Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи

• 10 676
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сисилия, радвам се, че се чувстваш по-добре. Още по-хубавото е, че Марков е решил да те приеме бързо. Браво на човека! Аз поради същата причина не послушах моята докторка да пропусна ранния скрининг, тя щяла да ме измери. Може и да е много добра, но аз предпочетох да си вържа гащите и да отида във Фемина. Все пак хората специално с това се занимават. Продължавам да ти стискам палци и вярвам, че всичко е едно голямо недоразумение. Peace

Гери, абе те детските обувки колкото тези за възрастни. Само дето ние можем да ги носим повече. Много хубаво си направила, че си взела маратонки. Нека е модерен човека Sunglasses

Аз днес изтрещях от скука, чак гоблен ших Laughing

# 196
Здравейте момичета Simple Smile Аз чак сега успявам да драсна няколко реда. Днес тичам цял ден като луда. Без крака останах вече. Лошото е че и утре ме очаква същото.

sisilia Марков е страхотен специалист. Отиди при него и вече каквото той каже това ще е истината. Най-вероятно е станала грешка.

# 197
Аз нямам търпение да се потвърди за почивката и от кеф от сега ще стегна куфарите.
С момичетата от Варна ще може да се видим ние така или иначе ще отскачаме до там заради родата ми Simple Smile

# 198
сутиена си го купих от магазин "ДЕВА" в Младост 1А, но има магазин и някъде до Майчин дом #2gunfire #2gunfireтам има и тясни дънки. От там си взех гащиризон и всичките им дрехи са български, а сега чакат лятната колекция, имаше страхотни панталончета Hug Peace

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 19:22 от tediko

# 199
  • Lovech
Здравейте, мамчета. Няколко дена не съм писала, но редовно ви чета. Имам огромна дилема и бих искала да я споделя с вас, знам, че никой няма да вземе решение вместо мен, но просто искам да чуя вашето мнение. Предлагат ми да отида командировка за 15 дни в Белгия. Много, ама много се чудя. Първо, времето е много, второ, пътува се със самолет, не знам как би ми се отразило, досега не съм пътувала. Най-много се притеснявам да не би програмата там да е натоварена, а все пак ще съм в петия месец и ще имам нужда и от почивка! А възможността е чудесна, но просто идва в неподходящ момент. Моля ви, споделете вие как бихте постъпили. Много ще се радвам да чуя и вашите мнения. Говорила съм с гинеколога си, той смята, че риска е 50/50, така или иначе, ако има нещо да става, ще стане, независимо дали съм в Ловеч, на морето или в чужбина. Все пак........, май че няма да отида, но, до утре има време, ще помисля още малко. ПРедварително ви благодаря. Приятна вечер.

# 200
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте сладури и очакващи такива! Аз се вмъквам при вас, защото вече съм по-спокойна относно бъдещото бебе! Така съм аз, докато не е сигурно (3 месец) нищо не казвам! Но сега нямам търпение да споделя и за това прибързвам! Имаме едно прекрасно момиченце, което ще стане кака с малка разлика, защото мама така си искаше! Все още се кърмим, нямаме намерение да спираме!  Joy  baby_neutral  Joy  
За протокола, втора бременност, термина ми е на 2 ноември, но бебе ще го видим на 19 октомври, За това съм и тук, пишете ме направо на 19 октомври, аз съм на 12 октомври, от Габрово, но живея в Истанбул. Ще се радвам да помагам с каквото мога на първескините и да трупам опит от мъдрите! Лека вечер, скоро повече!  Hug   bouquet  Hug

# 201
bidapet,  аз съм на мнение, че ако всичко при теб е наред и нямаш проблеми, не е никак лошо предложението и бих се възползвала на твое място. Твоята лекарка е права, ако има нещо да се случва ще се случи...със сигурност ще ти е по спокойно тук, но пък така както го описваш не е за изпускане. Може командировката да разнообрази ежедневието ти и да ти донесе положителни емоции. Но ако разбира се имаш някакви притеснения, били те и само психически, сигурно не си заслужава. Каквото и решение да вземеш то ще е най-правилното за теб и бебчето ти, така че не се притеснявай и направи това, което ти подскаже сърцето  Peace

drize, добре дошла при нас Hug  И аз като теб се включих тук, чак когато се поуспокоих че попреминаха първите 3 месеца и видях как бие сърчицето на бебчо и как бурно се движи Simple Smile Лека бременност ти пожелавам Hug

# 202
Добре дошла, Drize!

Bidapet, и аз бих отишла на твое място... стига да има кой да гледа по-голямото ти дете.... Все пак в 5-ти месец, т.е. във втория триместър се чувстваме доста по-добре от първия. Аз много пътувах, бременна с Дени... не в чужбина, разбира се, но пътуването с влак или автобус от София до Варна е доста по-уморително и дълго, отколкото със самолет до Белгия. А и самолетът май е сред най-безопасните видове транспорт в нашето състояние... Дано не ти е натоварена програмата!

# 203
bidapet четох нянъде,че пътуването със самолет е най-безопасното за бременните. Направи това, което ти подсказва сърцето, а каквото и решение да вземеш знай, че ще е правилно  bouquet Добре дошла Drize!лека бременност! Hug

# 204
  • София/Търново
Взех календарите. Утре удобно ли ви е 18 часа пм на "Славейков"?

# 205
Привет, момичета!

Голямо писане е настъпило, новите теми се запълват за отрицателно време Simple Smile Радвам се, че ви има - вас и форума, да споделяме и да се поддържаме. Аз не съм си  в България, и влизането тук ми носи много топли емоции.

bidapet – аз бях в 5 седмична командировка по време на втори и трети месец; пътуването със самолет, по около 90 минути всяка посока ми понесе без проблем. Може би помогна и това, че съм свикнала на такива пътувания. Индивидуално си е. Само поемай повече течности (не чай и кафе), и се поразтъпчи няколко пъти, било и до тоалетната. По принцип втория триместър е най-подходящ за пътуване, а самолета е от най-щадящите начини. Аз имам намерение през май да си дойда поне за месец в България, със самолет. Натоварването по време на самата командировка и работата е нещо, за което ти си имаш информация, и според мен то е решаващо...

sisilia – преди второ мнение не се настройвай на крайно отрицателна вълна. И в крайна сметка тези изследвания не дават желаната точност! Тук ако не си рискова група, въобще не те съветват да ги правиш. А и лекарите не са богове, и те грешат... На приятелско семейство резултата е бил много лош, лекарите казали да си преценят дали да запазят детето или не... Роди се и расте здраво, без никакви проблеми! Аз засега се въздържам от правенето на тези изследвания – просто резултатите имат голям процент грешка (или създават опасност от аборт като амниоцентезата...). Но разбира се всеки си преценява. Успех при Марков и ще чакаме хубави новини!  Hug

Хайде време е за таратор – макар и не с българско кисело мляко, пак става Simple Smile
Бъдете здрави!  bouquet

# 206

Привет момичета!!!
   Искам да ви питам две неща: 
          - изринах се от храна,неме сърби,но ме притеснява СТРАШНО ЛИ Е ???
          -и някои знае ли как таткото може да вземе маичинството вместо маиката???
   Разчитам на вас защото ви чета ежедневно и виждам че с вас решавам много лични проблеми.

# 207

Привет момичета!!!
   Искам да ви питам две неща: 
          - изринах се от храна,неме сърби,но ме притеснява СТРАШНО ЛИ Е ???
          -и някои знае ли как таткото може да вземе маичинството вместо маиката???
   Разчитам на вас защото ви чета ежедневно и виждам че с вас решавам много лични проблеми.

Леле майкооо, никаква идея нямам и за двете  newsm78
Но знам със сигурност, че таткото може да излезе по майчинство вместо теб.. как става обаче  #Crazy

# 208
miraxera , това което мога да ти кажа е че,  ако нямаш отоци по лицето и  плаките - зачервяванията не се разпространяват може би нещата не са толкова сериозни , но все пак се наблюдавай  и при нужда веднага  да те видят специалисти .
Не виждам в коя седмица си , но в 4 месец знай че могат да се пият и много лекарства , но ако алергията ти е хранителна трябва да избягваш животински храни - всякакви мляко , месо и др , шоколад , банани . Най-добре е да си на бисквитки и плодове .

# 209
Здравейте пак,
аз забравих какво четох досега...
за сутиените, аз си купих още 2 месец, защото много ме боляха гърдите.... нося само у дома, и не спя със сутиен...
а иначе имам едни сутиени които са и останали от малко по-пълния ми период и тях си ги нося на работа и навън... с банели са и са малко по-стегнати... и лека полека ми умаляват  Whistling все пак засег не си се представям със сутиена за бременни... а и с потничетата, рокличките и изрязаните блузки, не искам да си представя как ще е....
май чак към края на бременността ще прибегна до постоянно носене на специалните сутиени... освен ако доки не каже друго  Thinking
bidapet аз сигурно бих се възползвала от предложението, но ти най-добре знаеш как се чувстваш и да притеглиш сама за себе си кое е по-добре и дали има риск...   bouquet ти си интелигентен и сериозен човек и съм сигурна, че ще вземеш правилното решение, което и да е то  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet Hug
Гери и аз сигурно ще ходя до варна да видя родата Simple Smile но още не знаем кога ще ни огрее Sad надявам се да е средата/края на юни, а за обувките за деца, пак прилични цени казваш Sad аз като се разхождах да гледам за племеницата на приятеля ми и  Shocked
ssissi наистина много хубаво стихотворениееее  Hug
elina malina   мерси за линкчето, сега ще го разгледам с подробности Simple Smile   bouquet Hug
аз преди малко се скарах с "мъжо" и съм  #Cussing out #2gunfire, и се сещам за "мисълта" от постовете на Криси..... лелееее ако можех да го набия  hahaha
miraxera за първото, най-добре говори с твоя доки.... за второто, може да го поеме чак след 9-те месеца след раждане... мисля че така беше  newsm78 родител или бащата може да излезе в "майчинство" чак след като мине този период... преди това само майката си е в майчинство....
все пак този период се дават повече пари, за да се стимулират майките да кърмят по-дълго и да не оставят децата си докато те все още имат нужда от тях...  

Общи условия

Активация на акаунт