Къде в Бургас (9)...

• 62 420
  • 585
  •   1
Отговори
# 120
            Снежи, аз имам страхотни попадения и то на много прилични цени от едно магазинче на "Калоян", някъде около кабинета на Праматарова, ако го знаеш, но е почти на ъгъла с Фердинандова  Peace

# 121
Благодаря за отговора Silfia, Била ми е по-близо от Европа Peace!

# 122
Има едни боксерки или бикини (незнам точно как се водят) които наподобяват мъжки модели смисъл отпред са като мъжки боксерки само че женски вариант.Незнам да ли ви говори нещо но в момента не мога да намеря снимки.Искам да питам има ли сладурки,които могат да ми кажат от кои магазин за бельо мога да си взема,защото аз не съм ги виждала в Б-с.

# 123
Има едни боксерки или бикини (незнам точно как се водят) които наподобяват мъжки модели смисъл отпред са като мъжки боксерки само че женски вариант.Незнам да ли ви говори нещо но в момента не мога да намеря снимки.Искам да питам има ли сладурки,които могат да ми кажат от кои магазин за бельо мога да си взема,защото аз не съм ги виждала в Б-с.

Имаше в Овиес, в Трия. Може да провериш дали не са изчерпани.

# 124
  • DE
Моля ви, помогнете ми. Търся си рокля за сватба(събота) и нищо не мога да си харесам.
Всичко по магазините ми се вижда пълен кич.
Дайте ми идея!

# 125
Моля ви, помогнете ми. Търся си рокля за сватба(събота) и нищо не мога да си харесам.
Всичко по магазините ми се вижда пълен кич.
Дайте ми идея!
В Пиргос стил на втория етаж от ляво /като се качваш/ има сравнително нов магазин за младежка дамска мода. Там потърси,има много рокли и други хубави дрешки.

# 126
кажете ми къде мога да намеря сутиен размер /75DD ИЛИ Е може и D зависи от модела и марката / в кой магазин или на коя марка има такива предпочитам с твърда чашка и да е български
помогнете ми голям проблем ми е !писна ми да си взимам и все да ми излизат и да не държат здраво трябва ми стабилен сутиен ако някой знае да помага

# 127
Аз съм доволна само от сутиените на Триумф.

# 128
кажете ми къде мога да намеря сутиен размер /75DD ИЛИ Е може и D зависи от модела и .............
Дано не греша, но май Миленика писа за някаква чешка марка, която се продава нейде из центъра... Не помня, пиши и на лични Peace

# 129
  • Бургас
Не си спомням името на уличката, но ако идваш от кафето на Унисона (Дупките) и стигнеш бившата книжарница "Дядо Благо" (сега е магазин за платове), се завива наляво по първата пресечка. Магазинчето се пада вляво. Ако не се лъжа на същата уличка имаше магазин за бельо "Богат,беден". Не знам доколко се разбра,но  Embarassed

# 130
Не си спомням името на уличката, но ако идваш от кафето на Унисона (Дупките) и стигнеш бившата книжарница "Дядо Благо" (сега е магазин за платове), се завива наляво по първата пресечка. Магазинчето се пада вляво. Ако не се лъжа на същата уличка имаше магазин за бельо "Богат,беден". Не знам доколко се разбра,но  Embarassed
да сетих се благодаря ви Hug на всички

# 131
Знаете ли къде мога да намеря козметиката и бельото за бременни на Чико?

# 132
 Я кажете, кой е този магазин за обувки, където продават сандалки с камъни Сваровски? newsm78 И къде се намира?

# 133
  • Бургас
момичета, детския кът в Операта дали работи всеки ден и има ли вероятност утре сутрин да е зает за Рожден ден  Cry /все ни връщат и децата много се разочароват/ Някой има ли телефон за да попитам дали са анажирани

# 134
  • Бургас
Момичета, къде мога да намеря тънък(фин) чорапогащник за малката???

Общи условия

Активация на акаунт