“Поизплаших рано мама, но сега радостта й е голяма!”

• 20 115
  • 319
  •   1
Отговори
# 45
  • София,
Гери, Жорката оздравя ли или още сте на антибиотик? Бързо да оздравявате!  Hug

# 46
дундурела още сме на  АБ  Tired дано поне има ефект и помогне.

# 47
ani-r, браво, браво  Hug Чудесна новина  Peace Събирай сили, че като си дойде и Петя вкъщи, ще имаш нужда   Crazy

# 48
Aз както винаги влизам веднъж в месеца, ама да си кажа на Dundurela,аз миналата година пращах мечета и си получих жирафа по куриер,но след повече от месец.А относно УНГ, понеже гледам чче си в София. Ние 3 месеца мъкнахме кашлица и нос, поне 5 вида капки сменихме, сиропи, мехлеми...квото се сетиш.Накрая отидохме при д-р Рангелова, В "Детско здраве", даже се чудя дали си нямала нея в предвид, а не Райкова.Много съм доволна от Рангелова, взе секрет, изписа антибиотик и малкия се оправи само след няколко дни, съжалих че не го заведох при нея по-рано.Тя ми е препоръчана от лекар междудругото.А за Олеминов само съм му ползвала капките и съм чувала хубави неща за него.Но вземи намери специалист, щото и моито педи само опити си правеше а детето само се мъчеше.УСПЕХ

# 49
  • Средната земя
Добри новини при нас! Всичко е наред с очичките на Жани  Grinning
Много благода ря за стисканите палци  Hug
ani-r страхотни новини, пожелавм ти да си спокойна и щастлива мама на двама!   bouquet
Върна ме във времето като си взехме Жани...и тогава беше ей такъв вятър като сега. Колко изплашени, но и щастливи бяхме тогава Grinning А сега какъв дивак е-майко мила, с баща й сами си говорим вече. Като се ядоса започва да си скубе косите, да хвърля, да удря, в чудо се видяхме.
Мами, вие как се справяте с истеричните изблици на децата си, споделете. На мен вече търпението ми е на изчерпване и честичко повишам тон, че и памперса намествам Confused

# 50
че и памперса намествам Confused

hahaha това ми хареса
Аз още не съм почнала да го намествам, но фактите говорят, че и при нас скоро може да се наложи  ooooh! Много, много ме е страх от този период от порастването на дечицата  Tired

# 51
  • София-овча купел
Мале не съм влизала няколко дена и вече нова темичка.Все хубави неща чета .                                                               АNI-R твоята новина най -много ме зарадва да са ти живи и здрави ,и да ги гушкаш много.                               Весел и спокоен ден на всички.

# 52
  • София,
Деси, благодаря ти за съвета! Всъщност имах предвид точно Др. Райчева, но тя е пулмолог, а не УНГ. Аз мислех да я заведа при нея! Обаче като обсъдихме въпроса със съпруга и решихме, че проблема на Вероника идва предимно от носа и затова решихме първо да отидем на УНГ и тогава, ако се наложи и ако той ни изпрати ще отидем и при пулмолог! А от Др. Улевинов съм доволна, защото съм водила и баткото преди, а в интерес на истината не са ми препоръчвали друг лекар, освен Френгов в Транспортна болница, но там ми е доста далеч. Днес ще я водим при Улевинов и ще видим какво ще стане, но ако не остана доволна ще отидем и при тази която ми препоръчваш и ти! Все пак трябва да разбера какво му е на това дете - днес пак повърна и покашля малко. Сега спи ама  newsm78. А ние скоро правихме секрет и излезе отрицателен, но аз се съмнявам, ще питам и за секрет от гърлото ако трябва! А иначе пием три сиропа и нищо, като диша Вероника направо Ври! А знам, че тоя Вентолин колкото помага толкова и вреди, та не ми се ще да го пием повече, даже днес не и го дадох! Довечера ще пиша какво е станало! Hug

# 53
Добри новини при нас! Всичко е наред с очичките на Жани  Grinning

newsm10

# 54
viki i mama как е  Вики?ние продължаваме с рехабилитацията защото на жоро гръбчето му било много стегнато ,и долните крайници имали нужда от масажи и гимнастика.педи каза ,че затова не стои  жорко на дупето си ,защото  е с повишен мускулен тонус ooooh!рехабилитаторите пък смятат, че той може ама го мързи . незнам вече и аз какво да мисля

# 55
viki i mama как е  Вики?ние продължаваме с рехабилитацията защото на жоро гръбчето му било много стегнато ,и долните крайници имали нужда от масажи и гимнастика.педи каза ,че затова не стои  жорко на дупето си ,защото  е с повишен мускулен тонус ooooh!рехабилитаторите пък смятат, че той може ама го мързи . незнам вече и аз какво да мисля
Вики е добре, преди малко пробва очилата на тати и веднага документирах, даже вече е на аватар Mr. Green
Гери аз хич не си падам по приказки от типа*Мързи го*, защото гимнастиката не вреди и по добре да е излишна,отколкото един ден да се окаже че нещо е пропуснато и проблема се е превърнал в необратим PeaceАз затова обичам да знам какво е положението в цялата му тежест, за да се боря адекватно и на време Peace
Така че не е нужно да се плашиш,Жорко ще се оправи,просто му трябват повече гимнастика,усилие и внимание от твоя страна Hug

# 56
Ани, честито ти бебе у дома и скорошно прибиране на сестричката  Grinning Heart Eyes!
Браво на Жани за добрите резултати! Много ми хареса как определи viki_76 истеричните изблици - "бебешки пубертет"  Joy Joy Joy Да ти призная и аз все по-трудно се справям и не рядко се усещам, че повишавам тон. В повечето случаи гледам да броя на ум или да се правя на ударена, но е много трудно да му се не види! Усещам как отвътре ми ври...  Rage

# 57
  • Варна
Много хубави новинки има в новата темичка - все така да е!
Момичета ,да ви се похваля, вече ни растат кътниците......Вече правим и крачки, само че само вътре в стаята, навън го е страх, връзвам го като кученце с каишки за прохождане ,но не иска да ходи навън, влачи се като черво горкия Joy ръцете ми увиснаха като на маймуна да го влача.Кажете мамите с проходили деца, как бяха вашите когато прохождаха.
Исках да питам и друго-кога се прави прощапулник ,когато е проходило стабилно ,или когато направи първите няколко самостоятелни крачки.
Ох, да ти честитя ли за кътниците newsm78, като зная как се кривят децата, но няма как - трябва да се мине и това - нашите кътници мъчат Вики вече поне 3-ти месец - страшно са му надути венците, лигави се (даже умишлено се навежда и си прави локвички по пода) и се криви.
Каишки за прохождане му купих, но понеже бяха твърде широки (може би са правени за навън с дебело яке) така и не съм ги ползвала. Но така или иначе не съм го придържала, когато краката му не можеха да стоят стабилно и в паяк не е слаган никога. Прощъпулник още не съм правила -точно когато бях решила да правя, се разболя. За себе си бях решила да го направя когато проходи стабилно, макар някои да го правят когато направи детето първите си самостоятелни крачки.

# 58
  • София,
Момичета да докладвам и аз. Докторът каза, че при нас се получава поради недоносеността незряла ларинго - фарингиална система, ама и аз как го обясних  Mr. Green, ама така ми каза докторът, кашлиците и сополите се получават от обострането и възпалението на лигавицата на тази система, което се причинява от връщането на стомашните сокове и повръщането на храната поради ГЕР- а, който си го имаме от раждането и той предизвикан от недоносеност, както и да е. Ще се оправим. С повече разходки на чист въздух - спане на открито, спане в по хладно помещение с по влажен въздух, и най вече да си спазваме всички предписания за ГЕР, позиционно спане, и т. н. Изписани едни капки - по негова рецепта и Ксизал. А тези състояния дето ври се получават от задръстване със секрети, той и направи една промивка и изчисти секретите с аспиратор и сега не ври - направо коренна разлика. А състоянията като че ли е с бронхит или пневмония в тия случай са нормални и повечето лекари се объркват, защото симптомите са сходни! Абе специалистът си е специалист, не всички Джи пи та разбират, и право изписват АБ и готово. Ей ама аз се олях ! Не четете тия глупости!
Гери цункай Жорката от нас! А ние вече стоим стабилно и играем с играчките и многоооо говорим, а с проходилката се движим назад и като запецнем някъде ръмжене и напъване,  Mr. Green
Viki i mama купи и на детето едни слънчеви очила да се фръцка и то - много и отиват!  Hug
Хайде приятна вечер от нас!

# 59
А тя си има,даже и от немско и купихме Wink,че и нали си нямаме вътреочна леща та професора ни е казал да си ги носи особено като грее слънче, да си пазим ретината Wink

Общи условия

Активация на акаунт