Къде в Бургас (9)...

• 62 429
  • 585
  •   1
Отговори
# 135

Момичета, къде мога да намеря тънък(фин) чорапогащник за малката???

В чорапената борса на "Иван Богоров", зад Краставицата Peace

# 136
Есента имаше и в Пикадили такива чорапогащници. А и в доста от детските магазини, заредени с дрешки съм виждала да продават.

# 137
  • Бургас
В Пикадили най-малкият размер е 92 (или даже 98) и мисля, че за нейното детенце ще са големи. Не толкова дълги, колкото широки. Поне на моята не й стоят по крачето.

# 138
na EGOISTa ima6e 4udesni s qgodki i peperudki za po 3lv. Grinning

# 139
  • Бургас
Я кажете, кой е този магазин за обувки, където продават сандалки с камъни Сваровски? newsm78 И къде се намира?
Ще ти кажа бе, на втория етаж на магазините на Бургасцвет Баев, пада се точно срещу Геокс - а. Миналата седмица го откриха, на негово място беше агенция за невижими имоти, под него е магазин за gsm - апарати - Хенди.

# 140
Я кажете, кой е този магазин за обувки, където продават сандалки с камъни Сваровски? newsm78 И къде се намира?
Ще ти кажа бе, на втория етаж на магазините на Бургасцвет Баев, пада се точно срещу Геокс - а. Миналата седмица го откриха, на негово място беше агенция за невижими имоти, под него е магазин за gsm - апарати - Хенди.

Джи, трябва да го посетим, макар че не си падам по украшения обичам обувки Blush

# 141
  • Бургас
 Благодаря ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Аз съм питала, но все ми казват ,че или не са зареди още тънки или на малката са и големи:( 

# 142
 Къде може да се намери добър избор на завеси и пердета?Бяхме в Практикер,но ми се ще да видя по-голямо разнообразие.

# 143
Къде може да се намери добър избор на завеси и пердета?Бяхме в Практикер,но ми се ще да видя по-голямо разнообразие.
1.На Ботева - магазин Чар  2.Улицата към Новата поща, преди Новия Университет в дясно едно тясно магазинче 3.Магазин Домко 4.По Богориди, преди пресечката с Републиканска, в дясно - за тези се сещам сега, дано си разбрала чудесното ми упътване Laughing!

# 144
Здравейте момичета!
Аз сьм от тези майки ,дето като им потрябва нещо четат и тьрсят,ама не пишат,'щото нямат време за нищо.Ама сега сьм много на зор.Става вьпрос за следното:
Започвам работа след 10-ина дни и ми трябва добьр фризьор,без значение кьде се намира в Бургас.Имах си една фризьорка 7-8 год.,ама напоследьк много взе да се излага.Ако можете и на мен да помогнете.........................направо сте златни. Laughing

# 145
  • London, baby
Аз си търся шампоан vo5, както го имаше навсякъде сега проверявах в метро, сва и пикадили.  ConfusedНяой да го е виждал скоро? 

# 146
1.На Ботева - магазин Чар  2.Улицата към Новата поща, преди Новия Университет в дясно едно тясно магазинче 3.Магазин Домко 4.По Богориди, преди пресечката с Републиканска, в дясно - за тези се сещам сега, дано си разбрала чудесното ми упътване Laughing!
Благодаря ти  bouquetСупер си!Ще имам избор! Grinning

# 147
  • Бургас

Eто и от мен:
1) По Ботева като се пуснеш от Билковата аптека надолу - някъде с/у сладкарница Неделя в една кооперация пак има магазин
2)на ул.Левски м/у кафе Ултра и улицата Френската Гимназия в нова кооперация
3) С/у входа на Филхармонията има блокче, и има магазин за пердета в пригоден апартамент на първия етаж

И да попитам нещо
Някъде виждалили сте пердета тип ресни.

# 148
Някой знае ли къде продават детски дрешки на Лотос Трявна?

# 149

3) С/у входа на Филхармонията има блокче, и има магазин за пердета в пригоден апартамент на първия етаж

Това вече го няма мисля... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт