Къде в Бургас (9)...

• 62 479
  • 585
  •   1
Отговори
# 150
Аз си търся шампоан vo5, както го имаше навсякъде сега проверявах в метро, сва и пикадили.  ConfusedНяой да го е виждал скоро? 

По улица "Кирил и Методий", като се спускаш посока площада, мисля че на ъгъла на 2-рата пресечка от лявата страна има детски магазин, до него някакъв за дрехи и след това парфюмерия - провери там ако ти е напът!

# 151
  • Бургас
кажете ми къде мога да намеря сутиен .............

Намира се с/у магазин Слъчно (до К и М). Тръгваш от св.София към църквата К и М, на Детски свят улицата се разделя на Y, хващаш десния ръкав, магазина е от ляво на улицата, има голяма табела.
Имат избор на номера и цветове, дори има обиколка 75 с чашка F. Цените на сутиените им са около 55-60лв., в момента има намаление на някой от моделите - 35лв.

Това е сайта им:
www.krisline.com

Бъргарски:  RIM в "Богат Беден" и едно магазинче за бельо на ул.Републиканска, с/у бившото кафе Наполи.
Финес - в "Престиж" в Славейков, новата част на базара на 1ет. в дъното последния магазин в ляво.

Някъде виждалили сте пердета тип ресни.

С/у спирката на Ботева, под една кооперация (където е салона на Кондев).

# 152
  • Бургас

3) С/у входа на Филхармонията има блокче, и има магазин за пердета в пригоден апартамент на първия етаж

Това вече го няма мисля... Simple Smile

Може и така да е;) не споря:)

# 153
  • Бургас
......... и ми трябва добьр фризьор,без значение кьде се намира в Бургас.

Аз съм с чуплива коса и мога да ти препоръчам Гено. Ако искаш мога да ти дам gsm на лични.

# 154
кажете ми къде мога да намеря сутиен .............

Намира се с/у магазин Слъчно (до К и М). Тръгваш от св.София към църквата К и М, на Детски свят улицата се разделя на Y, хващаш десния ръкав, магазина е от ляво на улицата, има голяма табела.
Имат избор на номера и цветове, дори има обиколка 75 с чашка F. Цените на сутиените им са около 55-60лв., в момента има намаление на някой от моделите - 35лв.

Това е сайта им:
www.krisline.com

Бъргарски:  RIM в "Богат Беден" и едно магазинче за бельо на ул.Републиканска, с/у бившото кафе Наполи.
Финес - в "Престиж" в Славейков, новата част на базара на 1ет. в дъното последния магазин в ляво.

Някъде виждалили сте пердета тип ресни.

С/у спирката на Ботева, под една кооперация (където е салона на Кондев).

оле няма такива красоти невероятни са сутиените направо се влюбих задължително ще го потърся и посетя
богат беден е близо май за него се сещам благодаря !!!

# 155
  • London, baby
ani4ka , за такива ресни ли става дума? Ако да, има подобни в Домко в Славейков.

http://img225.imageshack.us/img225/2297/ltgotoiec3.jpg

eitalina , сетих се, ще проверя. Мерси!!

# 156
  • Бургас
viessmanka, peti_to благодаря ви Simple Smile
viessmanka точно за такива  bouquet  bouquet

# 157
  • burgas
Момичета, моля помагайте
Къде в Бургас да намеря черни цвички за дете?

# 158
Момичета, моля помагайте

Аз пък търся бели!

# 159
Момичета, моля помагайте

Аз пък търся бели!
Чесрни  не съм виждала, но доколкото помня бели има в "Бамболино" в Зорница. Не са съвсен като обикновените, мисля че бяха на КиК.

# 160
  • Бургас
Здравейте,
Някой знае ли кога ще отварят големия магазин на Младост- ZONA  ли беше?  Grinning
Бунгичка  можеш да провериш за пердета в Изгрев , до Велека има магазин , свекърва ми си купи хубаво перде от там, но гадното е че не е много голям магазин и е наблъскано всичко и не се вижда добре, но пък знае ли човек, може да си харесаш и друг за който се сещам е на Младост , до зеленчуковия пазар има арменци които продават, даже тя каза че ще отваря някъде голям магазин но незнам дали е отворен, аз от там съм си купувала детско перде на Мечо Пух

# 161
   КатКа, благодаря Hug Ще проверя!

# 162
Черни чвички има в Славейков, в Престижа на втория етаж, магазина за спортни обувки.

# 163
Бели цвички видях и на едно павилионче в базар "Алеко Константинов" - уличката зада Макдоналдс, до тоалетните  Peace

Може и да не е тук мястото, ама ще попитам: знаете ли нещо за проблема с топлата вода?Вчера нямаше, днес сутринта също  Sad

# 164
  • Бургас
Има ли в Бургас, пункт за изкупуване на стъклен амбалаж?

Общи условия

Активация на акаунт