“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 132
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние бяхме с мъж ми до бриколаж

# 226
И при нас времето е лошо, а така ми се излиза на разходка с Вики, но духа вятър. Та си стоим само в къщи и покрай тези празници май ще се качат няколко килца.... Mr. Green

# 227
какво бе  Confusedднес няма ли някой да почерпи по-кафенце Mr. Green

# 228

Аз черпя по едно кафенце!

Че имаме голяма нужда от него! От два дена Здравко само се тръшка и пищи, предната вечер имаше към 4 часа температура, ама после му спадна сама. Тази вечер просто не искаше да спи, та от 12 до около 4 какво ли не пробвахме, ама само се върти, пищи, рева, игра. Сложих му парацетамол, капки в ушите, а през деня и в носа му слагах и гърлото му намазах с мед и малко нишадър...
Та ни тежат нещо главите, а той пак е крив...
Май са кътници, знам ли...

# 229
Казвам само здрасти и изчезвам  Blush Мъжа ми успя да си слее почивните дни, та тримцата продължаваме гостенските  Mr. Green
Айде, хубав ден!
И спокойни дечица вкъщи  Peace

# 230
Flora1 Дано Здравко скоро се успокои и тези кътници бързо да излезнат .  Hug Вики и той е  неспокоен, постоянно е с ръце в устата и се нерви....дали са зъбки  newsm78 и ако са дано по- скоро излезнат... #Cussing out

Забравих да кажа , както виждате от снимката Вики сам просегна към червеното яйце, дано е за добро, много съм щастлива
Хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:20 от tony19

# 231
Момичета, позволих си да направя нов албум във галерията ни - Великден, който има желание, да качва там снимки от отминалия празник  Wink

# 232
ivanah-Жорко е невероятен  Crazyголям сладур-цуни го от мен за лека нощ . лека ,вечер на всички Hug Hug.

# 233
Добро утро, девойки!
Днес кафето е от мен

ivanah-Жорко е невероятен  Crazyголям сладур

Мерси, Гери  Mr. Green И твоя не отстръпва  Wink

Айде, хубав ден  Mr. Green

# 234
  • Варна
Ivanah, и аз рагледах снимките - много са хубави. Жорко много е пораснал.  Hug
Видях, че имате необезопасени контакти обаче - не проявява ли интерес? Вики макар, че има тапи в контактите и пак ходи да ги пипа.
Нашите снимки от празника станаха много тъмни и няма да качвам.
Да ви се похваля - най-накрая единия кътник на Вики проби - вече се белее. Дано и другите пробият, че са му адски надути венците вече няколко месеца.

# 235
и на жорко венците му са надути от около 2 месеца  ooooh!а още зъби няма Rolling Eyes а  mamajaba къде се крие? newsm78

# 236
Viki_76 , снимките са от дома на свекърите. У нас повечето контакти са заети, така че нямаше какво да обезопасяваме, но и Жоро като види свободен все там му са очичките  hahaha
Айде, ще се радвам и някой друг да си покаже снимките  Blush

# 237
ivanah и аз качих снимки на Вики   Wink

# 238
  • Варна
Tony, като видях първата снимка щях да те питам Вики не посегна ли към яйцата, но на втората видях, че я е свършил тази работа  Laughing.
Надпиши снимките, че след време няма да помним  Embarassed.
Гери, стягаш ли се за рожденния ден?  Heart Eyes

# 239
  ura  uraда!  рожденният ден наближава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт