Къде в Бургас (9)...

• 62 418
  • 585
  •   1
Отговори
# 105
Моля ми къжете къде мога да лея коршум на малкия, много е спешно

Чувала съм за някаква баба Пагонка от "Изгрев", но не знам дали ще успея да издиря координатите й. Ако все още имаш нужда - сигнализирай.

# 106
Момичета да сте виждали някъде по нашите бургаски  магазини киселото мляко Герма  Thinking ?

# 107
  • Бургас
Обувки Мат Стар има в Масимото на Александровска-до Пощенска банка.
за обувките не съм сигурна, но маратонките и джапанките със сигурност вече ги няма и не съм сигурна дали не са забърсали всичко на МатСтар от магазина си  newsm78

# 108
Момичета да сте виждали някъде по нашите бургаски  магазини киселото мляко Герма  Thinking ?
В магазин Европа

# 109
Знаете ли къде се продават сребристи и бели балони.Трябват ми спе6но.Мерси предварително

# 110
  • Бургас
Знаете ли къде се продават сребристи и бели балони.Трябват ми спе6но.Мерси предварително

Във всяка парти агенция трябва да има.

Честит Великден! easter easter

# 111
  • София

А кажете за гримьорите как вървят цените за вечерен грим. Че в Б-с не съм правила.каква козметика се ползва и къде?
И да ми кажете в студио ИВ как вървят цените, ако има такива, който са ходили. Моля Simple Smile

# 112
В магазин Европа

Благодаря много за отговора  Тъща 3,  аз имах съмнения, че изобщо не го зареждат.
Весели празници на всички  bouquet!

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 22:34 от iava

# 113
Добра фирма за PVC някой да пи препоръча ще може ли?

# 114
Къде се намира това кафе Ултра?

# 115
Къде се намира това кафе Ултра?

Теоритично казано се намира на улица Левски номер 10 или нещо такова.  Laughing Иначе е до "Дриймс" на същата улица само,че от дясната страна.

# 116
Цитат
В магазин Европа
Благодаря много за отговора  Тъща 3,  аз имах съмнения, че изобщо не го зареждат.
Весели празници на всички  
Има го и в БИЛА

# 117
  • Бургас
Чувала съм за някаква баба Пагонка от "Изгрев", но не знам дали ще успея да издиря координатите й. Ако все още имаш нужда - сигнализирай.

Баба Пагона е от Лазур, май блока с/у 3-та поликлиника беше Thinking

# 118
момичета, в ПРАКТИКЕР продават ли бебешка кошница за кола? newsm78

# 119
момичета, в ПРАКТИКЕР продават ли бебешка кошница за кола? newsm78

Мисля, че не, но може и да греша!

Аз пък искам да ви попитам момичета за магазини за дамски чанти, освен по главната и Тонино къде другаде мога да проверя?

Общи условия

Активация на акаунт