“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 128
  • 319
  •   1
Отговори
# 255
Вики пораства с още един месец smile3501  love001  браво на малкото мъжле Hug

# 256
Да взема и аз да намина да почерпя, таткото ни е именик Wink

# 257
GERI844 Благодаря ти  Hug
bordima такава изкусителна почерпка, чак ми се ще да си налея... Joy, да ви е жив и здрав таткото, въпреки че и идея си нямам какъв имен ден е днес ... newsm78

# 258
  • Варна
Tony19, честита ви месечинка! Hug
Bordima, честит имен ден на мъжа (Борис е, нали?)! Да ти е жив и здрав, и много да ви обича и радва!

# 259
Ей ме и мен на линия...Аз пък снощи бях на ретро парти и още ме държи  Mr. Green

Честита месечинка на сладурчето на tony19 и честит празник на половинката на bordima    Hug

Гери, аз също си мисля, че е рано да говори Жорко. То и моя нищо не казва, освен "хайде" и "ало"  ooooh! Понякога мама и тати, но много, много рядко,  обикновено като има зор  hahaha

# 260
Честита месечинка на сладурчето на tony19 и честит празник на половинката на bordima   Hug

# 261
ivanah на ретро ходиш а?как ми се иска и на мен да ида някъде    superuu да се позабавлявам мъничко

# 262
ivanah на ретро ходиш а?как ми се иска и на мен да ида някъде    superuu да се позабавлявам мъничко

Аха  Mr. Green Да си спомним с дружките младините   hahaha
Ами, използвай, Гери, ако има на кого да оставяш Жорко. Ние почти всяки уикенд сме навън с приятели. Жорко го оставяме при бабите, като ги редуваме или те идват у нас да го гледат. На мен специално много добре ми се отразяват тези скитосвания, след почти еднообразната седмица само с детето  Blush

# 263
за съжаление едната баба работи и не може да гледа жори ,другата баба пък(свекито)хич я няма горката Mr. Green ,и малко се притеснявам да и го оставя да го гледа.тъй че,не става Sadзнам, че и на мен ще ми се отрази добре една вечер на вън ,сигурна съм в това Laughingахам

# 264
Благодаря ви момичета  Hug
ivanah Определено е супер човек да разтовари  Peace но и на мен не ми се случва... #Cussing out
До сега съм излизала точно два пъти. Но и ние с дружките сме решили да го направим  утре вечер , дано не ми мине котка път  hahaha
GERI844 иначе и на наща баба /свеки/ не може да се разчита /той мъжа ми преди кучето не можеше да й довери  Joy да не говорим за детето/ а другата баба живее далече и така....

# 265
Добро утро момичета Hug  food010
Влизам да ви кажа ,че малкия хвана кутия с лекарства и книжка,ще лекува на майка си болежките.Поне на мен така ми се иска Laughing
Снимки не мога да кача сега ,че ни се е скапал компа и като вляза в албума и блокира сайта.Когато мъжа ми смени уиндоуса ще кача Hug
Приятен и слънчев ден  Heart Eyes

# 266
 doctor е ,Влади е посегнал значи към лекарствата а? smile3501

# 267
  • Варна
iskra.v.s, дано Владко стане добър лекар или фармацевт (както си го нарекла) и да е много умно дете.  Hug
М, днес си имаме рожденик тинейджър - Пламен на djuri!  happy bd hbdtu

# 268
iskra.v.s, браво на малкия бонбон..лекар ще става, а  Peace
Ние днес много хубаво се пошматнахме, цял ден обикаляхме тримцата навън...Ноо, сега започна буря  Sad дано е за кратко, че мен нещо ме е страх от такива състояния на природата  ooooh!

# 269
как сме днес в този мрачен ден? Laughingужас, с Жори скучаем у дома и не можем да излезем на разходка Cry. -ще отсъствам няколко дни  Tiredи да знаете ще ми липсвате многооо.ще ви мисля  Mr. Greenцелувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт