Да се представя и аз ...-Елеонора съм на 24 години от гр.Варна. Дъщеричката ми се роди на 24.12.07г. в 36 г.с. 2400кг./48см.-Казва се Мария Simple Smile До сега не съм знаела че има такива темички..от сега нататък ще ви следя с голямо удоволствие.  Hug Hug
eli 526 - Излезнало е и се вижда ли #Crazy Че ние сме на 4 месеца и половина и не можем да си изкараме ръцете от устата и голям рев му удряме...каквото хванем лапаме и крещим...голяма мъка и при нас...възможно ли е и ние да се сдобием със зъбче? newsm78

# 284
  • Варна
eli 526, честито ви зъбче! tooth
EleoHopa, добре дошла при нас!  Hug
Малката Мария си е избрала хубава дата да се роди. За зъбките - мажи я с калгел или дентинокс да се облекчи. Нас също много рано започнаха да ни мъчат зъбките, но след мноого време изби първото.

Общи условия

Активация на акаунт