“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 130
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
ivanah и аз качих снимки на Вики   Wink

Супер са  Peace

# 241
Viki_76 Просегна и то към червеното яйце  smile3521 А за снимките сори , ще ги надпиша  Blush
ivanah Hug Ами сложих го и аз моя малчо до вашия батко Hug

# 242
Опитах, но не мога да влезна  да надпиша снимките .... newsm78 защо така  newsm78

# 243
а защо аз не мога да видя снимките? newsm78 tony19 искаше ми се и вас да видя ами, като не мога Outta Joint

# 244
GERI844 и аз не мога .... newsm78

# 245
 bye здравейте мамчета!как сте днес ?аз сега ще пийна едно, три в едно и после ще се върна ,че искам да ви питам нещо.  bouquet

# 246
Ей ни и нас наспани и готови за нови подвизи  hahaha
Жоро вече много хубаво казва "хайде" и откакто е станал само това повтаря  ooooh! и дърпа ключовете на вратата. Напира да излизаме, тооолкова рано  ooooh! Но ще има да почака  Crossing Arms

# 247
аз ,да си призная съм малко притеснена.жорко е вече голям а още не казва, мама ,нито тати. само си гука и като плаче вика" мам"-само това Sadпитам се дали е нормално  newsm78и си мисля дали това не е проблем някакъв.още нещо исках да ви питам-кога започнаха да се изправят дечицата ви ?жоро все още не се изправя в кошарата и незнам дали скоро ще може (все още е много слабичък и малък,едва 6. 700 е )мислите ли че имаме проблем?

# 248
Спокойно Гери, всичко ще си дойде на мястото леко по леко ,и ние започнахме към 11-ти месец да се изправяме в кошарата. И мен все е ме е страх от това онова и само се вглеждам в детето.
Сега да ви се похваля - ние вече ходим стабилно ,днес ще му направя питка и после ще казвам какво си е избрал . Много съм радостна .Може повече бели да прави ,но поне съм спокойна .

# 249
iskra.v.s   HugСтрахотна новина, ами честито !!!!   bouquetHug Да напишеш после какво е хванал Hug

# 250
  • Варна
Tony19, надписах снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241675&photo=13
Гери, аз мисля, че му е раничко на Жорко - все пак той е на около 6-7 коригирани месеца. Вики на годинка ходеше за ръка (и то рядко), но нямам спомен дали вече можеше да се изправя в кошарата - ще си разровя записките и ще пиша.
iskra.v.s, браво на детето!  smile3501. После ще искаме снимки от прощапулника.
Аз да си призная още не съм го направила - все го отлагам за другата седмица  Embarassed.

# 251
Viki_76    Hug Благодаря ти   love001

# 252
ISKRA V.S -честито ви ходещи крачета Hug Hugмного се радвам Laughing и аз искам да видя снимки от прощапулника Mr. Greenще чакам

# 253
Geri844, Денис започна да се изправя след 11 месец, а все още не казва никакви думички.Знае всички животни как казват, ама мама и тати не, понякога си мисля не че не знае да ги каже, а нарочно ме дразни и не ги казва.Но аз си мисля че все пак им е раничко на нашите ечица да говорят, не се притесняваи,нали знаеш че всички деца са различни!

# 254
Да почерпя Мами...  Wink

то с тези празници много оредяхте  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт