Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи

• 10 658
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
ЕЙИИИ ама вие наистина сте пъргавелки.
Аз само да се запиша в новата темичка ,че някои хора се наспаха и ще ходим да ядем уж newsm22

СЕВ,МЕРСИ ЗА ХУБАВОТО ПРАЗНИЧНО ОФОРМЕЛНИЕ  love001

elli78,кога си на скрининг аз съм на преглед на 23.04 и много искам да видим пола ,ако може де ама сигурно е рано.И тогава мисля да го питам доки за моя скрининг,че няма да ни има за празниците сигурно newsm78

# 31
И Дени се наспа и вече е във вихъра си Joy
Аз също не съм го носила на ръце заспива сам и не е ял през ноща, но беше и кротко бебе аз незнам какво са колики само зъби ни помъчиха ама няма начин.Но си мисля че ако имаше някакви страшни колики и го мъчеше и ревеше денонощно щеше да ми е трудно да го оставя без да го гушкам разнасям или т.н.така че си зависи и от бебчо.
И аз искам много да знам пола вече ама в Шейново ми се видя малко доста старичък видеозона и нз дали ще видят на 29.04 а при Марков съм чак на 23.05

# 32
Да не ви се пада бебе като моя Денис - имаше колики от първия ден в болницата... та до 11 месец. Особено ако заспи без да е оригнат. Иначе съм го кърмила до 1 г. и 11 м.... и смея да твърдя, че едва след като спряхме кърменето, започна да спи по цяла нощ без да мрънка, плаче, да се събужда или да истерясва... При все това, че през нощта не сме се кърмили много... основно за заспиване и на събуждане...

# 33
Здравейте мами.На мене ми казаха,че май ще е мъж,но аз невярвам,защото бях тогава в 10г.с и 5 дни,а бебчо отговаряше на 11-е нищо но пак ми се струва,че е много ранна прогноза.Не ми показаха артибута само че има тестиси-е да ама все пак много ми е рано.В 11 седмица зная,че яйчниците и тестисите са на едно място  Thinking,

# 34
Аз съм твърдо решила бебето да не го свиквам да спи при нас. Гледам няколко приятелки как се прецакаха с тази система. До първи клас не могат да го отучат. Ще си купим бейби видео фон, за да мога да виждам какво става с бебето и да не се притеснявам, но не искам да свиква на присъствие през цялото време.
Здравейте!
Мими,моето момченце до 2,5 години не спеше през нощта и  ми се налагаше да ставам по 10-12 пъти на нощ.По едно време имах мускулна треска от ставане ,лягане и пак ставане ...често ми се случваше да спя облегната на леглото му ,седейки в моето.Да не се окаже  ти да спиш  в коридора между вашата и неговата стаи?

# 35
Ей, момичета, к'ъв е тоя дъжд? аз точно си пратих черновата на дисертацията на супервайзъра ми.... ще се гръмна веч с това учене, нямам търпение да дойде юни и всичко да е свършило.... Сев много се радвам за теб....
при нас дисертацията се пише и се предава преди последната сесия.... тоест сега съм на тръни  #Crazy
сега си гледах последната снимка на бебо... защото заговорихте за полове.... нашето бебе или си показва муцунката или грубчето, леко надупено  hahaha, но не и така че да се види пола Simple Smile
та сега видях, че май няма да съм октомврийска мама Sad нещо ехографа все ме дава за края на септември... 27.9, дава ме с една седмица напред  #Crazy, няма пъъъъъъък аз съм октомврийска мама Simple Smile
то в крайна сметка колко мами ходихте на срещата? вече 3-4 момичета се извиниха   bouquet
на следващата среща ще носите материалите от лекцията на еврофутбл, за да се образоваме и ние, които нямахме възможност да дойдем Simple Smile Hug

# 36
Здравейте мами, любимки Hug

Гледам, че доста пишете и не мога да насмогна да ви изчета. Weary
Аз съм доста заета напоследък и това главоболие дето ме мъчеше до вчера, но от днес благодарение на фервекса се оправих.
Гледам, че се коментира въпроса за това къде да спи бебето. Аз лично като първи вариат си мислех, бебето да си спи само в детската стая, защото спалнята и детската са едно до друго и чрез бебефон да наблюдавам и слушам кво се случва с бебето. Споделих на няколко приятелки, те са категорични че това ще бъде много голяма грешка. Втория вариант е да сложим бебешкото креватче и едното от ъгловите легла да остане за да може аз или таткото да спим при бебето. На мен лично и двата варианта ми се виждат удачни, а и си мисля, че бебето само ще ни подскаже кой вариант да изберем. Далеч съм от мисълта че първата седмица поне ще си спя спокойно в спалнята а пък то да е самичко. Всъщност като му дойде времето тогава ще ви кажа на кой вариант се спряхме, защото предварителните сигурни изказвания не са ми присърце.

Честито син на Ели78, аз много се надявам да е мома и да връзвам плитки, но ще видим на 22 съм при доки, а на 23 съм на скрининг в МД.

Аз бях на лекция "Бебето вкъщи" от Еврофутбол, беше изключително забавно и интересно, професионалното мнение винаги е по-добро от твой приятелки, майка и особено свекър или свекърва дето са гледали деца отпреди 25-30 години.

Аз за себе си незнам, но таткото е твърдо убеден, че ние ще трябва да си гледаме детето дори и от първия ден вкъщи и че не ни трябват баби. Мисля, че ще се получи точно това, защото той страшно много ми помага в домакинската работа.

# 37
Ние мислим да ходим май на море в началото на юли на Златни пясъци по точно на станция на Журналист.Миналата година бяхме там с карта с храна и спане за 10 дена и си изкарахме много добре и ако можем да вземем карта и за тази година ще ходим

# 38
Гери не се ли притесняваш да ходиш юли на море - бременна и с малкия  newsm78
на мен също ми се ходи много, но доколкото съм чела и дългия път и силното слънце не са препоръчителни.
Иначе ъз основа на опита си аз съм категорично на мнение, че е по-добре бебето да е при нас. Повярвайте ми ставанията през ноща и вървенето от една до друга стая ще ви се видят кошмар. Много мами даже в тези случаи правят грешката да вземат бебето при тях на леглото.
Относно гушкането и носенето се молете просто да са спокойни бебетата, защото иначе не виждам как някой ще остави едно малко и безпомощно същество да реве и да не го гушне. Аз поне не бих могла  Naughty

# 39
Манана мисля че юли още мога да пътувам newsm78, Но казах че след средата на юли не тръгвам никъде.
За детето не се притеснявам защото татко му много се занимава с него миналия път не разбрах че имам дете на плажа изтормозих мъжо ама си починах а и аз си мислех за това че не е хубаво много да се пека но аз и без това не обичам ще си стоя с тениска на плажа под чадъра и така мисля че ще ми се отрази добре почивката.
С Дени докато бях бременна не съм пътувала никъде вие до кога мислите че може да се пътува?
Намерих това
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=2379

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 21:54 от gery_roz

# 40
  • Варна
Да се запиша и аз!

Наистина свикват бебоците както ги научиш...     Аз пеех много като заспиваше вечер, гушвах я и галех коремчето, че тея колики са ужасни.. и как скимтят миличките!  Cry Обаче като порасна момичето ми забрани да пея, каза ми "Мамо, пееш кисело..!" хи хи! Бабите се опитаха да я люшкат и разнасят из стаята, но..... за кратко!  Close
Много е трудно, ако не са спокойни и ги тормози коремчето почват компромисите ...  Няма как! Ще решаваме в движение! Дано са спокойни.... има някакви капки против колики, но дали помагат ? ...

# 41
Добро утро  bouquet

Заповядайте по едно капучино от мен  bouquet

Ние с бебо сме добре, но имам доста работа напоследък.Днес ще се опитам да ви поизчета.Хубав ден и до после  bouquet

# 42
Добро утро,
да не искате да кажете, че аз съм най-раннобудна?
аз понеже още няма никой в офиса и си викам да проверя какво сте писали... а и тук спите Simple Smile
аааа с Криси сме се наговорили Simple Smileтя ви сервира кафенце Simple Smile

сега виждам, че и shareez, mam79, feel_u и 2 Гости  са тук Simple Smile

# 43
Добро утро !

Да се  запиша и аз.Навън е супер противно времето  umbrella smile3512 и пак сме в къщи.Това си е жив кошмар,цяла зима студ и затвор и сега уж пролет и пак.Вече другата седмица дават да се оправи времето хайде ,че неможем да си носим роклите още,а сега съм и взела нови за именния ден,на малката кокетка.Гледам още спите ,ами то в това време какво да правите ,прозорци ли да чистите smile3534
Айде после ще вив видя пак ,кой се наспал ,кой не  bouquet бай бай за сега

ДА ЕЛИЧКА,тук съм другите още спинкат сладко сладко

# 44
  • София
Ето меи мен - вечена работното място  Rolling Eyes
..а таками се мързелуваааааа
мисля да си взема отпуск в петук и да се наспя едно хубаво и на спокойствие!!!
Мами, с риск да стана досадна искам пак да попитам какво пропуснах в неделя?
Специално за майчинството и осигуровките говорихте ли?

Общи условия

Активация на акаунт